zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jakie wyposażenie dla knight na 10 i 11 lvl??

Minidan
29-12-2007, 19:55
mam pytanie. Jakie wyp. dla knight na 10 i 11 lvl pliska powiedzcie. a takze moglibyście podać przybliżoną cene na serweże Nerana?? jestem w Thais pliska o pomocAdrianik of Nerana:]B)

Kherbi
29-12-2007, 19:58
Na Nerenie nie gram ale moge ci pomóc.

Itemy dla knighta na 10lvl i 11lvl :

plate armor , plate legs (moga byc brass legi) , dwarven shield , steel helmet, leathers boots :)

Minidan
29-12-2007, 20:03
dzięki a ile mogą kosztowac p. legi??:(Cyklop Posion Filed

swiniaQq
30-12-2007, 00:05
300-600 gp

Fazior
30-12-2007, 00:08
jak by mi sie przypomniał account number albo e-mail to bym Ci dal k secika ;] podaj nick jak sie przypomni to ci dam ;] i dragonke ;]

Minidan
30-12-2007, 13:52
Mój nic to Adrianik of Nerana albo moja druidka Mikap Hood:)

Okruny
30-12-2007, 20:23
jesli niejestes noobem u umiesz grac powinnienes miec akie EQ ...>>>>>>>>Noble armorbrassplate knight legi crown helmet i dragon shield moze byc serpent ale thohandet sword maxymalnie fire jak cchesz
:cup:

Okruny
30-12-2007, 20:26
ja mam crown legs helmet mpa bohy:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup: Aol czy jakos tak ruszczke ostatnio

Mumin121
30-12-2007, 20:36
@up

Ale to nas naprawdę nie obchodzi ;).

Spoilerek
30-12-2007, 21:32
jesli niejestes noobem u umiesz grac powinnienes miec akie EQ ...>>>>>>>>Noble armorbrassplate knight legi crown helmet i dragon shield moze byc serpent ale thohandet sword maxymalnie fire jak cchesz

a może frytki do tego?

p-set w zupełności wystarczy

Minidan
30-12-2007, 22:16
Lol fire sword jest od 20 lvl hyba a ja mam 11 a tamto eq wiesz ile jest warte i nie mam tyle cap żeby go uniesc ty jestes noob jezeli kazal bys komus go zalozyc dobre eq ale bardzo drogie i ciezkie to jest wielki minus X(

Kileros fire'son
30-12-2007, 22:38
Lol fire sword jest od 20 lvl hyba a ja mam 11 a tamto eq wiesz ile jest warte i nie mam tyle cap żeby go uniesc ty jestes noob jezeli kazal bys komus go zalozyc dobre eq ale bardzo drogie i ciezkie to jest wielki minus X(

Dla knighta nie liczy sie cap :) Tylko arm, def, atk :)
A tak w ogóle to p secik :)

Minidan
31-12-2007, 10:12
Macie racje ale to tyle wazy ze nie moge udzwignac innych zeczy ale tez to zajebiaszczo dozo kosztuje pozdro Adi$B)B) Kto Gra na Neranie niech tu pisze zrobimy taki ogulny temat ;p pozdro

Minidan
31-12-2007, 15:47
moje eq ocencie czy dobre Noble Armor, plate legs, dark helmet, beholder shield, serpent sword B)
Powiedzcie dobre czy cos jeszce kupywac albo cos Pozdro ADi$:cup:

Minidan
31-12-2007, 15:49
bo prawie mam 12 lvl:cup:

shoq
31-12-2007, 16:05
Wyśmienite.

Coach
31-12-2007, 16:25
Widzę że niektórzy muszą się nauczyć sztuki edytowania postów B)
topic. jakie eq ? Jak najlepsze oczywiście :D Czemu nie mogłoby być : Blue Robe , Crown Legs, Crown Helmet , Bohy , Vampirka i Serpent albo Spike Sword 8o

Khenar
31-12-2007, 16:29
Macie racje ale to tyle wazy ze nie moge udzwignac innych zeczy ale tez to zajebiaszczo dozo kosztuje pozdro Adi$B)B) Kto Gra na Neranie niech tu pisze zrobimy taki ogulny temat ;p pozdro

Nie zrobimy takiego "ogulnego" tematu ;)

Andrew
31-12-2007, 16:37
Dla knighta ważne jest def i atak, więc eq jest bardzo ważne. Knight ma mało czarów, a na małym lvl niewiele run mu trzeba. Twoim priorytetem jest kupienie czarów exura i exana pox, kup jeżeli jeszcze nie masz, a resztę kasy inwestuj w life fluidy (bez szaleństw, to tylko na wszelki wypadek), a za resztę kasy eq, co teraz nosisz to i tak większego znaczenia nie ma, byle trochę chroniło (plate set najlepszy), na 20 lvl gdy zrobisz desert questa powinieneś kupić knight set, warrior/crusader helmet, przynajmniej becho shield. A potem tylko stopniowo zamieniasz eq na lepsze, jak masz kasę.

Favnir
01-01-2008, 02:54
Ja bym Ci polecił gustowną czapeczkę. Nie wiem, ile kosztuje na Neranie, ale na świecie zwanym "Ziemią" na ryneczku można taką kupic za jedyne 4.99. Poza tym to polecam Ci koszulkę w kratę, która też jest bardzo tania, bo jedyne 7.99 za sztukę. Polecam Ci te różowe, oraz w czerwone grochy, bo panienki na nie lecą. Teraz czas na spodnie. Najlepiej jakieś do kostek i żeby tkylo nie były czarne, ciemno cielone, albo granatowe, bo to męskie kolory. Najlepiej żółte ortaliony, które kupisz w lumpeksie za ok. 2.99-9.99+ VAT. Tutaj cena zależy bardziej od wagi niż od stylu ale i to dobre, jak na nadmiar kaski nie narzekasz. Ja to bym Ci jeszcze polecił sandałki z CCC za 19.99 ale nie wiem, czy Cie na nie stać, więc polecam uniwersalne gumofilce, które będą służły Tobie i Twojej rodzinie jeszcze przez długie lata. Można je zdobyć nawet za 1.99 (sztuka) w Biedronce, gdzie wszystko łącznie z pięknym krawatem w motylki, który jest w oszałamiającej cenie 0.49zł.

Mam nadzieję, że od dzisiaj będziesz wiedział jak się tanio ubrać, czyli w co inwestować.

Minidan
01-01-2008, 14:40
Ja bym Ci polecił gustowną czapeczkę. Nie wiem, ile kosztuje na Neranie, ale na świecie zwanym "Ziemią" na ryneczku można taką kupic za jedyne 4.99. Poza tym to polecam Ci koszulkę w kratę, która też jest bardzo tania, bo jedyne 7.99 za sztukę. Polecam Ci te różowe, oraz w czerwone grochy, bo panienki na nie lecą. Teraz czas na spodnie. Najlepiej jakieś do kostek i żeby tkylo nie były czarne, ciemno cielone, albo granatowe, bo to męskie kolory. Najlepiej żółte ortaliony, które kupisz w lumpeksie za ok. 2.99-9.99+ VAT. Tutaj cena zależy bardziej od wagi niż od stylu ale i to dobre, jak na nadmiar kaski nie narzekasz. Ja to bym Ci jeszcze polecił sandałki z CCC za 19.99 ale nie wiem, czy Cie na nie stać, więc polecam uniwersalne gumofilce, które będą służły Tobie i Twojej rodzinie jeszcze przez długie lata. Można je zdobyć nawet za 1.99 (sztuka) w Biedronce, gdzie wszystko łącznie z pięknym krawatem w motylki, który jest w oszałamiającej cenie 0.49zł.

Mam nadzieję, że od dzisiaj będziesz wiedział jak się tanio ubrać, czyli w co inwestować.
Ale smieszne wiesz sie usmialemX(

Donner
01-01-2008, 22:44
Ja zawsze jak wychodzę z Rooka kupuję: Plate armor i legs dvarwen shield dark helmet a jak się ma kasę to serpent sword.
Potem można (razem ze wzrostem kasy :)) kupić knight set /warior/crushader/crown helmet (kasa po desercie bardzo się wtedy przydaje) dragon shield bright/fire sword a potem coraz lepsze rzeczy na które cie oczywiście stać :]

Minidan
03-01-2008, 20:45
ja mam dark helmet, knight armor plate legs belholer shield serpent sword.
To dobre na 12 lvl eq??B)B)