zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Vampire Mascare nonpvp

Imm0rtal
28-12-2007, 22:58
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35561

Fajnie to zrobili :p

Jeśli było, to sorry.

Niepozorny
28-12-2007, 23:00
/Signed

byłem tam :)

Jucha Furora
28-12-2007, 23:17
Mozna was nazwac jedynie wyzyskiwiczami..
Przeciez jak juz zaplacil mogliscie go puscic; /
Potem opinia o Polakach jest taka jaka jest aw; /

DexteroO
28-12-2007, 23:51
@jucha
to napewno nie bylo gorsze, niz to PA na twoim love swiecie 'furora'

@topic
tak fajnie to zrobili, bo my =)
Deduwa _/

Mazur199
28-12-2007, 23:59
boze ale ten palek jest glupi, jak mozna placic armorem wiedzac ze zaraz bedzie sie mialo vampy na klacie, mogl uciekac do jakiegos innego rooma zamiast stac i "plx me ish pej" ffs

Paviel
29-12-2007, 00:03
hueheheh dobre

@fokus
ty bys dal loga co nie xD?

:**

psyhopatka
29-12-2007, 00:15
Ale z nich noby...
Z tych co trapa robili oczywiście, nie mogą zabijać na servach no pvp to sie wyżywają na nopvp robiąc trapy.
Nie dość że koleś zapłacił to padł , rzygam jak na takie coś patrze , a jak zwykle kto to zrobił polaczki...
Według mnie no pvp to świat botterów , noobów i tych co sie uczą grać , oczywiście są wyjątki.
Jak takie z was cwaniaki to idzie na pvp lub enfo i sprujcie takie coś zrobić ;s
Ja na ich miejscu rzucał bym wszystko za siebie a jak już nie to bym zrobił z tych noobków blokerów , ten palek jak by sie postarał to żaden monster do niego nie dochodzi.

PS. HAIL NOOB-PVP

Hestrial
29-12-2007, 00:27
Nie wiem czy bardziej mi zal tych idiotow co trapowali czy tego palka z jego 'plz'.

23:25 Zieloq de Druid [38]: KURWA DEDUWAAAAA
23:25 Zieloq de Druid [38]: KARAAAAAAA
23:25 Zieloq de Druid [38]: KURWA

Dziecko Neo???

Paczu
29-12-2007, 00:31
i to jest przykład właśnie na to, że jak już nie ma szans ucieczki lepiej paść niż płacić.

Lotress
29-12-2007, 00:38
A no Tibia to dla mnie zabawa i sram na to co mysla o Polakach, czy jakies biedne dziecko sika bo umarlo i stracil swoj drogocenny tibijski armor.

Kain_Il
29-12-2007, 01:04
omg wam to sie nudzi na tym non-pvp...
Trzeba byc noobami zeby wyzulic "bp - armor - bohy" i jeszcze zabic ;)

ale fainiy iestezcje!!! lobie was

Niepozorny
29-12-2007, 09:13
@WiększośćUP.

@Zieloq de Druid - to jest euforia, hshs.

@Psychopatka - mam 135 rp na pvp, ale pvp sucks :(
Imho. Pvp jest gorsze bo z bp sd i assasin starami rozjebiesz 90 elite bez większych problemów, i bez waste :)
na non-pvp jest ta zabawa że trzeba umieć używać bombów, fieldów, m-walli, bo potencjalna ofiara może zwiać, wiem, wiem, na pvp też trzeba umieć obsługiwać te runy, ale one już nie są taką koniecznością...

@Kain_Il

hmm, wiesz, miałem waste, i chciałem troche odrobić, miałem nadzieje że c-legi polecą or something =).

kthxbye

@Edit.

Głupie nooby z no-pvp jestescie żałosni!

Tak, jesteśmy głupimi noobami, ale skoro tak jest, to kim Ty jesteś?
wyzywasz jak 12 latek, wiesz, nie żebym coś miał do dwunastolatków, ale ciężko mi się to czyta...

"jestescie żałosni!"

have a nice day, pvp mastahu.

Z.Y.G.A
29-12-2007, 10:13
Głupie nooby z no-pvp jestescie żałosni!

DexteroO
29-12-2007, 11:33
Nie wiem czy bardziej mi zal tych idiotow co trapowali czy tego palka z jego 'plz'.

23:25 Zieloq de Druid [38]: KURWA DEDUWAAAAA
23:25 Zieloq de Druid [38]: KARAAAAAAA
23:25 Zieloq de Druid [38]: KURWA

Dziecko Neo???

yesh ofkorsh aj em dziecko neo (wkoncu lezy na biurku modem neostrady xD) a po drugie cieszylem sie, bo to byla pierwsza udana akcja od kilku dni ;S

jak to ktos kiedys powiedzial
jestes kozak ubic 90 ek'iem 50 rp na pvp? zrob to samo na non-pvp =)

btw.
i nie mowcie mi, ze jestem 'noobem' badz 'ciota' z non-pvp bo na pvp mialem 52 palka, aktualnie 60+ rp'ka...

Sir_Piapi
29-12-2007, 12:18
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35561

Fajnie to zrobili :p

Jeśli było, to sorry.
Miło ze chociaz ty sie jarasz, ja juz nie bede komentowac wszystkich co wypowiadali sie up powiem tlyko jedno
kazdy bawi sie w ta gre inaczej jedni expia jak pojebani a drudzy zabijaja w taki oto sposob, kazdy lubi inaczej
mi nikt nie wmowi ze ja lubie niebieski skoro ja lubie czarny
deduwa_/

psyhopatka
29-12-2007, 12:24
Jak takie z was cwaniaki to dajcie filmik jak zabijacie na pvp 80 knighta z samych ass starów i sdków.
A nie pierdolicie bez sensu.

Budy_Maximus
29-12-2007, 13:23
Taka prawda właśnie ze na non-pvp najwięcej noobów (nieobrażając trapujących i porządnych graczy posiadających umiejętności) bo większość graczy na takich światach bije lvl do 100 na cave botach i z tego względu są idiotami niepotrafiącymi nic zrobić a na pvp i e-pvp jest zawsze adrenalinka i gracz bijąc 100 lvl nauczy się tego i owego w przeciwieństwie do boterów. Można botować ale niemieć później pretensji że cie trapną a ty nie wiesz co zrobić. Przecież ten palek niepotrzebnie tam nawet wchodził a po za tym śmieci z bot traperów mógł przesuwac w swoją strone a nie za nich ...albo uciec tam w dół i vampy lurowane by znikały ;(;(;(

Leon666
29-12-2007, 13:51
Mimo, że nie jestem za zabijaniem ;D to ten sposób mi się spodobał. Fajnie wszystko zoorganizowane, zgrane.

@Prawie wszyscy up

To, że grupa ludzi zabiła 2 playerów nie oznacza, że musicie ich wyzywać od noobów itp. To jest poprostu śmieszne... zazdrościcie, że oni umieją zabić na non-pvp i tyle... idźcie lepiej zabijajcie się 20 lvlowcami na pvp... -.-

poreda
29-12-2007, 14:08
Żal film, koleś zapłacił BOH, B ROBE i BP a wy takie akcje od*******acie, jesteście niedoceniani w RL? Czegoś wam brakuje? Nie rozumiem tego.

Tuhamiid
29-12-2007, 14:12
Hehe...mimo ze nie gram juz tibie ze hoho...to gralem wsumie na non-pvp i takie akcje to wlasnie z nudów ludzie robia, nie mozna wiecznie expic i expic..

DexteroO
29-12-2007, 14:19
Hehe...mimo ze nie gram juz tibie ze hoho...to gralem wsumie na non-pvp i takie akcje to wlasnie z nudów ludzie robia, nie mozna wiecznie expic i expic..

dokladnie robia z nudow, ale nie my - ed padl za insulting i kradniecie loota, a rp za pomaganie ed w ubijaniu mobow i za psucie trapa.

@poreda
szkoda mi cie =)

@edit
@down
podstawa to nigdy nikomu nie placic, mialem kilka trapow na pvp i nigdy nie zaplacilem, bo wiedzialem ze i tak ubija ;S (czasami kumple zdazyli dobiec)

Zhukova
29-12-2007, 14:24
Hail ludzie wysokiej reputacji :> Jak chcecie sie wyzyc to idzcie na siłownię a nie zabijacie kogoś, kto zaplacil prawie cale eq. Właśnie przez takich ludzi i gorszych wrocilem na pvp bo zobaczyłem jakie non pvp to porażka.

Życzę wam żeby jakiś h lvl zrobił wam tak na jakiś dlach czy deep fib, to zobaczycie jakie miłe jest padanie po zapłaceniu ;]

13:17 Care Topix [89]: sikamy na niego -> hail oO

PS. Mój dexter w avatarzejest ładniejszy niż twój :D

poreda
29-12-2007, 14:28
dokladnie robia z nudow, ale nie my - ed padl za insulting i kradniecie loota, a rp za pomaganie ed w ubijaniu mobow i za psucie trapa.

@poreda
szkoda mi cie =)

Mi "cie" "terz" szkoda.

Mam nadzieje że spotka cię jakaś milutka kara za cośtakiego, np jakiś hack by ci się przydał. I zobaczymy czy wtedy taki kozaczek będziesz, poczujesz się jak ten koleś który nie dość że został ojebany z EQ to jeszcze ubity. K, THX, BYE.

DexteroO
29-12-2007, 14:44
Mi "cie" "terz" szkoda.

Mam nadzieje że spotka cię jakaś milutka kara za cośtakiego, np jakiś hack by ci się przydał. I zobaczymy czy wtedy taki kozaczek będziesz, poczujesz się jak ten koleś który nie dość że został ojebany z EQ to jeszcze ubity. K, THX, BYE.

myslisz, ze bede plakal po hacku? dla mnie to tylko gra, nie wiem jak dla ciebie =)

Rybzor
29-12-2007, 14:59
Hahaha lol, hail deduwa, omigosz, ~57 palek nie potrafi sobie poradzić w takiej sytuacji.

poreda
29-12-2007, 15:42
Hahaha lol, hail deduwa, omigosz, ~57 palek nie potrafi sobie poradzić w takiej sytuacji.

Gdyby pobiegł na NORTH WEST tam gdzie respią się Crypty itd, BB by znikneły... O to ci chodzi? :>

Imm0rtal
29-12-2007, 18:10
Film mi się podobał, ponieważ wprowadzili trochę adrenaliny w życie na światach no-pvp, nie często widzi się takie akcje. Jak lurowali grorlama do Thais i padła połowa graczy w mieście (większość Bogu ducha winna), to nie widziałem ani jednego negatywnego komenta. Tutaj się trzeba trochę nagimnastykować, a nie tylko F1 i F2, szanowni pro~mastahs w pvp. Wielkie oburzenie, a jak filmiki w random pk lub PA to jakoś was sumienie nie rusza. Po co ten pall oddawał fanty?! Mógł spokojnie uciec w sam koniec korytarza, być może anti-lure system zadziałałby a ten lurer miałby więcej roboty. Nie będę płakał nad ofiarami, miały większe szanse na wybronienie niż na pvp, za głupotę się płaci.

Jucha Furora
29-12-2007, 19:38
@jucha
to napewno nie bylo gorsze, niz to PA na twoim love swiecie 'furora'

Mi to PA tak w dupe nie włazi a jezeli chodzi o mnie to sam tez tego nie robie.A i owszem bardzo lubie ten server bo ma klimat chocby niewiadomo kto nim rządził nawet Vision.

Edwardo
29-12-2007, 19:50
18:47 Care Topix [89]: : )
18:47 Care Topix [89]: Deduwa, A JA ZALOZYLEM GEJE
18:47 Care Topix [89]: JARAJCIE SIE

To świadczy samo za siebie...

gdzieś tam up....

to że masz 60 palka na pvp to nie swiadczy, ze umiesz zabijać... nawed zgrana paka 15-20 lvl'owców by cię zmiotła jak zwykłą szmate

Jucha Furora
29-12-2007, 19:58

gdzieś tam up....

to że masz 60 palka na pvp to nie swiadczy, ze umiesz zabijać... nawed zgrana paka 15-20 lvl'owców by cię zmiotła jak zwykłą szmate

Dosadnie powiedziane! ;d byc moze nie maja pojecia o pvp.
@Deduwa
nie zabijajcie osob na non-pvp bo wam "gól"/"gul" skoczy^^

Xr3
29-12-2007, 20:14
Tak sobie patrzę na ten film i coraz bardziej mi żal dupę ściska, gdy widzę jak takie beszczelne psy jak wy, kozaczycie zza szklanego ekranika, grając na servie non pvp. Nie akceptuję trapowania, a zwłaszcza osób które to robią. Żerujecie nie tylko na potencjalnych szmatach, ale także na poważnych graczach. Zasrane bachory które po strapowaniu kogoś kto charował godzinami na eq i lvl, zwyczajnie go z tego okradają, a potem j*bią się w dupę ze szczęścia. Potem BR i SWE mówią, że polacy to nooby. Polacy - Najgorszy odłam społeczeństwa graczy na non pvp. Gdybym padł przez twojego trapa i potem jakimś cudem dorwał cię w realu to nie wiem co bym z tobą zrobił. Przypuszczam, że bym ci w pysk strzelił. Gość zbiera na eq i wydaje na nie ciężko zarobione GP, a wy macie poprostu świetną zabawę. Mówi się, że to tylko pixelki. Ale zaczyna się myśleć innymi kategoriami, gdy jest się tym który padł. Na Candii użeram się z taką hołotą jak wy codziennie. Psuje im trapy i ostrzegam potencjalne ofiary. Może dlatego dużo osób na servie mnie nienawidzi. Gardze takimi gnojami jak wy. Życzę wam takiego samego losu, jaki spotkał tego gościa, który przez was nie tylko padł, ale stracił dosyć drogie eq. Tak jak hackerzy, którzy dorwą się do czyjejś hlvlowej postaci, oddają itemy noobom dla zabawy, a potem rookują chara. Mówią, że ich to podnieca. Macie gnojki problemy emocjonalne to wyp*erdalać na pvp. To jest żal to co wy robicie. Weźcie to sobie do serca, gdy następnym razem, waląc gruche na monitor, będziecie pozbawiać kogoś chęci do dalszego grania.

Filozofia typowego gracza na non pvp: Jestem na non pvp, nikt mi nic nie może zrobić, więc ja mogę robić każdemu co mi się podoba. A ja myślę inaczej - Nie mam każdego w dupie, tylko dlatego że dzieli nas szklany ekranik.

Sytuacja - Koleś padł przez kicka i wypadły mu demonka i bohy.

Ty: Zgarniasz eq i z podnieceniem na twarzy (i na kroczu) wyzywasz go.
Ja: Zgarniam eq i oddaję je właścicielowi.

Jancia
29-12-2007, 20:17
...Świetne zgranie, dość że pomysł skserowany to i wykonanie marne. A tym " paj armor " etc to
mnie rozśmieszyliście :)

@Care Topix

Dec 04 2007, 20:36:47 CET Died at Level 75 by a scarab

Bot padł na nocce ? Pewnie non pvp to można bocic ^^

@Brodno'Fokus

Tittle skserowane ;x widzę ze karoler to twój miszcz ;c i wasza gildia " deduwa " chce być jak recon ? GL ;|

DexteroO
29-12-2007, 20:27

gdzieś tam up....

myslac racjonalnie jestem od nich o 40 lvli szybszy, w dodatku posiadam bohy, time ring i utani hura, wiec 'raczej' bym nie padl, poniewaz 'jakies tam' pvp posiadam ;S
a tak btw - jest na iridi taka ekipa Bongo Team (low lvle ubijajace wieksze lvl) i juz probowali mnie ubic w 30 osob, niestety nie udalo im sie, wiec nie pierdol ze by mnie 'zmietli'

@Xr3
wez dzieciaczku nie denerwuj sie tak, wyzywasz nas, najebalbys nam w rlu, a zapewne jestes 12-sto letnim frajerem, ktory jest internetowym napinaczem _/

@Jancia
moze i 'skserowane', ale jebac to
a co do deada Care na scarabach - wiesz co to mass kick? ;<
i jak mogl pasc na 'nocce' skoro byla godzina 20:30~ ? xD

@edit
@up
tak, wzorujemy sie na Karolu, ale to nie znaczy, ze jest naszym 'miszczem'
a co do skserowanego titla, to chyba slepy jestem oO
i Deduwa nie chce byc jak 'Recon', po prostu pokazujemy co niektorym, ze nie sa bezkarni na non-pvp.

Krajzel
29-12-2007, 21:40
Jakiś głupawy tekst przy inkarnacji, wyzywanie, nazwa guild mówią same za siebie... Po prostu dzieci chciały się dowartościować a że brakuje skila na pvp to trapują przypadkowe osoby na non-pvp żal

Salarigoth
29-12-2007, 22:28
Po pierwsze i co najwazniejsze chcialbym powiedziec , ze mimo mi szkoda w pewnym stopniu tego 2 gracza co sie zwinal ale dla mnie to jest "noob" , iz nie okazal zadnej klasy . Mnie nawet denerwuje jak padne na glupim otsie 10x exp ,gdyz strcilem swoj cenny czas na cos a ktos sie smieje z tego. Nie gram na prawdziwej tibi ,iz nie mam zamiaru sie denerwowac przed kazdym upem ze jakis szczyl zrobi to co ja zrobilem w 2 tygodnie ( chodzi o szybkosc expienia ). Pvp zostalo zniszczone w tibi wiec duzo osob przestalo grac w tibie. Czemu jest coraz mniej kultury przyjazni a coraz wiecej PA w tibi ? Bo poziom spada razem z wiekiem.

Budy_Maximus
30-12-2007, 00:38
@Xr3~
Jedne co mogę powiedzieć o tym użytkowniku to tibijczyk z krwi i kości ;(:baby::D

Współczuje takim jak ty, jak masz słabe nerwy to kup sobie jakiś worek bokserski albo po prostu uderzaj głową w ścianę (tańsze i być może skuteczniejsze -rezultat losowy)
Jeśli uważasz że non-pvp-pkerzy zabijając cię bezczeszczą twój czas włożony w tą grę zaprzestań gry, zacznij czytać więcej książek (o ile w ogóle jakie kolwiek czytasz) zgłoś się do psychologa.

I zrozum to jest tylko gra.....
Dla której nie warto wzbudzać tylko nienawiści do innych, dla niektórych gra w tibie staje się obowiązkiem i tak naprawdę nie cieszy, odpręża, pomaga odreagować a stresuje jeszcze bardziej i psuje nerwy.

Rybzor
30-12-2007, 00:40
Gdyby pobiegł na NORTH WEST tam gdzie respią się Crypty itd, BB by znikneły... O to ci chodzi? :>
Między innymi. Ogólnie mógł robić 10 różnych, lepszych rzeczy, zamiast stać jak pajac i bić w zwarciu te potworki.

elitarny ziomek
30-12-2007, 00:53
Ten film utwierdza mnie w przekonaniu, ze na swiatach non-pvp graja ludzie, ktorzy maja ze soba problemy

Cery
30-12-2007, 03:31
Widać, że ciota. Tylko cioty płacą. I tak by padł i tak. żal dzieci boterzy bez skilla i bez stażu.

Xr3
30-12-2007, 10:31
I zrozum to jest tylko gra.....
Dla której nie warto wzbudzać tylko nienawiści do innych, dla niektórych gra w tibie staje się obowiązkiem i tak naprawdę nie cieszy, odpręża, pomaga odreagować a stresuje jeszcze bardziej i psuje nerwy.

Może u niektórych swoim stylem pisania, robię sobię opinię właśnie takiego dziecka Tibii jak powiedziałeś.
Jakoś na 60lvl ostatnio mnie trapneli na tym mostku na tiquandzie jak sie na hydry idzie. Jakimś cudem udało mi się z tego cało wyjść. Ci co mnie trapneli znaleźli sobie przed leaderami swoich gildii wymówkę, że ich wyzywałem, itd. Napisałem do gościa, że "na cholere trapujesz innych graczy, podnieca cie to?". Odpowiedź brzmiała mniej więcej tak: "Ciągnij staremu druta frajerze". I co, jak tu się nie w*****ć? Osobowość gracza w grze internetowej, w pewnym stopniu odzwierciedla to jaki jest w realu. A dla mnie bardziej liczy się to kto siedzi po drugiej stronie, niż to jaki ma lvl. Ten film to sztandarowy przykład noobostwa, jakie szerzy się na non pvp. Przypuśćmy, że grasz w kafejce i jakiś 14 latek wyzywa cię z depo bo mu się nudzi. Okazuje się, że siedzi komp od ciebie. Nie wiem jak ty, ale ja bardzo chętnie bym go wyprowadził przed budynek, nakopał do dupy i dokończył granie. Wydaje ci się to chore? Może i tak jest. Ale jak już wcześniej wspomniałem, ofiara trapa myśli innymi kategoriami, niż np ty, który patrzysz na to co najwyżej z politowaniem. Polacy już tacy są. Zero samokrytyki, poczucie samozajebistości. Rasizm, nacjonalizm.

Pozwolę sobię zacytować bardzo mądrą wypowiedź pewnego użytkownika.
"Zachowanie godne tchórza. Trapujesz innych bo wiesz, że nikt nic ci nie może zrobić. Lubisz zabijać innych? Stań do uczciwej walki na świecie PVP!"

Dalej uważasz, że jestem dzieckiem Tibii? Poprostu wypowiadam się konkretnie na temat, ale odrazu muszę zostać zjechany. Nooby chodzą z rękoma w kieszeni i śmieją się w twarz całemu servowi, a mieszani z błotem są ci, którzy pokazują palcem, mówią nie zgadzam się.

poreda
30-12-2007, 12:26
@Ryba
Lub chociażby wejść w ten ogień ;P

Budy_Maximus
31-12-2007, 14:14
@xr3
Ale to jest tylko gra. Gra ma za zadanie zreslaksować grającego i być może niektórzy w ten sposób odreagowywują trapując innych, jednym sprawia przyjemność czynność a ca innym czynność b, to jest gra i w świecie rl dana osoba może się zachowywać całkiem inaczej a niżeli w grze. Gra interenotwa a świat rzeczywisty to 2 różne rzeczy i niewarto ich
łączyć w jedno

Karoleer
31-12-2007, 15:05
ogolnie film okej ale niektore pomysly deduwy wywolywaly u mnie odruch glowa-biurko >.< jesli ktorys jest zainteresowany szczegolami to PM~

Xr3
31-12-2007, 15:20
Gra interenotwa a świat rzeczywisty to 2 różne rzeczy i niewarto ich
łączyć w jedno

Owszem, ale osobę która tyle przez kogoś traci, zaczyna roz*urwiać od wewnątrz. I wierz mi, że jak by dorwał tego gościa w RL to powy*******ał by mu zęby. Poprostu nienawidzę gdy jakiś pro evul bachor uważa, że skoro jest na non pvp, to nie obowiązują go żadne wartości moralne. To tyczy się zwłaszcza trapowania. Takich pizdków na Candii jest MNÓSTWO i utrudniają nam granie. Ci ludzie się relaksują, kosztem nerwów drugiej osoby. Oczywiście, że RL i TIBIA to dwa zupełnie inne zagadnienia. Ale zobacz na Vision i Dusks. Ta gra tym ludziom wyżarła umysły. Sądzę, że w RL by się najchętniej powyzabijali nawzajem :evul: Tak się tylko mówi na forum, jak się przez nikogo nie padło. Ten klient na filmie pewnie tak samo uważał. Ale jak padł to zmieniło mu się nastawienie. Przynajmniej na jakiś czas.

Sidoos
31-12-2007, 15:36
Owszem, ale osobę która tyle przez kogoś traci, zaczyna roz*urwiać od wewnątrz. I wierz mi, że jak by dorwał tego gościa w RL to powy*******ał by mu zęby. Poprostu nienawidzę gdy jakiś pro evul bachor uważa, że skoro jest na non pvp, to nie obowiązują go żadne wartości moralne. To tyczy się zwłaszcza trapowania. Takich pizdków na Candii jest MNÓSTWO i utrudniają nam granie. Ci ludzie się relaksują, kosztem nerwów drugiej osoby. Oczywiście, że RL i TIBIA to dwa zupełnie inne zagadnienia. Ale zobacz na Vision i Dusks. Ta gra tym ludziom wyżarła umysły. Sądzę, że w RL by się najchętniej powyzabijali nawzajem :evul: Tak się tylko mówi na forum, jak się przez nikogo nie padło. Ten klient na filmie pewnie tak samo uważał. Ale jak padł to zmieniło mu się nastawienie. Przynajmniej na jakiś czas.

Tobie wyżarła mózg. Popatrz na siebie, jesteś głupim no-liferem i jak by Cię ktoś strapował i byś padł, to zajebał byś matkę krzesłem <3

@2x down
Mi tutaj w ogóle nie chodzi o tego Grorlama, tylko o te twoje popierdolone teksty, myślisz, że to kogoś obchodzi? To się kurwa mylisz.
btw http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=xeremon
nom, chuja wiem; <

Nawet jeśli robisz te runy na bocie (ng rofl'n'lol) to i tak boisz dupsko i nie jesteś daleko od kompa, bo po prostu boisz się o bana, a może juz delete?;]

A i jeszcze jedno, kiedy miałeś bana to codziennie na forum siedziałeś lub na tym swoim pallku.. nawet w czasie bana nie potrafisz skorzystać z życia tylko tibia elo <3

@edit
Ty wychodzisz? Yeah, yeah.. ;] Shareeee

mialek
31-12-2007, 15:37
@ up gitara ,ci ludzie nie maja zasad moralnych , kolo placi zaplacil bylo go pusic chociaz z 2 strony niepotrzebnie sie wkleil do akcji z tym exura san , co dobil wampa niebyla tojego sparawa moglsie niew****alac, ale wystarczajaco zaplacil , niewiem czemu on az tyle dal za to by niepasc , pomijajac to ze mogl biegac to chyba na silach mu zalezalo , ja bym dal sie ujebac na 45 lev za bohy ;p.

Xr3
31-12-2007, 15:45
Popatrz na siebie, jesteś głupim no-liferem

A skąd ty to k*rwa możesz wiedzieć kim ja jestem?! Ch*ja wiesz o mnie i o tym ile SIEDZĘ PRZY KOMPIE. Ja wiem, jestem beszczelna i chamska gnida, bo sklepałem ci z Sothą Grorlama, którym ubijałeś normalnych graczy.

Edit:
Nie mistrzu, nie robię run na bocie. Gdy gdzieś wychodzę, to czasem mówię kuzynowi żeby sdki mi robił bo debil siedzi na chacie cały dzień i rżnie w CSa.

Jancia
31-12-2007, 15:54
myslac racjonalnie jestem od nich o 40 lvli szybszy, w dodatku posiadam bohy, time ring i utani hura, wiec 'raczej' bym nie padl, poniewaz 'jakies tam' pvp posiadam ;S
a tak btw - jest na iridi taka ekipa Bongo Team (low lvle ubijajace wieksze lvl) i juz probowali mnie ubic w 30 osob, niestety nie udalo im sie, wiec nie pierdol ze by mnie 'zmietli'

@Xr3
wez dzieciaczku nie denerwuj sie tak, wyzywasz nas, najebalbys nam w rlu, a zapewne jestes 12-sto letnim frajerem, ktory jest internetowym napinaczem _/

@Jancia
moze i 'skserowane', ale jebac to
a co do deada Care na scarabach - wiesz co to mass kick? ;<
i jak mogl pasc na 'nocce' skoro byla godzina 20:30~ ? xD

@edit
@up
tak, wzorujemy sie na Karolu, ale to nie znaczy, ze jest naszym 'miszczem'
a co do skserowanego titla, to chyba slepy jestem oO
i Deduwa nie chce byc jak 'Recon', po prostu pokazujemy co niektorym, ze nie sa bezkarni na non-pvp.

1.A co, nocka od której sie zaczyna ?
2.Co 90 ek robił na scarabach ?
3.Miał takie tittle.
4.Bezkarni ? Oni wam nic nie zrobili :)

Niepozorny
31-12-2007, 17:24
@Up

były masskicki, i się bałem expić na eg. piratach.

myślałem że na scarabach nie padne <ironia> padłem i się pociąłem, nie miałem co zrobić z życiem, zmierzło mi wszystko, postanowiłem się zabić !111jeden</ironia>

@Ktośtam

"Hail Deduwa, A JA ZAŁOŻYŁEM GEJE"

tak chciałem sobie pospamować, żeby takie yndższyry* jak Ty sie podniecały tym ;[

Btw. Cześć i chwała tym co choć trochę się podobał ten filmik, doceniamy ;)

*- przesłuchaj sobie piosenek KATa a się dowiesz.

have a nice day. :)

Edwardo
31-12-2007, 18:22
@Ktośtam

"Hail Deduwa, A JA ZAŁOŻYŁEM GEJE"

tak chciałem sobie pospamować, żeby takie yndższyry* jak Ty sie podniecały tym ;[

Kto spamuje czymś takim to sie sam podnieca.... czyż nie jest tak??

@Xr3 i Jancia

Widac tak samo myślimy :)

Couranger
31-12-2007, 18:42
Żal film, koleś zapłacił BOH, B ROBE i BP a wy takie akcje od*******acie, jesteście niedoceniani w RL? Czegoś wam brakuje? Nie rozumiem tego.

Czlowieku to co ty gadasz jest normalnie smieszne , tak jest niedoceniony w rl bo w Pixelowej grze tibia koles zaplacil mu boh b robe i mimo tego oni go zajebali , tylko ci pogratulowac.

poreda
31-12-2007, 19:27
Czlowieku to co ty gadasz jest normalnie smieszne , tak jest niedoceniony w rl bo w Pixelowej grze tibia koles zaplacil mu boh b robe i mimo tego oni go zajebali , tylko ci pogratulowac.

A ciebie nauczyli czytać ze zrozumieniem? Miałem na myśli to że w RL są widocznie poniżani, i nie mają za grosz honoru co pokazują w Tibii.

GoraPall
31-12-2007, 19:28
Heh nice trap tez tak spróbuję

co do filmu to ten paladyn byl głupi że all oddal ja bym wolał zginąc iz cos oddac

Niepozorny
31-12-2007, 20:18
@Gora

Dzięki ;)

@Edwardo

o, na taką reakcje czekałem, jesteś niezwykle inteligentny, gratulacje, pewno już masz 25 lat i jesteś informatyk, jak Bill G. czyż nie ? :)

@Jancia.

(4 podpunkt)

zrobili, zrobili...

Kitara~ - Insulting (fuck you polak noob)

~Archer Green - Niszczenie trapa ;)

@Karoleer.

chwała Ci :)

@Kuan Ti

Opyliłem, dostałem dobrą oferte to sprzedałem ;)
za tego chara dostałem 2000 zł i laptopa, mi się spodobała ta oferta więc sprzedałem, to tylko gra... a chyba wiecie dzieciaki co można sobie zafundować za 2000 zł :)

@OT.

ostatni post w tym temacie, jesteście żałośni ludzie, my wastujemy żeby takie dzieci jak Oni (wszyscy co krytykują ten filmik) miały co pisać i nabijać posty !11jeden

KTHXBYE.
/Signed.

Couranger
31-12-2007, 22:00
A ciebie nauczyli czytać ze zrozumieniem? Miałem na myśli to że w RL są widocznie poniżani, i nie mają za grosz honoru co pokazują w Tibii.

Ty chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem , napewno !! sa ponizani w rl , na 100 % bo tak sie zachowali w tibi :(

Kuan Ti
01-01-2008, 03:48
@WiększośćUP.

@Zieloq de Druid - to jest euforia, hshs.

Imho. Pvp jest gorsze bo z bp sd i assasin starami rozjebiesz 90 elite bez większych problemów, i bez waste :)
na non-pvp jest ta zabawa że trzeba umieć używać bombów, fieldów, m-walli, bo potencjalna ofiara może zwiać, wiem, wiem, na pvp też trzeba umieć obsługiwać te runy, ale one już nie są taką koniecznością...

@Kain_Il

hmm, wiesz, miałem waste, i chciałem troche odrobić, miałem nadzieje że c-legi polecą or something =).

kthxbye

@Edit.

Tak, jesteśmy głupimi noobami, ale skoro tak jest, to kim Ty jesteś?
wyzywasz jak 12 latek, wiesz, nie żebym coś miał do dwunastolatków, ale ciężko mi się to czyta...

"jestescie żałosni!"

have a nice day, pvp mastahu.

Skoro masz 135 rp a grasz na non pvp to znaczy ze jestes noobem:) bo Pewnie HUnted za bycie noobem:D

Upierz
02-01-2008, 23:26
@Up: Polska! o/o/o/o _/ :flagapl:
@Down: JEEEEEE

Xr3
02-01-2008, 23:33
@up
Polska! Nooby, thiefy i lurerzy! Rasisci, Nacjonaliści i banda znudzonych, szalonych 12 latków!!!

Yugo
02-01-2008, 23:57
Jak ktoś tam wcześniej wspomniał każdy gra jak lubi,jedni expią drudzy zabijają (dla mnie lepszą satysfakcją jest jednak powalenie kogoś na ziemię na serverze non pvp niż na pvp)

Co do wypowiedzi typu Ej on przecież dał bohyyy ,czemu go nie wypóścili?
trzeba pamiętac, że tacy ludzie nie przychodzą od tak tylko po jakiegoś loota.Oddawając ekwipunek dodatkowo sie upokożamy.

Chodź może myślicie,że łatwo mi tak mówic ale najlepiej w takiej sytuacji gdy już nie ma ratunku, a wszelkie runy i mf sie kończa schowac lub wyrzucic plecak tak aby oprawcy mieli jak najmniejszy zarobek.

Na koniec powiem, że ci co nigdy nie grali na non pvp niech sie nie wypowiadają.

Arrathel
03-01-2008, 02:00
Mimo, że nie jestem za zabijaniem ;D to ten sposób mi się spodobał. Fajnie wszystko zoorganizowane, zgrane.

@Prawie wszyscy up

To, że grupa ludzi zabiła 2 playerów nie oznacza, że musicie ich wyzywać od noobów itp. To jest poprostu śmieszne... zazdrościcie, że oni umieją zabić na non-pvp i tyle... idźcie lepiej zabijajcie się 20 lvlowcami na pvp... -.-

Koleś ma 100% rację.
Filmik fajny ;)
Pozdrawiam, Jesion.

Karoleer
03-01-2008, 02:30
@up
Polska! Nooby, thiefy i lurerzy! Rasisci, Nacjonaliści i banda znudzonych, szalonych 12 latków!!!

ej!

twoja stara !

Wojtas_Smieciarz
03-01-2008, 12:44
Nie spodziewałem się, że tak szybko padnie. Loot bardzo ładny ; )

Xr3
03-01-2008, 14:50
Banished: until Jan 18 2008, 14:18:03 CET because of destructive behaviour
Za co to?

W tamtym poście właśnie mówiłem o takich jak ty.

Karoleer
03-01-2008, 16:50
za zabicie na hydrach gma ktory byl podobnym nie****m jak ty ;d

Droonx
03-01-2008, 17:11
Nie lubię ludzi bez sumienia, a ten filmik takie właśnie niewyżyte osoby przedstawia... Chociaż osoby, które padały to lekki żal, bo zamiast odsuwać te śmieci <tak wiem, że było ich dużo, ale może by się udało> to bezczynnie czekały na śmierć -.-

Hugo
03-01-2008, 18:36
Kurwa, jak widzę te wszystkie wypowiedzi "zapłacił, nooby go zabiły"
to mi żal tych, co tak piszą.
Dlaczego uważacie, że ujebanie kogoś na pvp jest bardziej honorowe niż na n-pvp?
Na pvp łatwiej zabijać to i łatwiej padać, na non-pvp trudniej zabić i tym samym trudniej paść.
Jak ktoś będzie chciał się zemścić to autorom filmu może zrobić trapa.
To chyba w 100 procentach logiczne...

Sir_Piapi
03-01-2008, 22:00
Jak ktoś będzie chciał się zemścić to autorom filmu może zrobić trapa.
To chyba w 100 procentach logiczne...
Nikt z nas nie da zabic sie własna bronia ^^^^

Kuniaw'Nove
04-01-2008, 23:30
Karo.. nie ma co marnowac slow na newbach... btw akcja sweet;] pozdro dla ekypy:]:p

Loel
05-01-2008, 00:00
buahahahah co za noob ten 57 pallek :D

Sidoos
05-01-2008, 00:01
Skróć nazwę.

Sir_Piapi
05-01-2008, 00:14
Skróć nazwę.
i nie zapomnij o koncowce .rec

Exodus
05-01-2008, 03:16
no "zabili" nubka ktory mogl spokojnie expic na tych vampach co mu lurowali.Ten trap nawet nie byl trapem( w znaczeniu tibijskim). Mimo wszystko gratz wzbogacenia sie ...

xeremon
2007-08 503h 45m
2007-07 476h 0m

rotfl

Miszczu
05-01-2008, 10:24
Nieźle ale nie zgadzam sie z wami.BP sd i assasin stary?CO ci to da?Jak w 2 pojdziecie wyjasnij mi jak ubijecie 90ek? Trapniecie go?JAk nie jest idiotą to tak łatwo wam nie pojdzie a nawet jak wpadnie w trapa to ile go bedziecie lac?Moze ma kumpli którzy właśnie po was idą?A na no-pvp jak wygląda u was wojna gildi?Co stoicie pod depo i kto bardziej na matke wrzuci ?WYjasnij bo naprawde zaintrygowales mnie.

Xr3
05-01-2008, 10:38
@up
NON PVP - Przychodzą tutaj nie tylko zasrane bachory jak ci na filmie, ale także normalni i porządni gracze, którzy chcieli uciec od huntedów za wyjście z depo od lewej strony. Jak już mówiłem, zawsze będę rozwalał noobom takie trapy i ostrzegał potencjalne ofiary. Na non pvp nie ma raczej wojen. Ci co są agresywni zazwyczaj kończą tak, że wwalają im się inni na respy, bloczą ich itd.

xeremon
2007-08 503h 45m
2007-07 476h 0m

Pewnie to wygląda jak bym nic innego nie robił tylko siedział cały dzień przed Tibią. Cóż... Miałem parę takich faz (dołączamy do tego gdy bociłem), ale no liferem nie jestem mogę sie przyznać B)

Ciupaga91
05-01-2008, 13:21
Psychopatka - mam 135 rp na pvp, ale pvp sucks :(

AHAHHAHASHAHHDSHASHDHASDHASHHHASDHADSHDADSHAHSDHDS AHASDH
rozjebujesz 90 ek z assassis starow i bp sd i nie masz waste ? a no tak wypadl ci z niego aol sprzedales na trade wymieniles sie za plate armor i juz masz kasy na zabicie tysiecy 90 ek leczacych sie po 700 hp na ture majacych aola ktory z nich wypada o tak, tak IP otsa pls.

mc200
05-01-2008, 14:08
Slaby film, nic swietnego, do tego spokojnie mogli was zaraportowac ...

Lotress
05-01-2008, 14:12
leczacych sie po 700 hp na ture

Taki Ek leczy sie po 1,2k na ture.

Duch Niespokojny
05-01-2008, 15:10
Czytaj: na pvp mógłbym paść i stracić swój drogocenny tibijski armor
@xr3
Ale to jest tylko gra. Gra ma za zadanie zreslaksować grającego i być może niektórzy w ten sposób odreagowywują trapując innych, jednym sprawia przyjemność czynność a ca innym czynność b, to jest gra i w świecie rl dana osoba może się zachowywać całkiem inaczej a niżeli w grze.
A co z trapowaną osobą? Czy ona też nie powinna się móc zrelaksować przy grze?
Dlaczego uważacie, że ujebanie kogoś na pvp jest bardziej honorowe niż na n-pvp?
Bo na pvp jest to zgodne z zasadami. A kiedy ludzie nie przestrzegają zasad, to gra zaczyna bardziej przypominać zabawę w piaskownicy niż grę.
Jeśli ktoś wybiera non-pvp, to dlatego że nie chce być zabijany przez innych (i tych, którzy robią takie trapy z pewnością to też dotyczy) i inni gracze powinni ten wybór uszanować.

PS. "Massacre" to chyba lekka przesada
PPS. Ambitna nazwa gildii ;)