Pokaż pełną wersje : Nowa Tibia Cam !! Przewijanie
night_master
02-11-2004, 18:19
To link do nowej Tibia Cam:
http://modcenzura/tibicam_2.10*****
Rozni sie tylko tym ze mozna ustawiac od ktorego momentu chcemu ogladac filmik :D
Milego ogladania.
niewiem dlaczego ale mam dziwne przeczucie ze to keylogger <lol> nie sciagac!
Hmmm.... nie wiem czemu, ale mi też coś tu śmierdzi keyloggerem:(. Dlaczego nie ma tego jeszcze na tibi.de????
NIE ŚCIĄGAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
night_master
02-11-2004, 18:29
Jak nie chcesz zgrywac to nie zgrywaj. Ale jak chcesz tylko ty miec prostrze obslugiwanie sie tibiacam to czemu chcesz zeby inni nie mogli ??
Niektórzy biora tylko sobie a innych strasza. ;)
Jorg Bruce
02-11-2004, 18:29
mysle ze to keyloger radze nie sciągac :D :baby: :tongue: (<ej jak źle napisałem keyloger no to trudno tylko no coment plx :tongue: >)
Nie ŚciĄgaĆ Keyloger Na 99%:p:p:p
Palladni
02-11-2004, 18:37
Jest w naszych szeregach ktos kto sie poswieci i sprawdzi?? ;) :baby:
Na 100% keylogger ...Znam sie troche na tym... :evul:
Po 1.Niema tego na tibi.de jak ktos powiedzial czyli pierwszystopien do keylogga..
Po 2.Coz to za straszne opcje (mogles sie bardziej postarac)
Po 3. Niewiem bo niesciagalem i neibede na 100% jest tam plik exe ktory jak sie wezmie wlasciwosci bedzie cos takieego (prawdopodobnie)
http://femimo.w.interia.pl/Nowy%20Obraz%20-%20mapa%20bitowa.JPG
USUNAC POST !!!
Pobralem ten plik i go rozpakowalem. Z pocztaku looknolem na ikonke i jest wpozadku. Wlonczylem i dziala bezproglemu.
Nieboje sie bo mam postac dopero na 17 lvl :D
jak wlonczylem to i dziala to moze byc keylogger ?? Jak tak to jak sie tego pozbyc ?? Jestescie pewnie ze moga mi haknac postac ?? :(
Mimo-vader
02-11-2004, 18:54
Nie jeste on specjalnie ważny ale licze na pomoc NIe umim odpalić filmików które ściągnołem Pomóżcie
:(
Jorg Bruce
02-11-2004, 19:11
ok ja Ci pomoge patrz ściągasz tibicam ze strony:www.tibia.xx.pl na 100% nie ma keyloggera wrzucarz wszytkie filmy i tibicam do jednego folderu i odpalasz:najpierw tibię,potem tibicam,potem klikasz w tibi cam:active i play ale ja mam przetłumaczone na polski i wciskasz w zwykłej tibi Enter game
i klikasz ok i wyswietla ci sie okienko i pisze phoneix czy tam jak niewiem dokladnie i wybierasz nazwę filmu i klikasz ok i powinien pujść a jak będzie błąd no to masz za stary film albo za stara tibie cam albo za nową mam nadzieje ze bezbłednie napisałem jak nie no to srry i ze dobrze wytlumaczylem dla małego ziomqa :tongue:
gorylokon
02-11-2004, 19:16
Ściągnąłem to i doskonale mi działa ,moge sobie przewijać filmy i na 100% nie ma keylogera. Mam już to dwa dni i nic mi się nie dzieje.
Gardło Sobie Podżynam Dibler
02-11-2004, 19:50
Dla mnie to, że ten gośc zarejestrował się dzisiaj jest już podejżane.....
i na 100% nie ma keylogera Wlonczylem i dziala bezproglemu.
Nieboje sie bo mam postac dopero na 17 lvl http://tibia.pl/forum/images/smilies/biggrin.gif Narazie to keyloggera nie ma, wszystko działa dobrze... ale potem (tzn jak będziecie mieli lepsze eq i dużo kasy) to będziecie płakać...
Pomyślcie trochę!
1. Gość zarejestrował się dzisiaj
2. Podał linka na swoje ftp, a nie autora programu...
3. NIE MA TEGO NA TIBIA.DE!
4. Jeśli nadal sądzisz, że to nie jest keylogger to wróć do pkt. 1
Co do autora tematu...
Niestety, coraz więcej jest takich idiotów, którzy sami, uczciwie to potrafią tylko zrobić questa z torchem na rooku. Szkoda, że 90% takich ludzi jest z Polski...
Eh, nienawidzę takich noobów.
Tam sprawdzcie iesli iest key logger to wielkosc tego pliku bendzie wiele znaczna od normalnei tibiacam troche moze byc wienksz wielkosc bo iest nowa funkcjia
dlaczego nie możecie tego skasować......było by po problemie
Diamentowe Ostrze
03-11-2004, 19:59
aresiek: co sie martwisz masz przeciez tylko 17lvl
nie sciagajcie tego scierwa... nie wazne czy to loger, trojan czy cokolwiek. takich rzeczy sie nie zamieszcza bo jest za duze niebezpieczenstwo ze to niepozadany program...
a im bardzeij bedzie sie autor tego tematu tlumaczyc tym wiecej bedzie przemawiac za jego wina;]
Ale lama.... //Keylogger ^.^ \\ Polski lamer... :D :D
Ganwille
03-11-2004, 20:06
Uzytkownicy aresiek i night_master maja to samo IP 81.168.185.169
Bez przeczytania się domysliłem. W końcu ma sie te doświadczenia z innego forum:D
**** Nie Sciagac Tego To Jest Keyloger X( X( X( X( X( X( ,bylem Na Foldie Z Eq A Wchdzoe Dzis Patrze **** Jestem Na Red Hp Bez Eq W Ab Plz Pomuzcie Jak Mam Zlikiwodawc Tego Keylogera Zebym Mogl Normlanei Bez Obawy Grac ;( ??a Ty Co Dales Ten Link Oddawaj MÓj Eq
I po co to ściągałeś? Gdyby w tym nie było logera to by już dawno mówili o tym na innych stronach o tibii. Po samym temacie można było sie domyślic. A takim ciekawskim radze takich plików więcej nie ściagać.
dlaczego nie możecie tego skasować......było by po problemie
Link już dawno nie działa, więc nie ma możliwości tego ściągnąć. A temat został, żeby ci, co ściągneli, zdążyli pozbyć się keyloggera zanim pozbędą się equipu itd. http://tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif
Jakby temat zniknął, w ogóle nie mieliby szans się dowiedzieć, że coś z tym plikiem było nie tak. (tzn. dowiedzieliby się, ale za późno http://tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif).
ps.zalecam większą rozwagę w ściaganiu wszelkich "nowości" do tibii...
Dr.Unknown
04-11-2004, 14:57
Gratulacje dla tych, którzy sciągneli, i dla autora tematu.
Ściągajcie tylko z oficjalnych stron, i nigdy nie sciągajcie niepewnych rar'ów/zip'ów, a jeśli już sciągneliście i po rozpakowaniu znajduje cie expe to---> do kosza(jedyne przydatne narzędzie spłodzone przez Bill'a;) ).
Vegefa Ziom
04-11-2004, 15:38
Gratulacje dla tych, którzy sciągneli, i dla autora tematu.
Ściągajcie tylko z oficjalnych stron, i nigdy nie sciągajcie niepewnych rar'ów/zip'ów, a jeśli już sciągneliście i po rozpakowaniu znajduje cie expe to---> do kosza(jedyne przydatne narzędzie spłodzone przez Bill'a;) ). Gdyby Bill był bezpłodny to by było o dużo lepiej, nie da się ukryć:p . Zrobił kosz, a reszta to błędy w windowsie i potem nie da się usunąć spokojnie lggera, a najgorzej to by było jakby zamiast kasować powielało(tak jak niektóre wirusy z Outlok Expresa). Nie ma co lamerstwo się szerzy:( .
@ Down
On już dość dawno tego bana dostał i jeszcze jeden user, czytaj a nie pisz bezsensowne posty.
Bongozzpl
04-11-2004, 15:41
Polski Hacker MuHuhuHhUHUhahHAuhauHAHU
BAN DLA ZALOZYCIELA TEGO TEMATU PLX :p
lisek-lisu
15-11-2006, 23:20
Zauważcie ze ci co to chwala maja zbanowane konta...
Dziwne....?
NIe ściagajcie...napewno keylogger....
Co za zasrany Archeolog sie znalazł ! Lubisz grzebać ? Pogrzeb w Dópie ;-)
Poprostu czysty kretynizm. Nie wiem czy link jeszcze działa ale jeżeli tak to powiedz "nie ma za co" jeżeli ktoś straci przez ciebie swojego 20 lvla ;-)
@up
Ten link i tak nie dziala.
@btw
Zalapal ktos z Was exploita na innym forum? Wczoraj byly jakies ataki...
Na stronie konkurencji.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.