Pokaż pełną wersje : akcja harytatywna
Zaknafenian Do'Urden
02-11-2004, 19:30
Moze to zart na duza skale, jesli tak to niech szlag trafi tego zartownisia, ale jest taka strona www.polskieserce.pl (http://www.polskieserce.pl) i jak na nia zajzycie to to daje 5 groszy na budowe sztucznego serca. 5 groszy to malo ale jesli przynajmniej1/3 forumowiczow tam zajzy to sie troche tego uzbiera. Jesli ktos zna takie strony to niech tu da... thx from the moutain
(EDIT) klikac mozna codziennie ale raz dziennie
To nie żart....... klikajcie, może ratujecie komuś tym klikiem życie....
Nightwalker
02-11-2004, 19:54
Ja kliknąłem i nie żałuję :) Wspomóż i ty!
Externus
02-11-2004, 20:02
Kliknołem.
Btw. charytatywna przez "ch"
$corcerer
02-11-2004, 20:02
www.pajacyk.pl
Dr.Unknown
02-11-2004, 20:17
www.pajacyk.pl (http://www.pajacyk.pl/)$cor ma rację, wole pewne źródła.
Nightwalker
02-11-2004, 20:20
@up
To źródło też jest pewne. Nie słyszałeś nigdy o polskim stucznym sercu? plx?
Scor, wiesz dobrze, ze to ja mam manie na punkcie pajacyka.;)
Juz od jakiegos pol roku klikam dzien w dzien na pajacyka i polskie serce. :)
Zaknafenian Do'Urden
02-11-2004, 22:37
Scor, wiesz dobrze, ze to ja mam manie na punkcie pajacyka.;)
Juz od jakiegos pol roku klikam dzien w dzien na pajacyka i polskie serce. :)
No i gratz o to chodzi ;) ... a wszystkim polecam film pt."Schmidt"("About Schmidt ") z Jack'iem Nicolson'em właściwie chodzi mi o podsumowanie w ostatniej scenie... troche daje do myslenia ale nikt nie powiedzial ze forum tibii.pl ma sie obracac tylko w tematach: smiech w tibii, wkurzanie sie na n00bow i RPG(ogolem).
To może zrobimy tak, że każdy forumowicz ma obowiązek kliknąc w dwa powyższe linki??
Ja tam klikam w pajacyka od dawna... Nawet dwa razy dziennie. Raz w pracy i raz w domu:) Zaraziłem tym nawet kumpli z pracy:)
A ten link tematu pierwszy raz widze... ale będe klikał codziennie... dwa razy dziennie i zaraże tym kumpli:) :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.