Pokaż pełną wersje : Zmienione odzyskiwacze haseł narzędziem hakerów do hackowania tibi TO NIE ŻART!
Siemka ;D
Serfując po internecie natrafiłem na stronę gdzie były dawane linki do programów które po uruchomieniu tibi wyświetlają passy do kont wszystkich graczy na serwie lub tych co się looknie.Co więc trzeba robić.To nowe narzędzie hakerskie które śa właściwie nie do uniknienia:(
Dlaczego ludzie nie traktują tibi jako tylko gry przecież ważna jest zabawa a nie zysk ;(
Pozdo alll i myśle że clipsoft coś z tym zrobi.....
Takie programy nie istnieją ;p Prawdopodobnie wlazłeś na jakąś stronę z exploitem i Ci się już do konta dorwali ;p
kiedys ktos na eterni znalazl blad, ze gdy ktos sie do ciebie odezwal twoj klijent tibii dostawal pakiety z passami tej osoby, ale to bylo dawno.
to co ty mowisz jest nie mozliwe chyba ze ktos wlamie sie na serwer loginowy. ale kto bylby na tyle glupi zeby dac takie cacko publicznie?
Siemka ;D
Serfując po internecie natrafiłem na stronę gdzie były dawane linki do programów które po uruchomieniu tibi wyświetlają passy do kont wszystkich graczy na serwie lub tych co się looknie.Co więc trzeba robić.To nowe narzędzie hakerskie które śa właściwie nie do uniknienia:(
Dlaczego ludzie nie traktują tibi jako tylko gry przecież ważna jest zabawa a nie zysk ;(
Pozdo alll i myśle że clipsoft coś z tym zrobi.....
To czemu jeszcze ni zhakowali MDW ? :)
Takie programy nie istnieją ;p Prawdopodobnie wlazłeś na jakąś stronę z exploitem i Ci się już do konta dorwali ;p
To było forum gdzie to oglądałem i ludzie tam dawali linki do tych programów
up@
Możliwe że nei shakowali tak ważnych postaci bo te programy na pewno wysyłają ip komputera skąd one są zainstalowane do serwera i jakby shakowali kogos takiego to by odrazu clipsoft szukałby ip-u poprostu hakerzy się boją^^
To było po to żebyś sciągnął ten program a potem myśliał że jakiś 8 sorc z którym miałeś mieć duela Cie hacknął
Lechista
30-12-2007, 18:29
up@
Możliwe że nei shakowali tak ważnych postaci bo te programy na pewno wysyłają ip komputera skąd one są zainstalowane do serwera i jakby shakowali kogos takiego to by odrazu clipsoft szukałby ip-u poprostu hakerzy się boją^^
Jeśli maja zmienne ip to Cipy gówno im zrobia. Nie ma takiego programu. Wiesz co, wróc na to forum jak skończysz 10 latek ok??
Alanus Lutinum
30-12-2007, 18:33
Szczerze mówiąc to taki program jest teoretycznie rzecz biorąc realny. Tylko, ze jakby ktoś miał hacknąć wszystkich w tibii to co zrobiłby z itemami? Na allegor by raczej nie sprzedał bo wszscy byliby hacknięci :P. Z resztą ściąganie takich programów to tylko ściąganie wirusów.
Jeśli maja zmienne ip to Cipy gówno im zrobia.
Wierz, mi, że sie mylisz ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.