Pokaż pełną wersje : Annihi na refugii.
Moja druga próba.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35632
http://i123.photobucket.com/albums/o298/Szynia/UO0058.jpg
Niestety, assassin stary odmówiły posłuszeństwa. o.0 Nie mogłem z nich atakować i odznaczało się atakowanie demona, gdy zmieniłem broń na r axe, wszystko było w porządku. ROX \o). Wie ktoś o co chodzi? ^^'' Do trzech razy sztuka.
bo as sa tylko dla palkow?
btw gdyby ekipa nie padla zrobilbys, na drugi raz niech bloker lepiej z herotic/mystic blade + lodowy gem - szybciej demon padnie
Limak Smiler
30-12-2007, 16:25
Filmik krecony z "lotu ptaka". Hyh \o/ - krecony by ptaQ
http://rapidshare.com/files/80078956/anni.rec.html
assasiny nie sa tylko dla pallow
Assassin Star
It can only be wielded properly by players of level 80 or higher.
btw ;p cza bylo mnie wziac to by nie byl dedzor :evul:
Gdyby ekipa nie padła dalibyście rade ; )
Powodzenia następnym razem.
Pozdrawiam
Cery.
psyhopatka
30-12-2007, 17:26
Wydaje mi się że po prostu go nie zaznaczyłeś.
Na twoim miejscu(zostaliście w 2knightów) bym padł od razu jak zostało was 2 . Przynajmniej potiony oszczędzasz.
Zaznaczałem demona i to kilka razy, dlatego, że odznaczał się po kilkunastu sekundach. Nie mam pojęcia, dlaczego tak się stało. No ale trudno :d. Kilka dni na małpach i kolejna próba. A zostałem na polu bitwy, bo tak jakoś było miło :p. Pozdrawiam, Robcio :*.
Limak Smiler
30-12-2007, 19:08
Myslalem, ze moj skill 92 axa i sca w lapie podola temu czerwonemu gayowi =P Ale jednak... Demon to ostra piczka ;\ Nigdy wczesniej nie mialem sytuacji huncenia demcow, bo to po prostu bylo waste jak dla mnie =))
Gdyby ekipa nie padła dalibyście rade ; )
Powodzenia następnym razem.
Pozdrawiam
Cery.
To ładnie palnąłeś :cup:
#topic
Pewnie miałeś zaznaczone "Chase opponent".
Michalusik
30-12-2007, 19:27
Co do filmu - śmiech na sali....
Dobrze że ten update wniósł coś nowego do annihilatora. Przed upem każdy dzieciak dawał rade :).
Pozdrawiam
Michalusik
Limak Smiler
30-12-2007, 19:39
Dlaczego smiech na sali? x] Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Wez to rozwin...
Moze sie intrygujesz, ze poszlo 4 ek, ale to i tak ma male znaczenie. Po prostu probowalismy swoich sil - zaden gosc nie pragnie zrobic tego questa, bo boi sie konsekwencji. My jednak zaryzykowalismy - nie wyszlo, mowi sie trudno x]
Budy_Maximus
30-12-2007, 20:11
@up
takie podejście do sprawy mi się podoba, przynajmniej nie przeżywasz/przeżywacie deda tak jak większość użytkowników tego forum/graczy w tibi
Co do topicu to niepotrzebnie w pierwszym poście zdradzałeś wynik questa i jeszcze dałeś ssa;/
Bez niespodzianki
Dziki_Osiol
30-12-2007, 21:12
Wydaje mi się że po prostu go nie zaznaczyłeś.
Na twoim miejscu(zostaliście w 2knightów) bym padł od razu jak zostało was 2 . Przynajmniej potiony oszczędzasz.
a z kolei takie podejscie jest zalosne...
Michalusik
30-12-2007, 22:19
Dlaczego smiech na sali? x] Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Wez to rozwin...
Specialnie nie chciałem... chodziło mi o anni przed i po upie - dwie inne bajki, z drugiej strony poszło wam, hmm pechowo? No ale cóż, bywa.
W następny weekend wrzucę na forum film jak podejmuje się próby zsolowania jednego z faraonów - jakiego? to się okaże :).
Pozdrawiam
Michalusik
Limak Smiler
30-12-2007, 22:33
Specialnie nie chciałem... chodziło mi o anni przed i po upie - dwie inne bajki, z drugiej strony poszło wam, hmm pechowo? No ale cóż, bywa.
A napisales w powyzszym swoim poscie:
"Co do filmu - smiech na sali".
Podkreslam slowo filmu x] jakbys dodal, iz chodzi ci o ogol wykonywania anniego to bym to inaczej odebral x]
p.s. Zapodawaj te walke z faraonem ;p
Respect dla was, że podjęliście próbę. Nie załamujcie się tym niepowodzeniem i próbujcie dalej. Na pewno za następnym razem wam się uda. Czekam na filmik z kolejną próbą :)
@Skwaru, miałeś rację... Ni hooya, nie wiem, dlaczego to akurat zaznaczyłem. Właśnie spróbowałem z tą opcją na slime i jest dokładnie tak samo jak na demonach ><''. Chciałbym przeprosić Ptaszka, Goddoxa i Arrdiego :'(. Mój głupi błąd. Mam nadzieję, że będziecie chcieli mnie wziąć na następną próbę. Baj ;*
M@roOo_of_$ECURA_0125
31-12-2007, 19:33
Nie mogłes moze attakowac dlatego ze spamowales ostro te potiony?
idz na DL i spamuj zwykle potiony to zobaczysz ze z melle nie wali :)
Kleczajek
31-12-2007, 22:39
Ehhhhhhh poszedłem Cie dzisiaj pomścić ale sie nie udało : | Demony zabiliśmy ale jebany fe nas zbloczy i tylko Hoxem'owi sie udało. Reszta padla przez ten syf ;/
Jeszcze sie odbijemy xdd
Limak Smiler
31-12-2007, 23:10
Óps.... Ładny prezent na sylwka masz klecz =) lepiej trzeba bylo wynajac ptaszka blokera i zrobic xD \o/
Kleczajek
31-12-2007, 23:21
E tam nie ma co płakać :]
Szybko sie odrobi i pod koniec stycznia next próba :D
Następnym razem pójdzie lepiej. Wiem co zrobiłem źle i co należy poprawić. No i blokera bardziej qmatego znajdziemy bo ten troszkę sie pogubił zresztą mu się nie dziwię. Musiał zakładać ssa, m ringi, atakować demona, manasowac i uhac sie 8o
Taki screen bo zapomniałem wkleić wcześniej
http://img127.imageshack.us/img127/369/xdoq4.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.