Pokaż pełną wersje : 80RP Nightmares +cults 100k~/h
psyhopatka
30-12-2007, 16:54
Przedstawiam wam hunta na nightmarach+cultach.(przed sylwestrem trzeba się zabawić)
Nie mogłem wbić na resp za tp to poszedłem tam ;d
Z jasnych względów zabiłem tylko jednego destroyera.
Na końcu czyli po 62 minucie jest pokazana droga do wyjścia więc możecie wyłączyć.
Link:
http://www.uploading.com/files/7W1LR5GH/nightmareeee.rec.html
Ps.Zaraz będzie rapid.
Mile widziane komentarze.
@Edit:
Już jest:
http://rapidshare.de/files/38165064/nightmareeee.rec.html
Sir Emilio
30-12-2007, 18:40
Update _/ Jak dobrze ze we wtorek konczy mi sie ban...
zaraz obejrzę twój film ;] ja tam nie nagrywam już filmów przez deada :< (debug tibia cam)
zaraz editne
@edit
Waste;D tam by był fajny exp żeby nie ten destroyer :< jak włączy haste to nie ma szans uciec ;D
Update _/ Jak dobrze ze we wtorek konczy mi sie ban...
Aj tam gadasz pewnie znowu "pomylą Ci się okienka" i będzie delete
Sir Emilio
30-12-2007, 20:20
Aj tam gadasz pewnie znowu "pomylą Ci się okienka" i będzie delete
Hahahaha, skad ktos z furory zna moje dokonania? Teraz juz mi sie nie pomyla, bo nie mam tutora, odpada tutor channel a guild-chat jest nie grozny.
psyhopatka
30-12-2007, 21:35
zaraz obejrzę twój film ;] ja tam nie nagrywam już filmów przez deada :< (debug tibia cam)
zaraz editne
@edit
Waste;D tam by był fajny exp żeby nie ten destroyer :< jak włączy haste to nie ma szans uciec ;D
Nie wkręcaj nie spodziewałeś się tak jak ja że destroyer jebnie ci takie kapy, dawaj filmiki.:)
Tentotrix
30-12-2007, 21:44
fajny film :F pzdr
fajny film, zawsze to jakas odmiana od normalnosci gdzie wszyscy tylko bija frosty ;p
psyhopatka
31-12-2007, 14:41
UP@
Sam chciałem iśc na frosty ale elera to świat boterów na frostach;p
Oczywiście są wyjątki.
Nie wkręcaj nie spodziewałeś się tak jak ja że destroyer jebnie ci takie kapy, dawaj filmiki.:)
... :P Debug tibi cam miałem :[ ^^ nie nagrywam już filmów! ;s chyba ze kupie tibiacam tv =) na frostach wole siedzieć niż tam :[
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.