Pokaż pełną wersje : Tajemniczy Hell Gate ?
Więc tak chcę się tam wybrać lecz nie wiem czy dałbym rade na 38 lvl ze skilami 70 ? oczywiscie Prof. Paladyn . Jeszcze jedno pytanie czy wogole oplaca sie tam expic ?:]:]
ciemne dropsy
29-12-2007, 15:31
o ile nie wjebiesz sie na Eldery i na Gsa w ciasnym pomieszczeniu to lux.
na 2 bp mf masz godzine expienia wiem bo to juz przetestowane, przy farcie obejdzie sie bez waste ale trzeba uwazac na eb i beho, nie wiem jak teraz ale tak bylo przed upem
Pojedyńczo raczej się nie opłaca - a przy odrobinie pecha zrespi Ci się The Evil Eye i będziesz mial zonka :P
Ludzie piszą, żebyś uważał na bh i eldery. Bodajże od 2 lat poza DSami praktycznie nic innego na głównym poziomie nie ma :P
Na tym lvl Hell Gate? Troszkę za późno:) Idź lepiej na guardy, albo dragony. Możesz też próbować orc fortress, ale "delikatnie"B)
Pozdrawiam
Słyszałem że HG to bardzo dobre expowisko, lecz ja nie mam pojęcia jak się z niego wydostać:(.Gdybym wiedział jak to bym troche tam poexpił.
Może ktoś napisać instrukcje, krok po kroku jak wyjść z HG ???
@edit:
Jeżeli można, to ze screnami
Pomocny Murzyn
09-01-2008, 18:38
Na czym on ma expić w tym hellgate?
Chyba tylko na cmentarzu niedaleko miejsca, w którym się pojawiamy. Bo chyba nie na tych kilku ghoulach i rotach, a może na 3 beholderach? (dalej nie zajdzie bo są eb, a wątpie aby zabił parę sztuk)
@Up
Żeby wyjść z hellgate musisz:
- mieć 6 parceli (jeśli jesteś we 2 starczą 3 parcele)
- mieć dragon fetish
- zrobić draconia questa
- paść
- kumpel musi ci zrobić tp
Więcej sposobów nie ma, dragon fetish dostaniesz z dragon fetish questa na draconii (musisz zabić DL lub obok niego przejść i dać npc "old dragon lord" jakiegoś grzybka i położyć fetisha na ołtarzu znajdującym się w pomieszczeniu z dragiem przy wejściu na piramide), zrobić draconia quest (patrz tibia.wiki), wyjść dzięki parcelom:
http://tibia.wikia.com/wiki/Route:_Hellgate
@up
Zapomniałeś o teleporcie za pomocą bugów, chyba, że po jakimś update je usunęli. Nie wiem, bo nie byłem na hellu dawno :confused:
Dzięki, lecz mogli byści opowiedzieć o spocobach z parcelami i z tymi bugami. Najlepiej Screny:)
Zalgadis
10-01-2008, 19:55
4 panów up@
A na datę tematu to niema komu popatrzec co?
Prosze, pomóżcie mi. Nie chce zakładać nowego tematu, więc pisze w tym. Możecie coś więcej napisać o sposobie z parcelami i Bugami???
4 panów up@
A na datę tematu to niema komu popatrzec co?
Lol... no i co Cię obchodzi data tematu, dobrze zrobił, że napisał w już istniejącym, nie robiąc niepotrzebnego bałaganu.
@up
Sposób zarówno z parcelami jak i z bugami bez problemu można znaleźć na tym forum, to wszystko już było.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.