Pokaż pełną wersje : Jakie wyposażenie dla knight na 10 i 11 lvl??
mam pytanie. Jakie wyp. dla knight na 10 i 11 lvl pliska powiedzcie. a takze moglibyście podać przybliżoną cene na serweże Nerana?? jestem w Thais pliska o pomocAdrianik of Nerana:]B)
Na Nerenie nie gram ale moge ci pomóc.
Itemy dla knighta na 10lvl i 11lvl :
plate armor , plate legs (moga byc brass legi) , dwarven shield , steel helmet, leathers boots :)
dzięki a ile mogą kosztowac p. legi??:(Cyklop Posion Filed
swiniaQq
30-12-2007, 00:05
300-600 gp
jak by mi sie przypomniał account number albo e-mail to bym Ci dal k secika ;] podaj nick jak sie przypomni to ci dam ;] i dragonke ;]
Mój nic to Adrianik of Nerana albo moja druidka Mikap Hood:)
jesli niejestes noobem u umiesz grac powinnienes miec akie EQ ...>>>>>>>>Noble armorbrassplate knight legi crown helmet i dragon shield moze byc serpent ale thohandet sword maxymalnie fire jak cchesz
:cup:
ja mam crown legs helmet mpa bohy:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup: Aol czy jakos tak ruszczke ostatnio
Mumin121
30-12-2007, 20:36
@up
Ale to nas naprawdę nie obchodzi ;).
Spoilerek
30-12-2007, 21:32
jesli niejestes noobem u umiesz grac powinnienes miec akie EQ ...>>>>>>>>Noble armorbrassplate knight legi crown helmet i dragon shield moze byc serpent ale thohandet sword maxymalnie fire jak cchesz
a może frytki do tego?
p-set w zupełności wystarczy
Lol fire sword jest od 20 lvl hyba a ja mam 11 a tamto eq wiesz ile jest warte i nie mam tyle cap żeby go uniesc ty jestes noob jezeli kazal bys komus go zalozyc dobre eq ale bardzo drogie i ciezkie to jest wielki minus X(
Kileros fire'son
30-12-2007, 22:38
Lol fire sword jest od 20 lvl hyba a ja mam 11 a tamto eq wiesz ile jest warte i nie mam tyle cap żeby go uniesc ty jestes noob jezeli kazal bys komus go zalozyc dobre eq ale bardzo drogie i ciezkie to jest wielki minus X(
Dla knighta nie liczy sie cap :) Tylko arm, def, atk :)
A tak w ogóle to p secik :)
Macie racje ale to tyle wazy ze nie moge udzwignac innych zeczy ale tez to zajebiaszczo dozo kosztuje pozdro Adi$B)B) Kto Gra na Neranie niech tu pisze zrobimy taki ogulny temat ;p pozdro
moje eq ocencie czy dobre Noble Armor, plate legs, dark helmet, beholder shield, serpent sword B)
Powiedzcie dobre czy cos jeszce kupywac albo cos Pozdro ADi$:cup:
bo prawie mam 12 lvl:cup:
Widzę że niektórzy muszą się nauczyć sztuki edytowania postów B)
topic. jakie eq ? Jak najlepsze oczywiście :D Czemu nie mogłoby być : Blue Robe , Crown Legs, Crown Helmet , Bohy , Vampirka i Serpent albo Spike Sword 8o
Macie racje ale to tyle wazy ze nie moge udzwignac innych zeczy ale tez to zajebiaszczo dozo kosztuje pozdro Adi$B)B) Kto Gra na Neranie niech tu pisze zrobimy taki ogulny temat ;p pozdro
Nie zrobimy takiego "ogulnego" tematu ;)
Dla knighta ważne jest def i atak, więc eq jest bardzo ważne. Knight ma mało czarów, a na małym lvl niewiele run mu trzeba. Twoim priorytetem jest kupienie czarów exura i exana pox, kup jeżeli jeszcze nie masz, a resztę kasy inwestuj w life fluidy (bez szaleństw, to tylko na wszelki wypadek), a za resztę kasy eq, co teraz nosisz to i tak większego znaczenia nie ma, byle trochę chroniło (plate set najlepszy), na 20 lvl gdy zrobisz desert questa powinieneś kupić knight set, warrior/crusader helmet, przynajmniej becho shield. A potem tylko stopniowo zamieniasz eq na lepsze, jak masz kasę.
Ja bym Ci polecił gustowną czapeczkę. Nie wiem, ile kosztuje na Neranie, ale na świecie zwanym "Ziemią" na ryneczku można taką kupic za jedyne 4.99. Poza tym to polecam Ci koszulkę w kratę, która też jest bardzo tania, bo jedyne 7.99 za sztukę. Polecam Ci te różowe, oraz w czerwone grochy, bo panienki na nie lecą. Teraz czas na spodnie. Najlepiej jakieś do kostek i żeby tkylo nie były czarne, ciemno cielone, albo granatowe, bo to męskie kolory. Najlepiej żółte ortaliony, które kupisz w lumpeksie za ok. 2.99-9.99+ VAT. Tutaj cena zależy bardziej od wagi niż od stylu ale i to dobre, jak na nadmiar kaski nie narzekasz. Ja to bym Ci jeszcze polecił sandałki z CCC za 19.99 ale nie wiem, czy Cie na nie stać, więc polecam uniwersalne gumofilce, które będą służły Tobie i Twojej rodzinie jeszcze przez długie lata. Można je zdobyć nawet za 1.99 (sztuka) w Biedronce, gdzie wszystko łącznie z pięknym krawatem w motylki, który jest w oszałamiającej cenie 0.49zł.
Mam nadzieję, że od dzisiaj będziesz wiedział jak się tanio ubrać, czyli w co inwestować.
Ja bym Ci polecił gustowną czapeczkę. Nie wiem, ile kosztuje na Neranie, ale na świecie zwanym "Ziemią" na ryneczku można taką kupic za jedyne 4.99. Poza tym to polecam Ci koszulkę w kratę, która też jest bardzo tania, bo jedyne 7.99 za sztukę. Polecam Ci te różowe, oraz w czerwone grochy, bo panienki na nie lecą. Teraz czas na spodnie. Najlepiej jakieś do kostek i żeby tkylo nie były czarne, ciemno cielone, albo granatowe, bo to męskie kolory. Najlepiej żółte ortaliony, które kupisz w lumpeksie za ok. 2.99-9.99+ VAT. Tutaj cena zależy bardziej od wagi niż od stylu ale i to dobre, jak na nadmiar kaski nie narzekasz. Ja to bym Ci jeszcze polecił sandałki z CCC za 19.99 ale nie wiem, czy Cie na nie stać, więc polecam uniwersalne gumofilce, które będą służły Tobie i Twojej rodzinie jeszcze przez długie lata. Można je zdobyć nawet za 1.99 (sztuka) w Biedronce, gdzie wszystko łącznie z pięknym krawatem w motylki, który jest w oszałamiającej cenie 0.49zł.
Mam nadzieję, że od dzisiaj będziesz wiedział jak się tanio ubrać, czyli w co inwestować.
Ale smieszne wiesz sie usmialemX(
Ja zawsze jak wychodzę z Rooka kupuję: Plate armor i legs dvarwen shield dark helmet a jak się ma kasę to serpent sword.
Potem można (razem ze wzrostem kasy :)) kupić knight set /warior/crushader/crown helmet (kasa po desercie bardzo się wtedy przydaje) dragon shield bright/fire sword a potem coraz lepsze rzeczy na które cie oczywiście stać :]
ja mam dark helmet, knight armor plate legs belholer shield serpent sword.
To dobre na 12 lvl eq??B)B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.