PDA

Pokaż pełną wersje : Kilka pytań dotyczących sorcerera ;D

Chudas91
28-12-2007, 03:39
Witam!
Mam sorcerera na 27 lvl. 23 mlvl. FACC. EQ: Plate legs, dragon shield, steel helmet, WOCE, leather boots.
1) Na jakich potworach expić?? Chodzi mi o takie potwory na których bedzie jakiś zysk. (najlepiej szybki i duży)
2) Czy trenować mlvl?? Jaka będzie różnica derzając np. HMM na 23 mlvl a 27mlvl.
3) Co zmienić w EQ?? Ja myślę nad kupnem blue robe i crown helmeta. A tak na 35 lvl jakieś lepsze legi. Dobrze myślę??
Pozdrowienia.
Liczę na waszą pomoc:D

Ovv
28-12-2007, 09:41
Takim lv to exp by ci super szedl na ds najlepiej na ghostland i powinno sie zwracac ladnie czasami kasa leci mozesz jeszcze lota zrobic z battle Hammer, battle Shield i moze trafi sie guardian Shield.
I te ds wal glownie z woce z hmm to teraz wogule sie nie opyla zwlaszcza ze woce ma chyba 3 albo 4 kratki zasiegu.

Adrican
28-12-2007, 10:07
Powodzenia w expieniu na ds w ghostlandzie :baby::blazen:
Lepiej idź expić to kopalni koło kazzo expa sporego wyciągniesz kasę też niezłą a co do eq to zrób jak twierdzisz :]

Moja profesja :mag: i wale z wanda

Zyggy
28-12-2007, 13:38
Ewentualnie jeszcze hellgate, ale to już będziesz sie musiał wykosztować na klucz xD

Co do eq to kup crown helmeta, a resztę zostaw jak jest, jakaś zmianę zrób dopiero na 35+ lvlu. Wtedy zmieniłbym p-arma na blue robe.

A mlvl trenuj jak najbardziej, żebyś miał co najmniej równy z lvlem, o ile może narazie Ci to wiele nie da, to później będziesz miał mniejsze zaległości do odrobienia z mlvlem.