Pokaż pełną wersje : Lagi ,Kicki i inne >.<"
Witam !!
Wchodze dzis sobie na moja postac a tam co zastaje ??
Nie moge sie ruszyc co chwile mnie kicka i wychodze z siebie.
chcialem dzisiaj zrobic sobie nocke ,ale cos mi sie zdaje ,ze nic z tego >.<"
Co sadzicie o tym gó.....e ??
I najwazniejsze czy wy tez tak macie ??
chcialem dzisiaj zrobic sobie nocke ,ale cos mi sie zdaje ,ze nic z tego >.<"
I dobrze, może przynajmniej jednego Sylwestra spędzisz normalnie.
chcialem dzisiaj zrobic sobie nocke ,ale cos mi sie zdaje ,ze nic z tego
W sylwestra ?!
A co do lagów to Cipy mają problemy z serverami.
Nocka w Sylwestra? Wez idz na jakis koncert albo cos, lub spedz przynajmniej z rodzina a nie nocki bedziesz robic.
@Down
Po prostu ci dobrze radze ;) Jezeli wolisz grac w Tibie to ok.
to jest moja wlasna wola co bede robil w sylwka.
WIelkie mi k.. swieto sylwester jupii. Strzelisz pare razy petadardami i pala stanie. WOW sylwester HURRA
A coty k.. mozesz wiedziec co ja robile mw poprzenie sylwestry ?? odpowiedz mi na to pytanie. >.<
@up Stary żal mi Ciebie... Co PACC Ci sie zmarnuje? <lol> wez stary. Ja ide na sylwka od 18:00 z 3 kolegami którzy tak jak i ja mają PACC'a i nam nie żal... A cieszyłbym sie jakbyś padł dzisiaj... zobaczyłbyś wreszcie, że nie warto marnować życia dla głupiej gry... ;/
Btw. Może Cipsoft specjalnie symuluje awarie serwów, żeby tacy ludzie jak on nie marnowali sylwestra ?
Fajna_Poziomka
31-12-2007, 15:26
to jest moja wlasna wola co bede robil w sylwka.
WIelkie mi k.. swieto sylwester jupii. Strzelisz pare razy petadardami i pala stanie. WOW sylwester HURRA
A coty k.. mozesz wiedziec co ja robile mw poprzenie sylwestry ?? odpowiedz mi na to pytanie. >.<
Fajne masz zycie, hehe, imprazki to jest to! :):)
up..
Musze cie rozczarowac jak beda lagi nie pojde i nie martw sie nie padne . :/
I nie mam pacc.
SYLWESTER WYCHODZI MI JUZ DUPA. MOZE WY GO LUBICIE ALE MI SIE ZBRZYDL CYA
Dark Horseman
31-12-2007, 15:32
Jeje sylwester przed Tibią to jest to!
to czemu w opisie masz elder druid ?;) co nie zmienia faktu ze jak nie bedzie lagow to i tak mozesz pasc :)
Napisalem bo to byl moj poprzedni char
Nie grałeś wtedy jeszcze w Tibię? Jak nie, to obstawiam, że szedłeś spać po dobranocce.
@down: współczuję cI.
I dobrze, może przynajmniej jednego Sylwestra spędzisz normalnie
Umiesz odpowiadac na zadane ci pytania ??
TEMAT DO ZAMKNIECIA
CYA NOOBKI
Dark Horseman
31-12-2007, 16:09
@UP
Idź graj w Tibię. Milej zabawy.
...
Przemowiliscie Mi Do Rozsadku.
Sram Na Tibie. Wkoncu Tylk Oraz Konczy Sie 2007 Rok ^^
Happy New Year
A więc wypijmy za wszystkich abstynentów. Aby się nawrócili.! o.!
@down
A no ja na Ciebie naskocze xd I to nie z powodu abstynencji :P Jeśli uważasz, że impreza sylwestrowa polega tylko na tym to.. Mało wiesz o zyciu albo masz takie zajebiste towarzystwo.
Jeszcze się zdziwisz z tym nie piciem ;d życie pokaże ^^ co nie znaczy, ze będziesz pił do umarłego. Ja na tego sylwka tylko 3 browarki 0.33 biore i troche szampana :P Chociaż znam takich co na takie imprezy biorą po alpadze na głowe + browary.. >.>
Andrealfus
31-12-2007, 16:59
@up
nie nawroce sie, nie pilem, nie pije i nie zamierzam pic ;p(napojow %ofc) [pewnie zaraz cala banda ektsra jol super mega ziomow na mnie wyleci ze bez picia nie ma zycia etc ;p]
@wyzej broniacy sylwestra
I co masz po tym sylwestrze? napijesz sie, zagryziesz i rano nie wie sz co robiles? Super.... ekstra impreza
@autor
poprostu maja jakies problemy ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.