zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najlepsze wyposażenie na rookgaard

cz3st3r
29-12-2007, 13:04
Jakie jest najlepsze wyposażenie w Rookgaard i gdzie go zdobyć???

Alanus Lutinum
29-12-2007, 13:17
Tutaj można już dyskutować. Zazwyczaj ekwipunek na rookardzie kupuje się za pierwsze pieniądze.

Najlepszymi broniami są Katana<- dostępna z silnych rotowrmów oraz questa oraz Mace<- O wiele łatwiej dostępna, bo z słabych szkieletów.

Najlepsza zbroja Chain armor<- można ją zdobyć z minotaura lub bear room questa.

Najlepsze spodnie -> Studded legs. Niestety są one dostępne tylko z questu dla posiadaczy Pacc lub Orca spearmana. Dlatego wystarczą ci Leather legs dostępne w sklepie za ~10gp.

Najlepszy hełm ->Viking Helmet<- Dostępny z szkieletów oraz Legion Helmet<- Dostępny z rotwormów oraz bear room i dead dragon questa.

Są tylko jedne dostępne buty na tej wyspie są to Leather boots, które wypadają z trolli.

Najlepszą tarczą jest Copper shield dostępny z rotwormów oraz dead dragon questa. Jednak jest on drogi dlatego kup sobie plate shield za ~50-80gp.

Martka
29-12-2007, 13:18
Najlepsze wyposażenie na rookgardzie to chain armor (jest on dostępny z Bear Room Quest), legion helmet (można go zdobyć również z bear room quest i z dead dragon quest), katana (też z questa), copper shield (dead dragon quest), studded legs (wypadają z orca spearmana) i leather boots (wypadają z trolli).

Didek
29-12-2007, 13:39
Np ja uzywam zawsze :Maca kupic se za 35-40gp albo lootnac ze Szkieletonsa Chain arma z beer room qwesta ,brass shielda lub plate radze se kupic legion helma z beer room qwesta ,leather legi kupić se u npc za 10gp i leather bootki z trola leeca wiec latwo zdobyc ;)

Gizmq
05-01-2008, 00:15
Np ja uzywam zawsze :Maca kupic se za 35-40gp albo lootnac ze Szkieletonsa Chain arma z beer room qwesta ,brass shielda lub plate radze se kupic legion helma z beer room qwesta ,leather legi kupić se u npc za 10gp i leather bootki z trola leeca wiec latwo zdobyc ;)

Didek na rooku jak masz szczescie to zlootujesz Posion Daggera :cup:

Paladin'Popek
07-01-2008, 00:34
@up
nie zlotujesz go poniewaz wycofali go jako loota skond wiem? poniewaz zabilem juz miliony minotaurow na rooju i na mainie na mainie na minosach expi codziennie 1000 osob i nikomu nie wypadlo nawet jakby lootowalo sie zadziej niz mpa z demonow to i tak duzo ludzi by juz je mialo...

@top najlepsze eq mozna znalezc na stronie jest chcesz wyjsc na main i tak one ci nie bedzie potrzebne w zopelnosci wystarczy Mace, Brass shield, Chain Armor

Ufocznik
07-01-2008, 02:00
Są tylko jedne dostępne buty na tej wyspie są to Leather boots, które wypadają z trolli.

a sandały? :)

@down
nie chodzilo mi o to, ze sandaly sa lepsze od leather boots (bo nie sa), ale o to, ze leather boots nie sa jedynymi dostepnymi butami na rooku

DewkoArcanum
07-01-2008, 18:01
Faktycznie da sie zdobyć sandały na rooku (Goblin Hell Quest) , tyle że mają one 0 armora w przeciwieństwie do Leather Boots, które mają 1.