Pokaż pełną wersje : 70-71 Rookslayer + showing jego zyski :D
Toressik
29-12-2007, 02:12
Filmik przed stawia awans z levelu 70 na 71 na rooku ;]
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35558
P.S chyba zaczynam grac na rooku :D
rookslayer? a co to jest?
Ekhem, 44h staminy..pracowite święta:) A zresztą...kto który rookstayer nie boci? Znaczna większość boci..albo ma AMBICJE haha[;
spoil:
typ wbija 71 level i
01:29 Paulie: You certainly have made a pretty penny. Your account balance is 664683 gold.
Fredrius
29-12-2007, 09:29
Taa mnie tylko ciekawi ile godzin botowales zeby miec tyle kasy ^^
Kileros fire'son
29-12-2007, 10:43
Showing jego zyski?
RooooooooX !! :D
Jak to rook, nuuuuuudaaaaaaa
No i co z tego że ma tyle kaski jak nic nie kupi sensownego :))
taki offtop ;p
Pewnie było tak : " Dziś wigilia jak będe expił dziś na bocie to cały rok tak będzie !!!11. " xD
up@
POmyliles Wigilie z sylwestrem :P
Nuda ale kaske ma.
Można przelac kase z rooka na maina ale chyba z maina na rooka nie ?
@up. nie bądź taki mądry bo nie można przelewać ani w tą, ani w tą.
Ps. Kup se slóóóówńik
up@
POmyliles Wigilie z sylwestrem :P
Nuda ale kaske ma.
Można przelac kase z rooka na maina ale chyba z maina na rooka nie ?
Po prostu zrobić nowego chara, którym przeniesiemy kase :)
Heheheh najbardziej chamskie by było jakby ktoś teraz go hacknął i wyszedł na maina xDD
Heheheh najbardziej chamskie by było jakby ktoś teraz go hacknął i wyszedł na maina xDD
"Zmainowal" by go xD Bo zrookować się nie da :<
rookslayer? a co to jest?
Ekhem, 44h staminy..pracowite święta:) A zresztą...kto który rookstayer nie boci? Znaczna większość boci..albo ma AMBICJE haha[;
spoil:
typ wbija 71 level i
01:29 Paulie: You certainly have made a pretty penny. Your account balance is 664683 gold.
Nie wiesz co to slayer?
Nie wiesz co to slayer?
kto jest dresem, gwałci własną rękę i nie wie, że nie można być zabójcą/pogromcą rooka?
@down
stary, ja od dwóch lat to samo im mówię, uważaj bo tutaj za posiadanie własnego zdania można dostać kose od gangu ryby xerdena i poredy co lubi sie onanizować przy postaciach z tibii.
Nacpany_Wlodek
29-12-2007, 16:47
Czy naprawdę trudno jest napisać tytuł normalnie po polsku, tylko trzeba robić językową mieszankę w stylu nastolatek czytających "bravo girl"?
@film
Ja na 90 msie mam 20k w banku... -.-
Gratulacje dla gościa za wytrwałość w zbieraniu "loota".
kto jest dresem, gwałci własną rękę i nie wie, że nie można być zabójcą/pogromcą rooka?
@down
stary, ja od dwóch lat to samo im mówię, uważaj bo tutaj za posiadanie własnego zdania można dostać kose od gangu ryby xerdena i poredy co lubi sie onanizować przy postaciach z tibii.
Twoje teksty są coraz bardziej żałosne, a już napewno nie śmieszne.
Twoje teksty są coraz bardziej żałosne, a już napewno nie śmieszne.
Może pamiętasz jak był film z twarzami furory?;) jak to mówiłeś o "ruchaniu" Qel bo z niej to taka laska, i jak ujawniałeś swoje marzenia erotyczne;) OGIERZE haha;]
Myslacy czlowiek by sie domyslil ze on ma tyle kasy poniewaz nie ma na co wydawac na rooku pieniedzy ^^ (jak juz to na lf'y)
PanKracy
29-12-2007, 19:14
Może pamiętasz jak był film z twarzami furory?;) jak to mówiłeś o "ruchaniu" Qel bo z niej to taka laska, i jak ujawniałeś swoje marzenia erotyczne;) OGIERZE haha;]
Załatwiłeś go jak chłopa w sądzie!
HAHAHAHAH H!! to Chłopak się już chyba nie odezwie HAHAHAaaaa
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.