Pokaż pełną wersje : 70ek Demona Warlocks
Hiho, ktoś tu dzisiaj napisał, żebym wybrał się na warlocki ;>>
Więc proszę bardzo, świeżutki filmik :PP
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35643
Komentować i piszcie propozycje gdzie mam iść expić... ;>>
szymon287
30-12-2007, 19:52
A juz myslalem, ze solo... ;x Jak widac nie ma ci szkoda kasy (]:->)
Takie eq bez aola, hail no-pvp hail boterzy!
Mumin121
30-12-2007, 21:50
@Etoric
Proszę, tylko nie to!
@topic
Nie skomentuje.
Mac Artur
30-12-2007, 21:51
To że gra na bocie to jego sprawa ^.-
A jeśli wy macie tylko tyle do powiedzenia to nic nie mówcie...
Rób dalej filmy bo są naprawdę fajne
Pzdr
Jak zauważyłeś szedł ze znajomym/kolega co w razie jakiejś wpadki (deda) by go "pozbierał" więc po co aol?
Pzdr
Jak zauważyłeś szedł ze znajomym/kolega co w razie jakiejś wpadki (deda) by go "pozbierał" więc po co aol?
i gra na pvp bo mielsi skulle przy party xD
Mac Artur
30-12-2007, 22:08
Edit. Jak pamiętam dobrze to gra na morganie.
Morgana jest PvP ;)
rotfl ale zal
bot plx 20h staminy ... opanuj sie i skile tez nie najlepsze a co do filmu to zal.pl wrl na redzie traapuej sie zeby nie uciekal a on wam biegal i panike robil...
Film fajny..
Do większości up: co was to kur*wa obchodzi jakie ma skille i ze botuje? Jego sprawa.. Wracajcie do bicia trolli w thais
Mumin121
30-12-2007, 23:41
@up
Sorry, w Tibie nie gram, ale uważam, że inni się męczą wbijając skille i lvle, taki postawi bocika na chakoyach i się śmieje im w twarz. Moje odczucia co do boterów.
Mac Artur
31-12-2007, 00:05
@up
Sorry, w Tibie nie gram, ale uważam, że inni się męczą wbijając skille i lvle, taki postawi bocika na chakoyach i się śmieje im w twarz. Moje odczucia co do boterów.
To niech zaczną botować... wtedy nie będzie nam ich żal
~~AnpeR~~
31-12-2007, 00:06
Co was to kurwa obchodzi czy botuje? To nie temat o botowaniu tylko o filmiku wiec stfu, a jak sadzisz ze to nie fer to sam se zalatw bota lol -.-
@film
not bad, ale wciaz czekam na solo ;]
@down
dokladnie :P
@up
"Life is ours, we live it our way" - wiesz co to znaczy?
KaMiLSpAwW
31-12-2007, 00:30
omg juz nie mogeglem jak ogladalem ;D
ale nie spoko respect ze tam sie odwazyles pojsc :) widac ze jeszcze musisz nauczyc sie tam huncic bo troche Ci nie wychodzilo xD szczegolnie ten wrl up /\ no ale spoko dla mnie juz tam lajt Ty sie nauczysz xdd
Pzdr
Ciekawe jak ten koles by na koncu zabil sam 2 wrl, niewiem jak mozna isc na demonie bez aola, przecierz jak by we dwóch padli to lota za h*ja nieodzyska, co do filmu to troche tam zamieszanie z tymi wrl.
PoZdRp
Couranger
31-12-2007, 12:05
Kto teraz nie botuje mi powiedz ? B) na kazdym servie 90 % ludnosci ma bota NG , w tym oczywiscie ja i jakos mi to nie przeszkadza ;]
AHUAHAUAH Morgana ish no-pvp!
Jestem Boterem
Jezdze Macro-erem
Bum Siakalaka
ZajebaŁ Mnie
Chakoya-ka
Nie ma to jak zrobić fake z mojego postu baranie? :] Btw. co w tym śmiesznego?
Nie ma to jak zrobić fake z mojego postu baranie? :] Btw. co w tym śmiesznego?
wiesz co jest najlepsze?:D że przeczytałem praktycznie wszystkie twoje posty i żeby był licznik znaków na tym forum u ciebie by wynosił lekko ponad 11 znaków; ) btw. wojna to wojna
@down
Mnie to smieszny, sam fakt ze znalazłem post w którym napisałeś wiecej niz 5 słow:D
wiesz co jest najlepsze?:D że przeczytałem praktycznie wszystkie twoje posty i żeby był licznik znaków na tym forum u ciebie by wynosił lekko ponad 11 znaków; ) btw. wojna to wojna
No aha, ale gdzie odpowiedź na moje pytanie?:D
@down
Mnie to smieszny, sam fakt ze znalazłem post w którym napisałeś wiecej niz 5 słow:D
a dalczego gdy czytam kazdy Twoj post moja dupe zaczyna sciskac piekielny gorac, bo nie moge zniesc jak ktos probuje byc fajny na sile?
Chetnie obejrze filmik jak arene robisz, ofc warlord. No moze nie teraz, ale jak bedziesz mial 80lvl i najmocniejsze potiony :)
a dalczego gdy czytam kazdy Twoj post moja dupe zaczyna sciskac piekielny gorac, bo nie moge zniesc jak ktos probuje byc fajny na sile?
rybcia ci dzisiaj nie dał, czy okres się spóźnia? a może sylwester z jedynką? musi być powód twojej wiecznej frustracji.
Veretheog
01-01-2008, 01:28
rybcia ci dzisiaj nie dał, czy okres się spóźnia? a może sylwester z jedynką? musi być powód twojej wiecznej frustracji.
aleś mu dojebał lol
@down
Aha.. to dobrze ze znalazles :D cieszymy się razem z tobą...................................X
rotfl ale zal
bot plx 20h staminy ... opanuj sie i skile tez nie najlepsze a co do filmu to zal.pl wrl na redzie traapuej sie zeby nie uciekal a on wam biegal i panike robil...
Idź ty i pokaż jak to sie robi jak tak cwaniaczysz wątpię czy kiedykolwiek widziałeś wrl na oczy :)
Glon Elriel
01-01-2008, 12:00
Name: Montesa
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 67
Dec 31 2007, 19:49:29 CET Died at Level 69 by a lizard sentinel
Dec 31 2007, 15:28:17 CET Killed at Level 70 by Krell
and by a hydra
Jaka szkoda botter zmarł :<
Taki debil bez smyczy, hail polska, hail idioci
Mam to samo gdy czytam posty Etorica. Wszędzie wyśmiewa, poniża, obraża, krytykuje i próbuje być śmieszny. Posty w których wypowiada swoja opinie i kogoś nie krytykuje, można policzyć na palcach jednej reki o ile w ogóle takowe są
Najpierw byś sprawdził jaki to typ servera a potem sie wypowiadał. Żal mi takich dzieci
@Film
Ogólnie spoko ale było sporo błędów taktycznych
Ludzie pokroju Etorica to chyba z kapusty się biorą.. Może odpowiesz mi w końcu na pytanie, cwaniaku?
PanKracy
01-01-2008, 14:23
Widze ze dla niektórych użytkowników tego forum, gra z botem jest nieodłączną czescia tibii. Xerden, wez kup mu troche sianka na allegro i obciagnij mu lache za to ze gra z botem. Rece opadaja jak czytam posty typu "co was to obchodzi czy botuje czy nie?". Jak chce botowac, niech botuje, ale osoby z taką reputacja nie sa mile widziane na tym forum.
Couranger
01-01-2008, 14:24
and by a hydra
To ze jestes noobem i nie umiesz wlaczyc bota to nie nasza wina , btw wracaj na swoja Nerane gdzie 99 % spoleczenstwa tam uzywa botow , naszczescie ty jako jedyny jestes nie winny :baby:
SUPER MASZ OSIAGNIECIA GZ :
"11th Paladin who Be on top 300 experience
1st facc paladin who have Dystance Fighting 58-70
1st facc paladin who gained Level 27-36"
Gratulacje.
Może dlatego, że masz podgrzewane krzesło, czy coś tam ;).
Ale tak szczerze mówiąc, to zaczyna mnie w*****ać to, że w jaki temat się nie kliknie, widać spory "Etoric vs 10 forumowiczów", z których nic nie wynika.
Dowalacie się do niego, że krytykuje - to jest forum, jak ktoś chce wytykać błędy innym to może.
Poza tym mam dziwne wrażenie, że teraz, to już nie ma znaczenia co on napisze, tylko dla zasady trzeba go zjechać.
Etoric natomiast jest na tyle dumny, że nawet jak popełni błąd, to się do niego nie przyzna, ale to jest cecha wrodzona.
KOMENTUJCIE FILM A NIE KŁÓĆCIE SIĘ!!!
Fajny hunt ;).
Widze ze dla niektórych użytkowników tego forum, gra z botem jest nieodłączną czescia tibii. Xerden, wez kup mu troche sianka na allegro i obciagnij mu lache za to ze gra z botem. Rece opadaja jak czytam posty typu "co was to obchodzi czy botuje czy nie?". Jak chce botowac, niech botuje, ale osoby z taką reputacja nie sa mile widziane na tym forum.
Kusząca propozycja.. pomyśle. Jego sprawa że botuje, jego reputacja a ty się NIE wpier*dalaj!
Couranger
01-01-2008, 14:46
Ja uzywam bota i co juz mnie nie chcecie :((( no nie tak nie moze byc ;/
używać bota i mówić o tym otwarcie, bez większego chwalenia się wynikami -okej
używać bota i się chwalić jaki to jestem kozak bo nabijam 10 leveli na dzień i jakie mam EQ bo NG ma funkcje zbierania loota-dno, a może nawet dno z łopatą
Idz na demony soloo prosze !! jestes master !! niee nie zabijesz demona solo... moge sie zalozyc, nawet bys nie poszedl pewnie bo dygasz i nie jestes dobry
Jucha Furora
01-01-2008, 18:23
and by a hydra
No wal konia dlatego ze padł.
Tylko uwazaj bo sufit pobielisz..omg!
Co za ludzie malo sie nie zesracie ze botuje.
Kazdy powie to samo:"boter","ja staminy nie ma","żkile ma suks!"
Powiedzcie czy boiad za te posty dostajecie czy jak??Nie rozumiem was!
@film
jeszcze nie jestes obyty na demoni.
Z czasem wszystko Ci przyjdzie ; ]
@film
jeszcze nie jestes obyty na demoni.
Z czasem wszystko Ci przyjdzie ; ]
zakonczcie te wywody plx.
prawda jest taka (jak to ktos wyzej wspomnial), ze botowac sobie moze, nikt mu nie zabrania, ale jezeli juz to robi, to niech siedzi cichoo i nie wstawia filmow na forum. bo zaden boter zwlaszcza tak ostentacyjnie prezentujacy swoja "super postac" i stamine ponizej polowy nie bedzie tu mile widziany i nawet jezeli by wbil 500k/h na trollach to przynajmniej ja nie napisze mu ani jednego pozytywnego slowa. i koniec.
Glon Elriel
03-01-2008, 16:14
To ze jestes noobem i nie umiesz wlaczyc bota to nie nasza wina , btw wracaj na swoja Nerane gdzie 99 % spoleczenstwa tam uzywa botow , naszczescie ty jako jedyny jestes nie winny :baby:
SUPER MASZ OSIAGNIECIA GZ :
"11th Paladin who Be on top 300 experience
1st facc paladin who have Dystance Fighting 58-70
1st facc paladin who gained Level 27-36"
Gratulacje.
ohh..Co to za problem bota właczyc? Co ma noob do bota lub Nieumięjętności?Wiesz co to słowo wogole oznacza?huj Mnie obchodzi ile botów gra na Neranie ale Ja gram 4fun i na zawsze będe 100% Anty-bot . Co do osiągnięc zazdroscisz?gram w to gówno dobre kilka lat i każdy sukces jest dla mnie czymś...
takimi tekstami pokazujesz jaki jesteś wielki i jaki masz poziom rozwoju psychicznego ,Wiesz czemu nas nie rozumiesz? Kiedyś wbicie 80 lvl poniżej 6-8 miechów było pg-ingiem a teraz w ten sam czas można na luzie wbic 150 lvl. Dzieki czemu? A no postawisz sobie bota na 1 miech i już masz skille po 75... Postawisz kolejny miesiąc bota na zołwiach i masz 65 lvl
ohh..Co to za problem bota właczyc? Co ma noob do bota lub Nieumięjętności?Wiesz co to słowo wogole oznacza?huj Mnie obchodzi ile botów gra na Neranie ale Ja gram 4fun i na zawsze będe 100% Anty-bot . Co do osiągnięc zazdroscisz?gram w to gówno dobre kilka lat i każdy sukces jest dla mnie czymś...
takimi tekstami pokazujesz jaki jesteś wielki i jaki masz poziom rozwoju psychicznego ,Wiesz czemu nas nie rozumiesz? Kiedyś wbicie 80 lvl poniżej 6-8 miechów było pg-ingiem a teraz w ten sam czas można na luzie wbic 150 lvl. Dzieki czemu? A no postawisz sobie bota na 1 miech i już masz skille po 75... Postawisz kolejny miesiąc bota na zołwiach i masz 65 lvl
Gdzie te stare dobre czasy.. ;/
Arturo Soprano
03-01-2008, 17:07
and by a hydra
Widac ze lvl wbity na bocie bo uciekales jak osoba ktora sama wbija max 15 lvl :). Smialo sie z Ciebie ok 10 osob, ktore to widzialy. Pozdro od Krella ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.