Pokaż pełną wersje : Kartek kilka z histori Inferny
Belizariusz
29-12-2007, 15:35
Zaglądają tu jacyś gracze tego zacnego świata?:) Niech ktoś coś skrobnie o sytuacji na świcie. Sam bym się czegoś chętnie dowiedział, bo nowy jestem i o tym że szybko można spaść w lvlu to poczułem na własnej skurze:p
Dark Horseman
29-12-2007, 19:03
skurze:p
Nabrafde? <znaki>
Belizariusz
29-12-2007, 19:52
Nabrafde? <znaki>
Walnąłem literówke? I co? Teraz jesteś fajny, tak?
Dark Horseman
29-12-2007, 19:58
Nie literówkę, a błąd ortograficzny ;). Widać różnicę?
Excalibug
29-12-2007, 20:02
Nom, moze i jest fajny, ale nie tak fajny jak ja :cup:
Dark Horseman
29-12-2007, 20:14
Nom, moze i jest fajny, ale nie tak fajny jak ja :cup:
Jesteś taki fajny, że aż mnie <idiotfriendlyironia> skuuuuraaaa sfenci! </idiotfriendlyironia>.
Belizariusz
29-12-2007, 21:05
Chyba troche od tematu odbiegliście:p
Siergiey
29-12-2007, 21:21
narazie jest pokoj po ostatnich walkach ;
luknij na tibia.com tam wszystko pisze ehhehe
devlar padl ii soul~ za to ze chciali ujebaaac sec chara shamone. ale i tak pewnie nie wiez kto ta ci wszyscy ludzie wiec wiesz ;;
Może macie jakieś filmiki z wojen ale z wojen nie z pk.
Takenouchi
29-12-2007, 21:50
Ja gram na Infernie, jakoś sobie radzę, bo mam dobrego pr0.
Lvl 28, mieszkam w AB i tyle:>
Jak coś to piszcie pw tutaj.
A filmiki to na youtube poszukajcie.
LAWLALLWWLALL pan u góry i co że masz pro? jak ci się zjebie na ryj to tak szybko nie przyjdzie.
A co do filmików obejrzyj sobie pk ghost mage & nidzz old good times... oneoneoneneonen.
Belizariusz
01-01-2008, 18:06
@Axe123
Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz.
@Topic
Takie pytanko do tych z wyższymi poziomami:p Często padaliście zanim udało wam się wybić? Strasznie ciężko bije się tu poziomy, zwłaszcza na początku jak przychodzi lepszy gracz na expowisko i są trzy alternatywy:
1)Po prostu każe Ci wyjść.
2)Bije Cie:
a)uda się uciec,
b)nie uda się uciec :p
Człowieku u góry żal ci wielki, grałem na infernie zanim ty usłyszałeś co to jet tipia, fięc sie nie odsyfai, po hantet!. Graj talej ciecino mosze coss, a iakie mass eq? (pytam se bo ja mam natal skel arma:<).
Takenouchi
11-01-2008, 17:04
Ziomek, ty chyba nie wiesz co się dzieje na infernie..
Widać długo tam nie pograłeś.
Widzisz.. mieć dobre plecy oznacza być dobrze ustawionym na infernie.
Tu nie ma 100tki ludzi powyżej 150 lvla i każdy huntuje każdego.
Tutaj wszyscy się tolerują (za wyjątkiem pkerów).
Więc jak podpadniesz komuś, a widzi, że masz dobrego protektora, to ciebie puszcza wolno (przynajmniej w 70%).
Pk tu jest dużo, ale to są małe lvle, no chyba, że jakiś high kończy grać, czy np. ziom z J&S zrobi sobie pk chara, to go nikt nie ruszy..
Belizariusz
14-01-2008, 16:55
Ziomek, ty chyba nie wiesz co się dzieje na infernie..
Przyznaje, za bardzo nie wiem. Inaczej bym chyba nie pytał:p
Widać długo tam nie pograłeś.
Jak na razie gram dalej, tylko ostatnio miałem przerwe:)
Taa. tylko wkurzajace jest to, ze jak jakis hlvl zrobi cos glupiego, to nikt mu nie podskoczy. Ostatnio byla afera ze jakis pro by hlvl botowal, i nikt go nie moze ruszyc, albo jak ktos pekuje na 50 lvl. tez go nikt nie ruszy bo hlvl nie maja czasu, a inni sie boja i sa niezorganizowani. Np rodzina banks. Co z tego ze sa huntowani przez serwer? podejdzie do ciebie, walnie pare reazy z sd i lognie sie po 30 min... koniec spiewki...
Pozatym na infernie jest masa pk.
Obejrzyj sobie filmiki Theodiel Aryz i paewame na youtube... zobaczysz co to znaczy inferna
http://youtube.com/watch?v=ItqwglsnVbg
stoisz przed domkiemn i robisz runi i nagle sd spam... kiedys tak dostalem, koles pyta sie czy msz na sell cos, podchodzi i nagle spam sd
.... no i exp za pekowanie....
redfaction
20-01-2008, 13:26
hm no ja gram.
Leci. Jak coś to PM dam nick w miare możliwości moge pomóc aczkolwiek moje plecy są na tyle nie stałe że raczej nie w PK ; d
@Jagred:
Banksowie to w ogóle jakiś śmieszny wyjątek. Oni sie panoszą i panoszą. I nic.
A odnośnie SD spamu to sam tak nie raz po dupie dostałem, teraz na szczęście zdarza się to coraz rzadziej - medium lvle jakoś tak do mnie nie skaczą, a Ci 30-40 PK mogą mi naskoczyć bez możliwości używania SD, chyba że trap.
Jaki lv btw?
Takie pytanko do tych z wyższymi poziomami Często padaliście zanim udało wam się wybić? Strasznie ciężko bije się tu poziomy, zwłaszcza na początku jak przychodzi lepszy gracz na expowisko i są trzy alternatywy:
Padłem może z trzy razy, na dodatek od tych samych osób, od PK teamu, na ng combo, czyli w gruncie rzeczy - jak na każdym świecie.
Nie jest aż tak ciężko, oczywiście, PK kusi ludzi szczególnie ten exp za zabijanie.
Ale z drugiej strony...
Małpy miałem wolne non stop, jak ktoś przychodził w życiu mnie nie wyrzucił choćby i 90+, stone tomb to samo.
Da się przeżyć. Inferna ma swoje plusy. Ma też minusy.
Ale klimat na pewno jest niepowtarzalny.
ja narazie mam 47 MS i 34 EK. Co do expienia na infernie, to jak wejdziesz w jakies dobre expowisko, i jest puste mozesz expic. Nawet jak przyjdzie jakis HLVL to nie ma problemow. Zagada i pojdzie. Bandy pk raczej nie chodza po odludnych expowiskach (nie chca tracic czasu) ale np dragi na Ankh to juz moze byc problem... Niby sobie expisz pusto i wogole, a nagle podlatuje 3 kolesi i ni stad ni zowad blokuja cie i pare sd... Teraz jest juz lepiej bo sa lvl wymagania run, przez co byle 20 lvl nie wali cie z sd.
Belizariusz
14-04-2008, 19:38
Za ile sprzedam na Infernie: Mystic Blade, Platinium Amulet, Wand of Decey. W cenach nie orientuje sie ni w cholere, pozatym dawno nie gralem ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.