zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Grolram-luring

mysticsorc
30-12-2007, 18:58
Chciałbym sie dowiedzieć jak lurnąć grolrama do thais przez te jaskinie cyklopów koło mt. sternum.Wiem że trzeba mieć pick itp. Szukałem na tibia earth i znalazłem tylko sposób by lurnąć pod mt sternum.Prosze o jakieś sensowne wypowiedzi .(nie chce go lurowac tylko dowiedzieć sie którędy można lurnąc) ??

Lynx
30-12-2007, 19:04
Chciałbym sie dowiedzieć jak lurnąć grolrama do thais przez te jaskinie cyklopów koło mt. sternum.Wiem że trzeba mieć pick itp. Szukałem na tibia earth i znalazłem tylko sposób by lurnąć pod mt sternum.Prosze o jakieś sensowne wypowiedzi .(nie chce go lurowac tylko dowiedzieć sie którędy można lurnąc) ??

Nie da sie go lurnąć :< kiedyś sie dało ale Szitsoft dał w jednym miejscu schody zamiast rope place
@down
bylem 1 xD!

Rycerski Cinek
30-12-2007, 19:04
Nie jestem pewien jak jest po upie 8.1, ale przed upem 8.1 nie dalo sie lurowac dalej niz na resp cyklopow pod mt. st~. Byc moze teraz sytuacja sie zmienila. Nie gram na main charze, ale wiem, ze wyglad mt diametralnie sie zmienil i moze ktos ci pomoze w tym klopocie dokladniej. Moim zdanie nie da sie jzu do thais go lurnac ;p.

mysticsorc
30-12-2007, 21:33
A którędy dało się go kiedyś lurnąć????

Xall
30-12-2007, 21:39
przez cyce