Pokaż pełną wersje : Gdzie szybko zarobić? (47 sorc, facc)
Szukam miejsca, wktórym mógłbym NAPRAWDE szybko zarobić 30-40k. Gdzie? Myślałem o mint, ale minosy są dobre przeciwko ogniowi, więc woi i gfb bedą słabe. Co polecacie? Mam 47 lvl i 47 mlvl.
EDIT:
Ktora kopalnia najlepiej? Ile gp na godzine?
EDIT2:
Mam knifa. (calego towera czyscic, czy tylko dolne poziomy?)
EDIT3:
A w ogóle to kiedyś, z nudów, biłem zwykłe minosy z clerical mace'a i całkiem nieźle szło (mam 19 skilla xd). Mógłbym sobie go zakląć w lód o wtedy spróbować. Oszczędność many.
swiniaQq
28-12-2007, 22:51
Dwarfy guardy - robisz lootbaga i jest cool :) a zeby zmiejszyc waste to stawiasz monka ale wtedy mniej exp
Donpeyot
28-12-2007, 23:27
mino tower jak masz obsydian k
@edit: cały, może oprócz mino magów. Jak nie masz postmana to zbieraj tylko skórki,kusze i brass army . I tak wyjdziesz na swoje.
No poprostu expisz sobie: guardy lub mintwallin, zbierasz do baga itemki, ktore da sie spzredac po czym taskasz do dp (lub wysylasz gdzies, niekoniecznie w skrzynkach po wykonanym postmanie) trudno jest to zrobic na non-pvp ale gdy masz postmana to latwiej, sprzedajesz te itemki i jest kasa.
_BERCIK_
01-01-2008, 00:27
Mintwalin :)
Mino tower nie masz co, za duzo ludzi
Pójdz na mint, zobacz czy potrzeba ci mona czy nie
:)
Duch Niespokojny
01-01-2008, 01:07
Jeśli chodzi o minotaury, to najlepszym miejscem są chyba ukryte podziemia Foldy/Senji - na samej Senji jest skrzynka pocztowa i nie ma tam zbyt wielu ludzi zwykle, więc nie ma problemu z wysłaniem łupów, musisz tylko pamiętać, aby wcześniej zakupić paczkę. Możesz też spróbować w tych nowych podziemiach z ghoulami.
@down
Zgadza się
up. nowe miejsca z ghulami , to chodzi ci pod mount sternum ? Bo tam jest świetny exp i kasa z stamtąd płynie rzekami ...8o
Uran of Aurea
01-01-2008, 02:57
Proponuje Dark Cathedral. Zabijasz bandity, wild warriory, tarantule, ghoule, szkielety. Loota radze ci wysłać na poczcie u Kevina.
Bekaojad13
01-01-2008, 10:13
ja ekspie na bosah pingwinuw
chyba ci potrzeba lekcji polskiego.... a tak pozatym EXPIE :p:p w sumie mi tez xD:]
Ja expie sobie w kopalniach i malo dzisiaj nie dednolem ale git... mam duzo many wiec jak cos to sie uzdrawiam. mimo ze mi 2 dwarfy guardy 1% daja to i tak tam expie poniewaz sa tez dwarfy soldiery i z nich wypadaja kusze. Czesto chodze z obsidianem na zamek kolo Carlin. Nie dosc ze zbieram mino leathery warte 100 gp 1 sztuka na harmoni, to na dodatek jak sie idzie na szczyt wiezy na huntera to ja mam szczescie i zawsze w kazdym dedzie jakis luk lezy. Wysylam wszystkie luki i kusze jakie mam do thais a z thaisa ide z tym na fibule sprzedac. Za 3 crossbowy i 4 bow jest 1 k :p tylko ze na zamku jest duzo osob wiec czesto tez ide tam.... na minosy gdzie jest Quest Steel Helmet. Z kumplami bo sie boje mino magow. A za skorki najwiecej zarobilem 20 k. Czyli chyba to bylo 200 mino skorek...:cup::cup:
dymek890
01-01-2008, 11:51
@Nie zauwazyles ze post wczesniej zostal napisany z pewna ironia ?
Idz na guardy.Zrob lootbaga.Wyslij u Kevina.
Duch Niespokojny
01-01-2008, 13:55
Proponuje Dark Cathedral. Zabijasz bandity, wild warriory, tarantule, ghoule, szkielety. Loota radze ci wysłać na poczcie u Kevina.
Bliżej jest do outlaw camp - pod ziemią, w pobliżu H.L. jest skrzynka, tylko paczkę trzeba własną wziąć.
@Nie zauwazyles ze post wczesniej zostal napisany z pewna ironia ?
Raczej z "pewnym debilizmem"
Ufocznik
01-01-2008, 16:03
Jeśli chodzi o minotaury, to najlepszym miejscem są chyba ukryte podziemia Foldy/Senji - na samej Senji jest skrzynka pocztowa i nie ma tam zbyt wielu ludzi zwykle, więc nie ma problemu z wysłaniem łupów, musisz tylko pamiętać, aby wcześniej zakupić paczkę.
dodam jeszcze, ze na 25 lvlu knightem zarabialem tam ~5k/h
Idź do podziemii mount sterrum... Tam nawet jak jest dużo ludzi to wyciągniesz ze 3-4k na godzinę... a jak zrobisz lootbaga to będzie dużo więcej :)
Nie wiem czemu, ale mi jakoś na tym tombie pod mt. sternum nigdy dużo kasy się nie udało zarobić. Biłem tam wszystko, a te głupie crypty mają dużo hp, a loota w ogóle nie dają, więc na nich się tylko traci. Chyba żeby bić tylko ghoule, wtedy na pewno by się opłacało.
Byłem na minosach na tej wieży, coś tam zarobiłem.
Nie wiem czemu, ale mi jakoś na tym tombie pod mt. sternum nigdy dużo kasy się nie udało zarobić. Biłem tam wszystko, a te głupie crypty mają dużo hp, a loota w ogóle nie dają, więc na nich się tylko traci. Chyba żeby bić tylko ghoule, wtedy na pewno by się opłacało.
Byłem na minosach na tej wieży, coś tam zarobiłem.
No nie wiem... ja jak tam chodzę to na godzinę z samego szamba mam ~2 2h swordy <450 gp each w sklepie> do tego jeszcze jakieś kamyczki, morning stary, steel shieldy i masa gp (zawsze bp albo więcej)
up:
Ale ty jestes knightem i nie tracisz tyle mana potionow... (i masz wiecej capa na loot)
Dwarf Guardy preferowane kopalnia 3 (za mostkiem pierwsza)
Labirynt (bodajże kopalnia 4 bądź 5) Dwarf Hell
Robisz lot baga zbierasz kase i jest good;]:):baby:
~~AnpeR~~
10-01-2008, 16:09
Mino na senji :) malooo ludzi i blisko skrzynka :)
buahaha zrób sobie postac na rooku i zbieraj z z chikenów pióra:baby::baby::baby:
Tiger437u
11-01-2008, 12:16
buahaha zrób sobie postac na rooku i zbieraj z z chikenów pióra:baby::baby::baby:
Faktycznie zarobi zbierze ze 100 piórek < 1 za około 35 gp ...> W ten czas co nazbiera ten piórka expiąc w Mintwallin lub pod Mounsternum nabiłby ze 5k ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.