Pokaż pełną wersje : Prace na konkurs - komentarze
Tutaj mozna komentowac prace, ktore skladaja artysci w tym (http://tibia.pl/forum/showthread.php?p=160636#post160636) temacie
Dr.Unknown
02-11-2004, 13:34
@Up, może skomentujesz moją:P
@Up, może skomentujesz moją:P dobowska propaganda :p dobo probowal odciagnac mnie od pisania tego newsa, wiec nie ma go byc na kubkach, no mercy :p j/k
Ta praca to takie słodziutkie lizy-dupstwo...
Dr.Unknown
02-11-2004, 14:00
Ta praca to takie słodziutkie lizy-dupstwo...Nie, ta praca to robienie jaj z Dobo, skołuje coś innego...
e tam. Imo na kubek by ten arcik pasował idealnie.
Shanhaevel
02-11-2004, 14:37
Ta praca to takie słodziutkie lizy-dupstwo...
Ta odpowiedź jest nie-trafiona. :P Robi sobie już drugi raz jaja z Dobo. :D
@Doktorek
No, rzeczywiście zrobione w parę minut. Mogłeś dać "Wielki Moderator widzi wszystko!". :D
Dr.Unknown
02-11-2004, 15:13
HAHA! Widzieliście prace Youri'ego;) wymiata.
- MAMO!
- słucham, co chciałes?
- Kup mi koszulkę, proszę.
- Ależ sunku na co Ci, masz ich przecież bardzo dużo.
- Ale mamo! takiej napewno nie mam
- To pokasz jaką chciałes...
- choć < włacza forum, kilka w temat > tą mamo
- Ale superowska, kupie Ci ją... hmm... może też se taką sprawie.
- Dziękuje < daja buziaka >
- nie ma sprawy
poprostu tyle...
Dr.Unknown
02-11-2004, 16:13
Widział ktoś już moją nową prace8o8o
o ****... Youri r0x0r ;DDD ja pier..., na 100% sobie takie cos kupie ;]
Lord Czaja
02-11-2004, 17:14
a co myślicie o mojej ? :)
Dr.Unknown
02-11-2004, 17:15
@Czaja
Mogłeś zedytować poprzedniego posta, którego i tak napisaleś niepotrzebnie
@Gangrel
Ha! Jestem w elice:P Szkoda że koło Rolanda:S<joke>
Ja wlasnie swoja skonczylem;)
@Dr.Unknown
Do dla fanek wymiata! Zeby zawsze w czyms takim ladne dziewczyny chodzily ;)
Ja bym tam w" Hisotria jest głupia" nie chodził...
Co najwyżej bym go wyciął i napisał obok:"Nie tylko historia":P
Dzięki jestem w top 50!!! Hurej 50 am besten spośród 12 tysiaków:P
A co do Unknowa, to według mnie masz obsesje na punkcie Dobo...
Też się nie cieszę, że jestem koło ciebie<im joker>
Mam jeszcze proźbę Gangrel, uzasadnij swój wybór proszę.
Powiedz dlaczgeo wybrałeś tych, a nie innych userów?
Dr.Unknown
02-11-2004, 17:53
Ja bym tam w" Hisotria jest głupia" nie chodził...
Co najwyżej bym go wyciął i napisał obok:"Nie tylko historia":P
Dzięki jestem w top 50!!! Hurej 50 am besten spośród 12 tysiaków:P
A co do Unknowa, to według mnie masz obsesje na punkcie Dobo...
Też się nie cieszę, że jestem koło ciebie<im joker>
Mam jeszcze proźbę Gangrel, uzasadnij swój wybór proszę.
Powiedz dlaczgeo wybrałeś tych, a nie innych userów?Przyznajcie, koszulka dla fanek Dobo wymiata, może zrobie reszte bielizny ztym Moderatorem:p
Przyznajcie, koszulka dla fanek Dobo wymiata, może zrobie reszte bielizny ztym Moderatorem:p
Ale tylko stringi:P
Dr.Unknown
02-11-2004, 18:35
@Czopkers
Dobo zostaw mnie, znajdz sobie własnego moda!;)
<edit>
I jeszcze avatar Dobo z mojego rysunku wyciołeś'-.-(szary mały napis na dole "dobo")
@Kuraj
Hehe, wolałbym z Bil'em bo potworek Kolgg'a był zły i zepsół misia;(
<edit>
Ej! Zmieniaj Avatar spowrotem:P Wolałem Cie jako Willy'ego.
@roland
1)Wybieralem tych ktorych posty widuje i sa na poziomie(i maja avatar:P)
2)Jesli brakuje kogos istotnego zawsze mozna dokleic, to tylko projekt.
Dr.Unknown
02-11-2004, 18:58
AAA! KUR.WA DOBO JEST MÓJ;)
Ej dajcie se siana:]
Youri pwn =P
Wszystkie są fajne, ale najlepiej wyglądają jednak te na koszulkach =P
@gangrel666
Czemu mnie tam niema do pięknej nędzy ? :P
ej, dajcie spokój Dobo, teraz siedzi i płacze, ob nie może uwierzyć, że to ON będzie na koszulkach i kunkach a nie MAtKus albo Drom. Po prostu boi się, że go kumple wyśmieją.
Ale ta kosulka dla fanek wymiata
@By$iu
Bo dopiero ostatnio widze twoje posty, poza tym to jest projekt. Na koszulkach gdyby moj projekt wygral poprawil bym go i dodal pewnie sporo osob, nie chcialo mi sie wszytkich userow avatary sciagac jesli nic nie jest pewne. Chcialem tylko zaprezentowac swoj pomysl.
Może ktoś skomentuje muj pomysł?;)
Dr.Unknown
02-11-2004, 20:15
KUR.WA.MAĆ
Juz zniose, że odgapiacie ode mnie pomysł, zniose to, ale du chu.ja wacława czemu korzystacie z mojego obrazka bez pytania? To nie boli wziąć czysty avatar Dobo...Mam nadzieje, że mnie rozumiecie, modów nie brakuje, wystarczy dla wszystkich, ergo Dobo jest mój;)
Nightwalker
02-11-2004, 20:20
@up
no właśnie :) mas z racje
Np. ja użyłem avataru najwspanialszego człowieka na forum
Dr.Unknown
02-11-2004, 20:39
@up
no właśnie :) mas z racje
Np. ja użyłem avataru najwspanialszego człowieka na forumCzłowieka?! Chyba pseudo pingwina;)
Ja tam wybrałem własnego moda na koszulkę:P
Mi by się podobał taki napis "Tibia.pl - Tego ci nie da nawet sąsiadka!"
A tak btw: SuPeRMAN man najlepszą xD
Dr.Unknown
03-11-2004, 11:48
Nie wiem co konkurencja sądzi, ale należy zabrać się za kubki...hmmm kubek na zamówienie z własnym avatarem i podpisami modów...:] i like it.
ja też bym coś zrobił tylko tego nigdy nie wyeksportuję na server bo nawet robię wszystko jak w poradniku a nie idzie
Dr. Omader
03-11-2004, 22:33
Superman OWNS!!!
Zwijalem sie jak glupi gdy zobaczylem ta koszulke supera... (mowie o tej rozowej)
Pozatym(juz na powaznie) bardzo mi sie podobaja koszulki by Youri oraz praca khana.
Jest jeszcze Iris on Eternia ktorego koszulke jest taka klimatyczna :)
Co do koszulki Yazon Zigrin to wlasnie nad martwym cialem sprzodu myslalem zanim dotarlem do twojej propozycji, tylko jakos ten napis "kolejny ded" mi nie pasuje... raczej wiekszy troche ludzik bardziej by mi sie podobal(ale to tylko moje zdanie)
Co do koszulek dobo style to nie kupilbym takiej...
Ta dla kobiet jest krzywo zrobiona(tak wiem to tylko projekt),
ale jakos tak nie przekonuja mnie te koszulki i nigdy bym takiej nie zalozyl. :P
A jakie koszulki chcialbym zobaczyc?
Tutaj sie zwracam do besna i Youriego glownie bo oni robia cos w tym stylu wlasnie i mysle ze byloby to dobrze zrobione, ale inni tez niech robia ;)
Chcialbym koszulke w TYM (http://www.jinx.com/scripts/details.asp?affid=-1&productID=113) stylu. Zamiast kosci bylyby runy tj. SD, UH, HMM i jakies inne ale nie koniecznie ofensywne, byleby byly ladne(paralyze? animate dead? wasz wybor). No i koszulka ofkors czarna :P
Pozatym IMHO TA (http://www.jinx.com/scripts/details.asp?affid=-1&productID=228) koszulka ownuje wszystkie :P
Moze ktos zrobi podobna tylko z demonem czy smokiem, czy co tam bedzie wam pasowalo.
Wszystkich szukajacych natchnienia zapraszam na www.jinx.com
Nie mowie o zwalaniu motywow z tamtych koszulek, ale moze kogos cos natchnie i wymysli cos fajnego :)
Pozatym Jinx owns ;) gdyby tylko nie te koszty wysylki :(
Dr.Unknown
04-11-2004, 10:28
Co do koszulek dobo style to nie kupilbym takiej...
Ta dla kobiet jest krzywo zrobiona(tak wiem to tylko projekt),
ale jakos tak nie przekonuja mnie te koszulki i nigdy bym takiej nie zalozyl. http://www.tibia.pl/forum/images/smilies/tongue.gifA co ty byś chciał od painta i 5 min:D
I pytanie na serio, czy twoja propozycja tylko do tych konkretnych osób co wymieniłeś, czy też mogę spróbować(Już całkiem na serio:P)??
<edit>
Dodałem nową prace(nie związaną z planami DROM'a)obceńcie;)
@Down
A moje, a moje!!;)
MayGyver
04-11-2004, 13:41
@youri
nie masz praw autorskich do rysunkow na kubku i talerzu
@yazon
nice, tylko wymysl jakis fajniejszy tekst
@besn
nice, ale teksty tez jakos tak slobo w oczy wpadajace
moze: Im not Br. I dont want to be ur father, mother, uncle or grandpa. No i dont have any free itens. U cant add me to ur viplist. U cant join to my guild.
kiedys ktos mial taki fajny ten tekscik
poszukam i wkleje
male literki beda ale przynajmniej zabawne jest
moze:
przod- n00b?
tyl- no, im druid
Dr.Unknown
04-11-2004, 14:35
Oxy lubi wielbłądy:P, looknijcie na jego prace...Czemu mojej najnowszej nikt nie obcenia:(
Mi się wszystkie prace podobają, są naprawde super!
Dr. Omader
04-11-2004, 17:35
I pytanie na serio, czy twoja propozycja tylko do tych konkretnych osób co wymieniłeś, czy też mogę spróbować(Już całkiem na serio:P)??
ale inni tez niech robia
plx ;)
rob, rob zobaczymy co z tego bedzie...
@super:
czy mi sie wydaje czy ty mnie przesladujesz? ;)
chcesz zebym sie polamal czy co, bo za kazdym razem to gleba ze smiechu ;)
Cos duzo tych wielbladow na forum -.-""
Lord Czaja
04-11-2004, 19:02
a co myślicie o mojej?
Dr.Unknown
05-11-2004, 12:29
Przypominam Oxy'emi i innym fanom DROM'a, że Dromader(jak sama nazwa mówi) ma jeden garb, taki mały szczegół, ale prace są fajne.
A teraz zabierajcie się za poważne prace:P
P.S:A wiedzieli wy moją najnowszejszom?;)
a jak wam się podoba mój "ala matrix" ?
zrobiłem go w skali 1:1, już gotowy do wykorzystania :)
@up... świetne, a nawet genialne, jeżeli miecz jest twój.
@down
sadysta :D
@Dr. Unknown i inni
****a mać, to jest temat do komentowania a nie w****iającego dopytywania się "a moja, a moja?", "a moja ktoś widział?". Skoro nikt ich nie skomentował to widocznie są one do dupy. Jezeli zobacze jeszcze jeden post w tym stylu osobiście wręcze wam bany na miesiąc.
Panie Cymcymek, masz pan może prawa autorskie do tych obrazków?
Dr.Unknown
07-11-2004, 17:40
@Cycośtam
Allle się napracowałeś, chyba ci się procek spalił jak to na googlach szukałeś...(ja mojego draga znalazłem,a ale na koszulke trzeba było go wrzucić i napisy zrobić).
Kubek Youri'ego jest genialny. Jeden z najlepszych projektów w całym temacie. Mi osobiście nie podobają się koszulki gdzie napis: "tibia.pl" jest duży. Bo w takiej koszulce wyglądał bym jak chodząca reklama. Tibia.pl to może pisać co najwyżej na netce xD.
Vegefa Ziom
08-11-2004, 19:01
Kubek Youri'ego jest genialny. Jeden z najlepszych projektów w całym temacie. Mi osobiście nie podobają się koszulki gdzie napis: "tibia.pl" jest duży. Bo w takiej koszulce wyglądał bym jak chodząca reklama. Tibia.pl to może pisać co najwyżej na netce xD. A ty myślisz, że ta bluzka to nie ma być reklama?:p Ty się cieszysz, że łazisz w koszulce z napisem tibia.pl, a oni cieszą się z zupełnie tego samego powodu, jak chcesz najzywklejszą koszulkę to tu nie kupuj tylko w pierwszym lepszym sklepie.
A kubek faktycznie r0x :)
@up
hehehe
no to ja poprosze pieniadze bo ja w szkole robie reklame na ławkach :P
na każdej ławce, na której siedze jest adres Tibia.pl :P
może dojdzie nowych członków :P
Jak widzisz my tu rozmawiamy o reklamach, za które ty płacisz:P
MayGyver
09-11-2004, 10:16
ostrzezenie
w kazdym poscie ma znajdowac sie klauzula dotyczaca praw autorskich
jestem autorem badz nie jestem
jak zobaczylem rysunek bodajze autorstwa Royo to zdebialem
przeciez koles nie ma praw do tego
Togashi Yokuni
09-11-2004, 21:13
@Roland
Won od Cyma!!! I przestan mowic o prawach autorskich panie ideał... przypomniam ci i bede ci wypomnial do konca twojego zycia na tym forum o rysunkach wzietych z L5k i msylales ze sobie je przywlaszczysz i wyjdziesz na mocarza rysownictwa... jak ty jestes debilem nieznaczy ze inni tez sa...
@Dr.Unk
Co tak ostro? a twoj pierwszy post z propozycja? Avatar Doba LOL, nc...
Dr.Unknown
09-11-2004, 21:21
@Roland
Won od Cyma!!! I przestan mowic o prawach autorskich panie ideał... przypomniam ci i bede ci wypomnial do konca twojego zycia na tym forum o rysunkach wzietych z L5k i msylales ze sobie je przywlaszczysz i wyjdziesz na mocarza rysownictwa... jak ty jestes debilem nieznaczy ze inni tez sa...
@Dr.Unk
Co tak ostro? a twoj pierwszy post z propozycja? Avatar Doba LOL, nc...hehe, wiem o co chodzi widziałem zdjęcia z waszych huntów:), wiesz wkórzyłem się, bo mógłby coś od siebie dodać.
Przybitek
25-11-2004, 20:25
Mi sie ten kubek i talerz podoba ile by taki komplecik kosztowal(1 kubek i 1 talerzyk)?? :D
bym chyba zakupil pisac priv mesage jakby co :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.