Pokaż pełną wersje : Knight czy Druid
Rudolf38
28-12-2007, 22:51
Siemka mam pytanko,otóż mam na jednym koncie 34lvl druida z 36mlvl i 19lvl knighta ze skillami 60/60.Pacca miałem i na druidzie mam wykupioną promocje i zrobionego postmana.Wiem możecie mówić, że jestem noobem bo na tak małym lvlu mam już problemy z postacią.:baby:;(
Chyba jednak zdecyduję się na druida,gdyż okazało się, że kupuje pacca to będzie można fajnie pograć już drutem a knightem nie, tak więc temat do zamknięcia.
Tomaszewski
28-12-2007, 23:06
-------przepraszam post do usunięcia----------
Cóż nie zadałeś pytania żadnego, więc jak mamy odpowiedzieć.
Jednak mój analityczny umysł wnioskuje, iż chodzi panu o klasyczny wybów: "Kim grać?!"
Pozwolę sobie również wcielić się w profesjonalną w tej robocie postać administratora lub moderatora i powiem: "Rzuć monetą!"
Albo zadecyduj czy wolisz magię, czy walkę w zwarciu.
Donpeyot
28-12-2007, 23:24
co za problem grać na zmiane ?
assasInWroclaw
29-12-2007, 10:02
updaty nie robione są po to żebby ludzie zmieniali ciągle postacie (profesje) tylko o balansacje ich, tak wiec zdecyduj sie na jedną postac :)
pozdraWiam deW.
Niedozwolony
29-12-2007, 10:55
Knightem
Ja zawsze gram knightem
To zależy jeśli zamieżasz szybko nabic wysoki lvl to drutem do ma PACC
Natomiast jeśli chcesz mieć mocne hity to polecam Knighta
ale jeśli zamierzasz kupic PACC Knightem to graj nim :P
Jestes ale masz problem ...
Knight: skiluj do 80/80 lub wiecej i masz exp jak w raju lecz przygotuj sie na strate duzej ilosci pieniedzy na life potiony i mf
Druid: skoro masz juz w miare dobry lvl i mlvl mozesz pozwolic sobie odrazu na jakis lepszy exp ale przy duzej stracie pieniedzy na mfi nowe czary.
Wybor nalezy do ciebie, na twoim miejscu pogralbym tydzien jedna i tydzien druga postacia aby sprawdzic kim ci sie lepiej gra i expi i na tej podstawie wybierz profesje ktora chcesz grac.
Pozdrawiam Nornam:evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.