Pokaż pełną wersje : Grolram-luring
mysticsorc
30-12-2007, 18:58
Chciałbym sie dowiedzieć jak lurnąć grolrama do thais przez te jaskinie cyklopów koło mt. sternum.Wiem że trzeba mieć pick itp. Szukałem na tibia earth i znalazłem tylko sposób by lurnąć pod mt sternum.Prosze o jakieś sensowne wypowiedzi .(nie chce go lurowac tylko dowiedzieć sie którędy można lurnąc) ??
Chciałbym sie dowiedzieć jak lurnąć grolrama do thais przez te jaskinie cyklopów koło mt. sternum.Wiem że trzeba mieć pick itp. Szukałem na tibia earth i znalazłem tylko sposób by lurnąć pod mt sternum.Prosze o jakieś sensowne wypowiedzi .(nie chce go lurowac tylko dowiedzieć sie którędy można lurnąc) ??
Nie da sie go lurnąć :< kiedyś sie dało ale Szitsoft dał w jednym miejscu schody zamiast rope place
@down
bylem 1 xD!
Rycerski Cinek
30-12-2007, 19:04
Nie jestem pewien jak jest po upie 8.1, ale przed upem 8.1 nie dalo sie lurowac dalej niz na resp cyklopow pod mt. st~. Byc moze teraz sytuacja sie zmienila. Nie gram na main charze, ale wiem, ze wyglad mt diametralnie sie zmienil i moze ktos ci pomoze w tym klopocie dokladniej. Moim zdanie nie da sie jzu do thais go lurnac ;p.
mysticsorc
30-12-2007, 21:33
A którędy dało się go kiedyś lurnąć????
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.