Pokaż pełną wersje : Co i jak z Terra rod ??
Master'su
27-12-2007, 22:03
Witam ponoc skasowano trucizne co jest apsurdem ale git . Moje pytanie brzmi skoro terra rod waliz ziemi czemu nie zabijie poison spidera ??? A jakie potwory moge nia uwalic ??
PS:Dysortografia !!!! No comment !!!
Aarrgghhhh już mam tego dosyć...Mówisz że masz dysortografie?? tak?!? ktoś tak raz powiedział i teraz wszyscy tak mówią -.- Pewnie,po co sie uczyć pisać, lepiej siedzieć na forum i udawać że ma się jakąś wade -.- Lepiej skasuj tibie i zainstaluj słownik polski..Chcesz to Ci mogę dać linka na pw.No ale jak się w wieku 8lat+ wagaruję i biegnie do kafejki to tak jest...
Master'su
27-12-2007, 22:24
Dzienki za komentarz -.- . ale nie chialem abys opisywal wiare w moja dysortografie a zadane przezemnie pytania i dla twojej swadomosci
1-nie wagarowalem
2-nie hodzilem do kafejki
3-Wyphaj sie Kapiszonie .
Ni gram w tibie i nie jestem tibia jebca -.- . BB
Master'su
27-12-2007, 22:28
chialem dodac ze pomyslka gram w tibie ale niewiele anie ze wogule
Cyber Mech
27-12-2007, 22:35
Szczerze powiedziawszy, nie obchodzi nas to, czy wagarowałeś, czy chodziłeś do kafejki. Mógłbyś się zainteresowac bądź poświęcić trochę czasu dla poćwiczenia nad własną pisownią. Zapewne nie jesteś "małym dzieckiem", które nie potrafi pisać czy czytać, tak więc biorąc pod uwagę, że masz wolne zajrzyj do książek czy słownika, gdzie masz wszystkie zasady pisowni opisane krok po kroku, żeby nie było że ktokolwiek Cię do tego namawiał bądź Ci kazał to robić, bo to już wielkie przegięcie, a uwierz mi, lepiej na tym wyjdziesz. Aha, zbędne obraźliwe teksty, zachowaj dla siebie.
Co do tematu, nie korzystałem, nie wiem.
Master'su
27-12-2007, 22:40
Thx mech i zaglondam do ksizek itp :cup: lecz to jest na stale w 99% ponoc i nic na to nie poradze ;/
w takim razie wrzuc kazdy tekst ktory chcesz wyslac na forum najpierw do worda, popraw bledy i wtedy go wysylaj na tibie.pl ;p
poza tym najnowsze badania dowodza ze nie ma takiego czegos jak wrodzona wada mozgu, a dys~z pewnoscia taka jest. wszystko mozna skorygowac
tak ze uszy do gory, to jest do wyleczenia :D
pozdro
Master'su zaliczyłeś double posta, czy wy ludzie zauważycie kiedyś opcje "edytuj"? Tak jest taka, nie nie boli, nie gryzie, wręcz odwrotnie jest cudna i pachnąca...
Elder-poskramiacz-katany
28-12-2007, 10:52
na dole posta masz taka fajna funkcję EDYTUJ !! a co do terra rod nadal jest to gowno beho nie ubijesz,wszystkiego co jest undead typu ghul,mummy itp nie ubijesz,najwyzej na guardy mozesz z ty mpojsc;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.