zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 70ek Of qeust, rar loot

Montesa
28-12-2007, 10:47
Witam, jak zwykle mój kolejny ciekawy filmik. :)
Loot bardzo fajny.

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35541

Komentować! 8o

psyhopatka
28-12-2007, 10:58
Ty chyba nie wiesz co to rare....

Jucha Furora
28-12-2007, 11:02
Może i ładnie jest patrzec na Twoje eq itp chociaz niektorzy beda sugerowali ze allegro(przyzwyczaj sie) mi to wali czy kasa kupiona czy zarobiona ale na tych chakoyach mozna sporo zarobic jeszcze widzac jak pgujesz niektorzy beda twierdzili ze botujesz to dorobiles sie chlopak.
Szczerze powiedziawszy "rare" loota tu nie widac chociaz loot jezeli chodzi o loot opisany na tibii.pl bardzo Ci sprzyjał.
pozdro

Montesa
28-12-2007, 11:41
@jucha furora

O taki koment mi chodziło :PP Ty

Shuki
28-12-2007, 12:05
@psyhopatka

Zależy jak na to patrzeć. Dla niektórych rare'm będzie np. winged helmet czy demon legs, a dla innych coś w stylu life ringa z ghoula lub WoI z wywerny.

@filmik

W sumie fart to podstawa. ;p

Draggman
28-12-2007, 12:41
Powiem grzecznie. W podforum filmy jest przyklejony temat :)

Wiem że nic to nie da ale napisze.

OPCJA SZUKAJ!!!

@topic
Pomimo że nie masz jakiegoś wielkiego lvl. Twoje filmy są fajne :D
No ja tu bym się przyczepił trochę do eq :s to eq jest warte około 700 k
a addon też dużo kasy. Patrząc jak expisz z wiecznym waste myślę że hakujesz/allegro/masz inna postać :P Bo raczej samemu a 70 lvl taką sumę uzbierać to ciężko. No chyba że siedzisz na rotach i zbierasz mace, swordy i fooda sprzedajesz pod dp :P

Budy_Maximus
28-12-2007, 12:47
eee... uważaj bo ci staminy braknie :P

gz loota

Szybki'lols
28-12-2007, 12:52
Wiesz jak sie boci 24h/7 to taj jest:D:D !

ames_trucia
28-12-2007, 13:38
magma boot dla ciebie sa rare ? czy moze wh albo crusader .. lol

Montesa
28-12-2007, 13:43
Rar znaczy rzadki, a te itemki za często nie lecą, więc uznaje je za rar, jak taki mądry pokaż mi film na którym w tak krótkim czasie lootujesz tyle itemków...

Etoric
28-12-2007, 13:44
Rare znaczy rzadki/niepospolity, więc rare loot-em z OF-a mogą być jak najbardziej dragon hammery/crusader helmety i inny rzadko wypadający loot z potworów tam się znajdujących.

@down
bo za słabo znam rybęu?:(

Hell'Xiz
28-12-2007, 14:46
Etoric ;[ nie lubie cie xD

tak-nie
28-12-2007, 15:08
Myślałem, że lotnołeś Sam old backpack ;p

Lexii
28-12-2007, 15:22
Sie cieszysz z bootsów a za 2 miechy to będzie ich już tyle zlootowanych ze będą srali już na taki loot :P co do staminy nie będę się wypowiadać co sądzę na ten temat :P elo

Montesa
28-12-2007, 16:13
Stamina?? Pg'uje, mam ambicje być w czołówce ;]

Yugo
28-12-2007, 16:25
Nie wszyscy huncą na Orszabalach. Ironia
Jak na wypad po queścik to naprawdę przyjemny loot.

ames_trucia
28-12-2007, 19:46
Stamina?? Pg'uje, mam ambicje być w czołówce ;]

Chyba w czolówce booterow ehueheuehuehuehe :D

Migell
28-12-2007, 20:34
magma boot dla ciebie sa rare ? czy moze wh albo crusader .. lol

wielkie dzięki, że zdradziłeś loota...

A skąd wiesz, że gra na bocie? Może po prostu jakiś kumpel przestał grać i dał mu kase?
Tak samo mogę oskarżyć Ciebie o to, że grasz na bocie ...
To, że ma mało staminy nie znaczy, że gra na bocie -.-
Może gra 20h dziennie lub gra nim kilka ownerów xd

p.s zajrzyj do słownika człowieku bo ja czytam twoje posty to mi się rzygać chce.

Jucha Furora
28-12-2007, 22:24

@montesa
mówiłem,przyzwyczaj sie ^^

Etoric
28-12-2007, 22:30
40 godzin staminy to niezła jazda, 30 godzin to już przesada, ale 16 to BOT/drugi owner. Kto uważa, że ten koleś expi na bocie-macie racje, Ci którzy mówią że to ambicja-zgłaszajcie się do ryby, on wam powie jak dobrze lizać dupke:)

Pinki
28-12-2007, 22:42
chłopak sie pomylił on nie chciał napisać rar loot tylko fart loot :D
mam 73 ek Kogaveg knight i nie raz bylem na of te itemy sie normalnie lootuje ale rzadko w takim czasie jeden po drugim.

Radzik15
29-12-2007, 00:06
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=Montesa

Nie mam pytań ;D biorąc pod uwagę, że wstajesz 11:00, 12:00 bo jest wolne, expisz CAŁY DZIEŃ, jak to możliwe? A przedwczoraj 19h prawie, ty jeszcze żyjesz? :o

Dwik
29-12-2007, 00:41
Dec 23 2007, 19:10:29 CETDied at Level 68 by a chakoya toolshaper
Tja, ambicje.

tak-nie
30-12-2007, 04:02

Ale to było śmieszne lol.

Ganci.
30-12-2007, 08:46
Dec 23 2007, 19:10:29 CETDied at Level 68 by a chakoya toolshaper
Tja, ambicje.

Tja, może kick?

znam wyższe lvle niż on które padały na gorszych potworach.

Co do staminy. Nie koniecznie botter ale prawdopodobnie 2 ownerów.

Też nie jest to pewne ponieważ znam ludzi którzy graja sami a ładnie spalaja stamine.

@ film

Myśle że sam loot nie jest rzadki, ale to niepospolite lootnać je na 1 tak krótkim huncie.

Dwik
30-12-2007, 12:58
Tja, może kick?

znam wyższe lvle niż on które padały na gorszych potworach.

Moj kumpel miał kicka na 65 lvl na tych potworkach i jakims cudem nie padl, malo tego, stracil jakies 50% hp i go wywalilo. W minute te potworki nie zjada ci 1200 hp, chyba ze zlurowane.

Dawergo
30-12-2007, 13:52
@up
sa miejsca w ktorych zrobia to bez problemu :)

@topic
gratz :D nigdy nie lootnolem nic z warlorda

Lenrock
30-12-2007, 14:01
mi osobiscie reka siada expiac chociaz 5 godzin na chakoyach, ciagle otwierasz potworki i zbierasz z nich kase, nie znam debila ktory expi tam masowo 'recznie'. co do jego eq to sie nie dziwie, na chakoyach mozna naprawde niezle zarobic, a jeszcze botujac to hoho

NinJa
30-12-2007, 14:07
nie wiem i nie rozumiem was po co ta dyskusja, nie jestem jakimś omnibusem ale każdy trochę ogarnięty gracz rozpozna że koleś ostro boci + możliwe że drugi owner. Mając poniżej 20h staminy - bot, bez wątpienia, ale będąc online 20h to raczej dojdzie drugi owner.
Jeżeli się mylę, to współczuje mu że 20h siedzi przy kompie.

Montesa
30-12-2007, 15:06
Ale macie problem... Podniecacie się tą staminą, że hoho...
Jeśli się gra więcej niż 6h dziennie stamina leci ciągle w dół, ja grałem tak przez 2 tygodnie, po 10h na dzień na lizardach... A przez święta 15h... Więc nie wiem jakie to wielkie ale??

Kileros fire'son
30-12-2007, 15:13
mi osobiscie reka siada expiac chociaz 5 godzin na chakoyach, ciagle otwierasz potworki i zbierasz z nich kase, nie znam debila ktory expi tam masowo 'recznie'. co do jego eq to sie nie dziwie, na chakoyach mozna naprawde niezle zarobic, a jeszcze botujac to hoho

Mi po 1h na malpach reka wysiada :(

tak w ogole to co was to obchodzi co robi ze swoim charem? niech sobie boci, ma 10 ownerow, kupuje kase na allegro co was to?

Co do filmu to nawet farta masz :PP

Vionia
30-12-2007, 21:25
fajnie juz sie zaczyna dyskusja na temat jego życa huj was to boli he?

Etoric
30-12-2007, 21:28
fajnie juz sie zaczyna dyskusja na temat jego życa huj was to boli he?
ze nie kazdy jest zakłamanym patafiańcem żeby mu gratulować pomimo faktu, że wie, że koleś boci i jawnie się chwali tym, jakie to on ma ambicje i jaki to on wspaniały(;

Neo_pl
31-12-2007, 12:56
jeżeli crusader to rar to ja gratuluje ... ja liczyłem na old backpack xD

Btw. rar to takie itemki jedyne w swoim rodzaju , niesamowicie rzadkie ... zresztą spytaj się Polaków którzy byli w Anglii znaczenie słowa

Ale macie problem... Podniecacie się tą staminą, że hoho...
Jeśli się gra więcej niż 6h dziennie stamina leci ciągle w dół, ja grałem tak przez 2 tygodnie, po 10h na dzień na lizardach... A przez święta 15h... Więc nie wiem jakie to wielkie ale??

Tu poprawka 8h i więcej dziennie

Kochajmy no-life xD

Życzę miłego sylwka ... hakoye dobrze się bawią z tego co słyszałem jak dostaną w łeb z czegoś

Couranger
31-12-2007, 14:12

Nie zgrywaj takiego kozaka , uzywa bota nie uzywa jego sprawa nie twoja naabie , ja tez uzywam bota np malpy , po 1 godzinie tam by mi odjebalo reke a tak sie nie mecze ogladam tv a kaska leci i mam w dupie zdanie innych ludzi ;] , gram tak jak mi jest wygodnie i tyle ^^.

Pozdrawiam wszystkich uczciwych :*

Karoleer
31-12-2007, 16:03
eq przecietne jak na 72 lv,char ewidentnie wybotowany co kazdy doswiadczony gracz widzi po magicznym,skillach i staminie ;)

co do eq,to masz moje z 74 lv ...

http://img168.imageshack.us/img168/2788/showoff74ce0.jpg (http://imageshack.us)

Etoric
31-12-2007, 16:12

Tak, dodaj tylko że mialeś 2 albo i nawet 3 delety postaci 100lv+ Ja ci mogę pokazać moje eq na postaci z 8 levelem..tylko nie chce mi się wydawać 15gp na wysłanie eq parcelem na tego chara;p

Veretheog
01-01-2008, 01:32
eq przecietne jak na 72 lv,char ewidentnie wybotowany co kazdy doswiadczony gracz widzi po magicznym,skillach i staminie ;)

jedno pytanie, Raścioch odszedł z itemami czy trzymałeś je na innym charze??

Abin
01-01-2008, 02:04
co macie do tej staminy? koles ma czas to wali pg, takie jego prawo, co do filmiku to fajny, farcisz ;) a co do tego eq jak ktos powiedzial wartego 700k, to co to za problem dla 70 lvla? pohuncic hyderki kilka dni 5h dziennie i juz troche kasy jest :) posadzacie o boty itd bo sami nie umiecie pg robic i tyle..

Abin
01-01-2008, 02:08
jeżeli crusader to rar to ja gratuluje ... ja liczyłem na old backpack xD

Btw. rar to takie itemki jedyne w swoim rodzaju , niesamowicie rzadkie ... zresztą spytaj się Polaków którzy byli w Anglii znaczenie słowa

otóz rare to jak ktos juz zauwazyl "rzadkie/nieprzecietne" wiec jezeli crusader ci leci z co 2 potwora to mozesz tego nie nazywac rarem.. jak najbardziej takie itemki jak crus helm, k arm, w helm itd. mozna nazwac rarami bo nie leca z co 2 potwora tak jak sword/mace na takim rooku rare to jest katana - moze zaprzeczysz? ...

Etoric
01-01-2008, 15:02
co macie do tej staminy? koles ma czas to wali pg, takie jego prawo, co do filmiku to fajny, farcisz ;) a co do tego eq jak ktos powiedzial wartego 700k, to co to za problem dla 70 lvla? pohuncic hyderki kilka dni 5h dziennie i juz troche kasy jest :) posadzacie o boty itd bo sami nie umiecie pg robic i tyle..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ja 108 sorcem z hydr przy mega farcie mam 30k profitu, czystego zysku. Koleś ma znacznie mniejszy level, jest knightem wiec znacznie mniej możliwosci huncenia, bo u mnie visy +rozdzka+ds'y, a PG żeby się zjechać do tylu godzin staminy trzeba robic 3 dni non stop, ja po 12 godzinach gapienia się w monitor mam bóle głowy, a ty do w dupie byłeś i gówno widziałeś(; Jestes mega n00bem ZNAWCO. PEwnie sam masz 10 knighta i jarasz się, jak dorwiesz sie do respa slima pod carlin?(;

bartek8808
03-01-2008, 02:11
Filmik jest ciekawy, loot tym bardziej :) Szkoda mi tylko niektórych osób (w sumie większości), którzy cały czas narzekają: boter, allegrowicz, haker sharer. Dla mnie to nic zaskakującego i nadzwyczajnego: outfit, eq itd. Pod warunkiem jak się potrafi grac wszystko jest do osiągnięcia...

Montesa sorki za offtop ale nie wytrzymuję.
Teraz apel do większości komentatorów Twoich filmików:

Droogie i kochane aczkolwiek niezbyt rozwinięte noobki, stojąc pod dp większość czasu przeznaczonego na tibię nie osiągniecie nic więcej poza Waszym pro evul mastah full citizen outfitem. Proszę Was, grajcie sobie jak gracie, ale nie wypowiadajcie się tutaj bo wkur***cie ludzi swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami i stylem bycia.

Radzik15
03-01-2008, 13:40
@ up

Wchodzisz mu w tyłek, aż już tylko nogi Ci wystają.

Zgony na chakoya'ku i stamina = PG STYLE? ( ambicja, o tak ! )

chakalak
03-01-2008, 14:35
po komentarzach spodziewalem sie full rare seta i conajmniej calego assasina, a to co zobaczylem to zwykly pelny warrior i lajtowe eq, o co ta cala spinka?

co do filmu - calkiem fajny, ale tego draga mogles z e hura dobic :P

bartek8808
04-01-2008, 00:42
@ up

Wchodzisz mu w tyłek, aż już tylko nogi Ci wystają.

Zgony na chakoya'ku i stamina = PG STYLE? ( ambicja, o tak ! )

Nie wchodzę nikomu w dupę -.- Sam mam 70 Ek tylko, że z full barbarianem i o wiele lepszymi skilami i wiem, że wszystko jest do zrobienia. A Ty sobie nadal ubolewaj nad swoim biednym charem :) Pozdro :baby:

Edit:
Z tego co widać to faktycznie botuje... Albo ma sporo kickow, co też się zdarza. Szczerze mnie to je**ie. GL