zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight czy Druid

Rudolf38
28-12-2007, 22:51
Siemka mam pytanko,otóż mam na jednym koncie 34lvl druida z 36mlvl i 19lvl knighta ze skillami 60/60.Pacca miałem i na druidzie mam wykupioną promocje i zrobionego postmana.Wiem możecie mówić, że jestem noobem bo na tak małym lvlu mam już problemy z postacią.:baby:;(

Chyba jednak zdecyduję się na druida,gdyż okazało się, że kupuje pacca to będzie można fajnie pograć już drutem a knightem nie, tak więc temat do zamknięcia.

Tomaszewski
28-12-2007, 23:06
-------przepraszam post do usunięcia----------

zoliax
28-12-2007, 23:20
Cóż nie zadałeś pytania żadnego, więc jak mamy odpowiedzieć.

Jednak mój analityczny umysł wnioskuje, iż chodzi panu o klasyczny wybów: "Kim grać?!"

Pozwolę sobie również wcielić się w profesjonalną w tej robocie postać administratora lub moderatora i powiem: "Rzuć monetą!"

Albo zadecyduj czy wolisz magię, czy walkę w zwarciu.

Donpeyot
28-12-2007, 23:24
co za problem grać na zmiane ?

assasInWroclaw
29-12-2007, 10:02
updaty nie robione są po to żebby ludzie zmieniali ciągle postacie (profesje) tylko o balansacje ich, tak wiec zdecyduj sie na jedną postac :)
pozdraWiam deW.

Niedozwolony
29-12-2007, 10:55
Knightem

Ja zawsze gram knightem

Saddy
29-12-2007, 13:00
To zależy jeśli zamieżasz szybko nabic wysoki lvl to drutem do ma PACC

Natomiast jeśli chcesz mieć mocne hity to polecam Knighta

ale jeśli zamierzasz kupic PACC Knightem to graj nim :P

Nornam
29-12-2007, 14:16
Jestes ale masz problem ...
Knight: skiluj do 80/80 lub wiecej i masz exp jak w raju lecz przygotuj sie na strate duzej ilosci pieniedzy na life potiony i mf
Druid: skoro masz juz w miare dobry lvl i mlvl mozesz pozwolic sobie odrazu na jakis lepszy exp ale przy duzej stracie pieniedzy na mfi nowe czary.
Wybor nalezy do ciebie, na twoim miejscu pogralbym tydzien jedna i tydzien druga postacia aby sprawdzic kim ci sie lepiej gra i expi i na tej podstawie wybierz profesje ktora chcesz grac.

Pozdrawiam Nornam:evul: