Pokaż pełną wersje : na jakie potwory moge chodzic???
majestro
29-12-2007, 15:05
mam 11 palka ze skilami 39i pól i caly czas chodze albo na mino,roty,orci spearmany i wariory;( prosze o pomoc:(
ciemne dropsy
29-12-2007, 15:31
idz na gobliny... zbieraj z nich kamierdolce i dobij skille do 45 - twedy mozesz chodzic na roty na fibule, soldki, zamek, ghostland czyli ghoule, szkielety, scorpy..., mozesz tez sprobowac na poh ze spirkami ( na brzegach) bic cycki, minosy itp (ALE TO OSTROZNIE)
majestro
29-12-2007, 15:37
na roty od usmego lvla chodze i juz mi sie znudzilo a na ghoule nie pujde w thais bo po drodze sa slimy i sobie nie dam rady
Hmm... Pozostają ci tylko roty albo Mintwalin ale to z jakimś 20+ sorcem. Gobliny? Ehh będzie siedział z 2 godziny na nich zbierając kamienie i dobije nie więcej jak 15 lev. Lepiej kupić kamienie jak jesteś "bogaty" ;)
majestro
29-12-2007, 15:50
tylko sobie niemyslcie niejestem bogaty ani nie mam paccaX(
jedź na Folde i na frost Trolla zbieraj speary i skilluj nimi :D ja tak robiłem od wyjść palem na Maina :D
Hmmm... Próbowałeś może Trolle?? 8o
idz na gobliny... zbieraj z nich kamierdolce i dobij skille do 45
Inteligentne... Zaprawdę inteligentne... Wbijać 45 skill na kamyczkach? Nie wiem czy to taki dobry pomysł... ~60 distance da sie spokojnie wbić skillując zwykłymi spearami na trollach (dochodzi nawet do 50 xD), rotach, minoskach... w ostateczności slimach. Kwestia samozaparcia.
Na twoim levelu i skillu nie zostaje jednak zbyt duży wybór potworów do uśmiercenia :> Jeżeli możesz, to pomęcz się jeszcze troszkę (jeżeli skillowanie cie nie rajcuje to wbijaj 15 level a skill sam wpadnie) i zacznij chodzić do kopalni dwarfów, ale jak cię mocno kusi to wal na dwarfy od razu :p
ciemne dropsy
01-01-2008, 16:25
taaa i za*******ac za nowymi monsterami bo ciagle prawi je zabijasz, naprawde inteligentne, szczegolnei ze kamienie na goblinach sa za free..
Zrob skille, 55/50 - 60/55 i mozesz isc sobie na Guardy ale radze miec cos z runek leczacych zawsze : )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.