Pokaż pełną wersje : !!!!!!Tylko tutal prawdziwa tibia w wydaniu druida..1.....
mikolaj14m
28-12-2007, 21:26
http://pl.youtube.com/watch?v=LPzydWMNpMk wygrywa wszystko :cup:
Każdy musi mieć swój 1 raz
<lol>
Spoilerek
28-12-2007, 21:41
@up
prawda, ale nie uważasz, że 21 lvl to troche za puzno? ;P
jesthez krulem swhata !!1111oneone gdzue se tego naucyles!!?!11oneone jeshes licbom 1337!!!11 wowowowow a djas itemki?!1
Wyjdz i nie wracaj
@up Ty też wyjdź z tym swoim malutkim podpisem łamiącym regulamin.
@topic Chyba musiał mieć noktowizor na łbie jak grał bo ja nic niewidze :< chyba że rozjaśnił monitor na full lol
A co do beho to gratz loota. Nie spoilować!!!!!!111111
MORNING STAR
Michael Rzotkiewka
28-12-2007, 21:49
GZ!!!!!!!!11
Nagraj tez film jak ubijasz zerka plxxxxxxxorr !
GZ!!!!!!!!11
Nagraj tez film jak ubijasz zerka plxxxxxxxorr !
Czyżbym wyczuwał nutke ironi w twoim poście?
@topic
No a ja czekam aż zabijesz Dragona! Potem go go 100, 200, 300, 400lvl !!!
mikolaj14m
28-12-2007, 22:01
Ja jako autor tego oto filmu, muj material jest dobry do wczesniejszych ekspedycji tibi...
Ja jako autor tego oto filmu, muj material jest dobry do wczesniejszych ekspedycji tibi...
:D:D:D Sorry, że łapie za słówka ale to jest tragiczne >.>
btw nie polecam dawania tu filmików z takich dokonań
Jucha Furora
28-12-2007, 22:33
Czyżbym wyczuwał nutke ironi w twoim poście?
@topic
No a ja czekam aż zabijesz Dragona! Potem go go 100, 200, 300, 400lvl !!!
Czujny jestes!zuch chlopak
mikolaj14m
28-12-2007, 22:46
Według mnie kazdy ma swuj gust... a ja jako jeszcze malo doswiadczony gracz staram sie jak najlepiej...wkoncu kazdy uczy sie na błedach....
Czujny jestes!zuch chlopak
taa masz racie tu na forum niemożna sie nawet pomylić a jesteśmy tylko ludźmi a co do filmu to niespecjalny ale liczą sie chęci kto nie probuje ten niczego nie dokona czekam na kolejny :)
zobaczymy kto się bedzie smiał jak autor tematu wbije 300 lvl ^^
zarabiaszcze ile ci zeszlo na tego beholdera bp manarunek bo tez bym sobie je pohuncil ;]
Njatrudniejszy behloder !!
załamał mnie troszkę ten film, ale nie ma co, muzyka zajebista :|
Kocham twoje filmy. Rob ich wiecej (Bez ironii)
Imperial
29-12-2007, 00:54
first orc shaman !! o stary jestes moim idolem :cup::cup::cup:
Michael Rzotkiewka
29-12-2007, 01:14
first orc shaman !! o stary jestes moim idolem :cup::cup::cup:
Co smiejesz z niego -.- Zabic shamana na 21lvlu to przeciez jest duzy wyczyn.. sam idz, zabij shamana i jeszcze zrob film to pogadamy. xDD :D
Arth Sija
29-12-2007, 01:24
Według mnie kazdy ma swuj gust... a ja jako jeszcze malo doswiadczony gracz staram sie jak najlepiej...wkoncu kazdy uczy sie na błedach....
Stary na twoich ,,błendach" sporo sie mozna nauczyc :> zwlaszcza ortograficznych.
@topic
Pamietam jak sam taki bylem. :> ale to bylo daaaaaawano. i nie robilem z tego filmow bo(uwaga uwaga tutaj zostanie uzyte ulubione slowo uzytkownikow forum) ŻAL
Hehe czego sie czepiacie filmik jak filmik nawet nice
łAł! Jesteś moim idolem!! PLX PLX nagraj filmik jak kilasz ellfa arkinasta!! plx plx!!!!!
dark_solti
11-01-2008, 16:17
łAł! Jesteś moim idolem!! PLX PLX nagraj filmik jak kilasz ellfa arkinasta!! plx plx!!!!!
taki filmik już powstał widziałem go tu na forum.. ;]
@topic No fajny masz lvl eq tez (jak ja bym mial robić filmik jak wbijam każdy lvl + solo beho to bym go trzymał gdzieś w ukryciu i się nie chwalił swoimi "wyczynami") cze?3
:baby:
Co smiejesz z niego -.- Zabic shamana na 21lvlu to przeciez jest duzy wyczyn.. sam idz, zabij shamana i jeszcze zrob film to pogadamy. xDD :D
Na 12 lvlu zabilem 2 Shamany naraz, no, ale niestety nie pomyslalem, zeby robic film, bo napewno bym go tu umieścił i pochwalił się kolegom, babci i wujkom :evul: :)
Draggman
11-01-2008, 17:31
Ale hardcore !
Zgarbiel
11-01-2008, 18:18
NAjpierw myślałem że to żart ale....ciesz sie że nie jesteś na moim serwie bo bym cię chyba dla beki zrookował xDDDDDDDDDDDDD
P.S
Rządzis! Więcej takich filmów :D A zabiłeś już dwarf guarda ? :baby:
Z czego sie smiejecie, sami tez kiedys tacy byliscie. Pamietam moje pierwsze witch hunty 24tym najtem bez uhow, mfow z zarciem samym, zlotowalem volcanica, prawie sie poryczalem ze szczescia, niestety w drodze powrotnej nie dalem rady. Straszliwy zywiol ognia byl nie do pohamowania, plonalem zywcem, az w koncu moje cialo spopielalo do samej kosci.
I ona tam byla
Byla piekna, dlugonoga, jasnowlosa, miala wdziek i ten niesamowity kapelusz z piorkiem papugi z Liberty Bay, nigdy wczesniej nie slyszalem tak wspaniale aksamitnego glosu:
18:34 Poison'Kate: Hej, wlasnie znalazlem twoje cialo ;( Gdzie moglabym Ci odeslac twoj Bpk?
A na imie bylo jej KASIA ;[
nvm
P.S
Rządzis! Więcej takich filmów :D A zabiłeś już dwarf guarda ? :baby:
A napisałeś to bo każdy tak pisze ???
Co to znaczy Wiks ???
Mi sie podoba jego wyczyn. Daje 10/10.B)
Przypominają mi sie czasy jak na całej piźdz*e wjechałem ratowi za 8 :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::D:D:D:D:D:D:D:D:baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby:
WIKS - to Vixz ;//// dla nie kumatych bo ktoś pytał ogółem wypowiedz Vicity zaciekawiła mnie chyba zacznę robić film pod tą scenkę
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.