Pokaż pełną wersje : Peanut
Po ataku Grynch Clan Goblinów na Thais wypadł mi peanut, czyli orzeszek :]. Nigdzie nic o nim nie pisze. Czy można je jeszcze gdzieś zdobyć i czy to zwykły przedmiot, czy jakiś unikatowy?
Możesz sprzedać za 50~k
TO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO IRONIA >.<
Ja też go mam wypada również z wiewiórek :P
Proszę sobie nie robić jaj :p nie jestem dzieckiem neo żeby siedzieć 36 h na dobę na stronach o Tibii i wiedzieć o niej wszystko, a orzecha jeszcze nigdzie nie widziałam u nikogo i nie pisze o nim nic na tibia.pl więc mam nadzieję, że ktoś mi na serio powie, jaka jest jego wartość albo powie gdzie jeszcze można je zdobyć :]
Wypadają z GKG i Wiewiórek, z obu rzadko, możesz sprzedać za 10k albo i więcej kolekcjonerom.
Serio.
Jest na wiki.hunted.pl i walnuts i penaut ;]
Pomocny Murzyn
29-12-2007, 15:40
Proszę sobie nie robić jaj :p nie jestem dzieckiem neo żeby siedzieć 36 h na dobę na stronach o Tibii i wiedzieć o niej wszystko, a orzecha jeszcze nigdzie nie widziałam u nikogo i nie pisze o nim nic na tibia.pl więc mam nadzieję, że ktoś mi na serio powie, jaka jest jego wartość albo powie gdzie jeszcze można je zdobyć :]
Ty chyba nie wiesz co to dziecko neo...
Dzięki za pomoc ;)
Murzyn, nie prosiłam cię o kwestionowanie mojej wiedzy na temat pojęcia dziecko neo - nie przejmuj się, wiem co to jest :p
Paladino
29-12-2007, 17:04
A ja to zjadłem aaaa X(
Johanes19
29-12-2007, 17:05
mi tez wylecial z gryncza ^^
BTW: Jak długo jeszcze będą grynche pomykać?
Mac-Graw
29-12-2007, 17:30
pewnie do nowego roku ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.