Pokaż pełną wersje : Wasze największe WASTE
adrianislaw
29-12-2007, 20:17
Jak w temacie ja zacznę
Pierwsze moje duże waste było jak chciałem z solować necro questa oczywiście się nie udało i przeje**** 4bp strong mana potionów ;/ i wróciłem do depo bez żadnego loota. ;(
ale za drugim razem się udało.:o
Natomiast największe waste było jak poszedłem na dragi z lagami i kumplem i zachciało mi sie DL'a bardzo dużo potków zeszło a loot z całego hunta było równe zeru ;[
Dawać swoje!!:D:D:D
Ancient900
29-12-2007, 20:26
Ja nigdy nie mam waste ;[
maupy _/
Christiano
29-12-2007, 20:31
Ja rzadko mam waste ale sei zdarza najczesnije na jeban*** dragach dragi no najwiekszy szajs X(
Arcasiros
29-12-2007, 20:31
Na jednego necro 4 bp strong mana potion? Nie wiedziałem że taki silny on jest a skoro użyłeś SMP to masz ~+50lvl
Ja nie miałem chyba nigdy waste :p
Ale jakiś super kasy też nie zbijam 200gp/h na Cyclopis jestem ms więc dużo idzie na te manasy.
A jak już piszecie o tej kasie traconej to przy okazji napiszcie ile najwięcej zarobiliście i gdzie ale tylko na potworach żeby nie było "sprzedałem golden armora". Więc ja zacznę.
Byłem na mino tower i zarobiłem coś koło 3,5-4k/h. ;)
@down
Fakt mój błąd musiało mi umknąć.
adrianislaw
29-12-2007, 20:33
Na jednego necro 4 bp strong mana potion? Nie wiedziałem że taki silny on jest a skoro użyłeś SMP to masz ~+50lvl
Necro Quest -.- naucz się czytać
Christiano
29-12-2007, 20:34
Hmm.. najwiecej zarobilem
Chyba na mumiach na "facc" nie zdradze gdzie one sa bo bedzie za duzo ludzi tam lazilo:)
ale to bylo ok 6-7k/h8o
Ancient900
29-12-2007, 20:35
A jak już piszecie o tej kasie traconej to przy okazji napiszcie ile najwięcej zarobiliście i gdzie
Psze bardzo- nocka na małpach- 40k, 18 ape furów, 1,5 bp plate armorów, 350 kamyków
Najwięcej zarobiłem zabijając 110 rp (mms, g legi, dsm, rh, bohy itp)
Najwieszy waste Jak zabilismy w 10~ osób 120 ek poszło 5 bp sd~ + w chuj mf a miał aola pedau jeden :{
Krązy takie powiedzenie jest waste jest zabawa.
A ja powiem. Nie ma waste i jest lepiej.
Czyli nie miałem prawie nigdy takiego waste wartego uwagi.
Waste: 300k jak poszedłem na Warlord Arene na 75 lvl ; p no cóż wydałbym 5k więcej na ssa i bym zrobił (Obliverator red hp ^^') :S
adrianislaw
30-12-2007, 01:05
Waste: 300k jak poszedłem na Warlord Arene na 75 lvl ; p no cóż wydałbym 5k więcej na ssa i bym zrobił (Obliverator red hp ^^') :S
masz może filmik?? najlepszy loot dwie pary bohów z jednego huntu B)B)B)
Andrealfus
30-12-2007, 08:16
@up
to jest temat o waste nie o najlepszych lootach z huntu :P
@topic
waste jako takiego nie mam chodz jak jest to niewielkie 2-3k max
Lechista
30-12-2007, 12:32
hmm poszedłem na draga z bratem. Ja 23lvl, on 25. w sumie poszedł mi bp uh na 12 dragów, a loot to 300gp i dragon hammer ^^
Zalgadis
30-12-2007, 12:37
Gsy z lagami ownia :s
mezowski86
30-12-2007, 13:01
Ja przejebałem 40k za 3h expu na dragon lordach. Red dragon scale i 4 leathery wypadły. żal...
Ja najwieksze waste mialem swoim ed gdy na 26lvl wybralem sie na hydry z kolegami. Siedzielismy moze 2h a poszlo 25bp mfow a loot warty byl cale 4k (sama kasa). Wiec waste bylo na jakies 27k :(
Remios_Swat
30-12-2007, 13:10
Ja nigdy nie mam waste ;[
maupy _/
Małpy są git. Duża kasa i w ogóle. Największe waste to był gs hunt. Nic nie poleciało, a straciłem 5 bp manasów teraz nie wastuje, chodzę na małpki lub na lagune. Czasami też nie pogardzę dragami na d lair w veno.
Mapa_Europy
30-12-2007, 14:52
Jak na razie chodze na PoH, waste nie mam prawie wcale z jednym wyjątkiem. Jakiś idiota zlurował Gs, a nasi kochani Polacy szybko postarali się o to by mnie bloknąć i zabrać itemki -.-
waste?
tydzien zbierania na orientala, 3 dedy + kasa wydana na itemy do addonu okolo 1.1kk i oczywiscie 3lvle mniej :P
ja waste niemam w ogule (guardy rox)
ale niemam tez nic na +
za 1 bp mf zbieram jakies 1.2k ;/
A złesjtowany czas też się liczy?:P
adrianislaw
25-12-2008, 22:25
Tydzień temu padłem przez laga z truskawką (Red Skull)
Wypadl mi p set bohy GS i duuzo potków
największe waste mego życia :<
Simba_Knight
25-12-2008, 22:33
Najwieksze waste to chyba dragi knightem na niskich skillach :P
Jak w temacie ja zacznę
Pierwsze moje duże waste było jak chciałem z solować necro questa oczywiście się nie udało i przeje**** 4bp strong mana potionów ;/ i wróciłem do depo bez żadnego loota. ;(
ale za drugim razem się udało.:o
Natomiast największe waste było jak poszedłem na dragi z lagami i kumplem i zachciało mi sie DL'a bardzo dużo potków zeszło a loot z całego hunta było równe zeru ;[
Dawać swoje!!:D:D:D
Moje największe waste to było jak poszedłem na raty pod Thais.
Ku mojemu zdziwnieniu gdy zeszedłem do kanału nie było w pobliżu żadnej z tych przerażających bestii. I choć mogłem się wycofać, ciekawość skłoniła mnie żebym poszedł w głąb tunelu. Tam czekaly na mnie dwa raty.
Wiedziałem, że będzie ciężko ale na czarach exura gran i exura vita z 5 BP manapotionów wiedziałem, że jestem na wygranej pozycji...
...do czasu. Po chwili przybiegły dwa Cave Raty, które mnie strapowały.
Manapotiony konczyły się z prędkością porównywalną do prędkości pianina zżuconego z siódmego piętra bloku.
Wtedy wiedziałem, że trzeba sięgnąć po cięższą artylerie i zacząłem się potionować. No ale marne 9 BP potionów nic nie zmieniło, jedynie przedłużyło nieznacznie moją jakże błyskawiczną drogę do Tempel of Thais.
W taki sposób straciłem ponad 15k.
Większego waste nie miałem w życiu.
Teraz expie na owcach i wychodze na + zwykle, czasem mam waste ale to sporadycznie.
Temat bezsensowny
edit:
Tydzień temu padłem przez laga z truskawką (Red Skull)
Wypadl mi p set bohy GS i duuzo potków
największe waste mego życia :<
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jef'rey
Profesja: Paladin
Gildia: Doomsday
Świat: Nerana
Poziom: 80+
Skille: train
Poziom mag.: 17
Ostrzeżenia: /2 (3)
non-pvp? ehm
Baleron93
25-12-2008, 23:14
Ostatnio psozedłem do jakiegoś Cave'a z Guardami, stawiam 2 monki (5MP)... a tu się okazuje, że na piętrze się respi tylko z 10 guardów xD
Wiem, że moje waste jest niczym w porównaniu z waszymi :P. No cóż... 31 sorc ;/
Dark_Exhado
25-12-2008, 23:26
To byuo straszne! Pszyszetłem mym 520 ekiem na ratwormy a one mnie dup 9 dup 8 mysłałem że padne bo zostało juz tylko 7201 hp!11111 wienc ja szypko ten..no..utevo lux utevo lux !! ale pacze a tu nie pszypywa rzycia no to ja !1 exana pox a tu nagle 2 hp doszlo ale pacze a tu ni ma many no to ja jurz panika ;( i wiecje biegne do mamy muwie mamo bjiom mnie kulki po 8 a moja mama rzybko relog na hara 27 sorkerer co bije z axa i zabiiła je a lot to byl jakieź marne 9kk w kasie i pare great shiełdów;( a zwastowałem całom swojom mane nie wiem kiedy bbende mial znowu ;/:baby:;(
@topic rly
Dragi i dle solo ? 40k w 1 dzień i 4 lvl _/
ZiomOrshabal
25-12-2008, 23:34
To byuo straszne! Pszyszetłem mym 520 ekiem na ratwormy a one mnie dup 9 dup 8 mysłałem że padne bo zostało juz tylko 7201 hp!11111 wienc ja szypko ten..no..utevo lux utevo lux !! ale pacze a tu nie pszypywa rzycia no to ja !1 exana pox a tu nagle 2 hp doszlo ale pacze a tu ni ma many no to ja jurz panika ;( i wiecje biegne do mamy muwie mamo bjiom mnie kulki po 8 a moja mama rzybko relog na hara 27 sorkerer co bije z axa i zabiiła je a lot to byl jakieź marne 9kk w kasie i pare great shiełdów;( a zwastowałem całom swojom mane nie wiem kiedy bbende mial znowu ;/:baby:;(
/
nie smieszne lamusku ;(
--Ogorek--
25-12-2008, 23:49
nie smieszne lamusku
idz expic swoim 3lvlem na rooku
Elisabett
25-12-2008, 23:55
Jakieś 150k przy robieniu areny 3 knightem na 100 lvlu przy ostatnim potworze zobaczyłem piękny napis TIME OVER
Avallach
25-12-2008, 23:57
Pszyszetłem mym 520 ekiem na ratwormy a one mnie dup 9 dup 8 mysłałem że padne bo zostało juz tylko 7201 hp!
;( i wiecje biegne do mamy muwie mamo bjiom mnie kulki po 8 a moja mama rzybko relog na hara 27 sorkerer
Nie wiem czemu, ale nie moge z tego ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.