Pokaż pełną wersje : Wand of Inferno vs Hailstorm Rod=guardy
Witam wszystkich
Mam pytanie: Którą rozdzką będzie się lepiej expilo na guardach
Wand of Inferno czy Hailstorm Rod, Interesuje mnie to ponieważ nie wiem którą postacią grac Sorkiem czy Druidem, Pozdrawiam.
Donpeyot
31-12-2007, 17:52
woi lepsza na guardy, ale chyba nie zamierzasz do końca życia expić na guardach ?
hailstorm pozniej na dragi debesciak plus frigo z dystansu i gitarra :> a jak myslisz ze wbijesz w niedlugim czasie 100 lvl to hailstorm na ani sie przyda xD
hailstorm pozniej na dragi debesciak plus frigo z dystansu i gitarra :> a jak myslisz ze wbijesz w niedlugim czasie 100 lvl to hailstorm na ani sie przyda xD
Czy aby na pewno Twój wywód tyczy się pytania?
Na guardy lepsza woi.
Dzięki Za Odpowiedz, już wszytko jasne.
ale czemu lepsze woi ?? zasięg mają taki sam... to już od niego zależy czy woli sorca czy druta
Donpeyot
02-01-2008, 07:53
guardy są wrażliwe na ogień
Czy aby na pewno Twój wywód tyczy się pytania?
Na guardy lepsza woi.
ale chyba cale zycie na guardach nie bedzie siedzial....
informat6
04-01-2008, 20:45
Witam wszystkich
Mam pytanie: Którą rozdzką będzie się lepiej expilo na guardach
Wand of Inferno czy Hailstorm Rod, Interesuje mnie to ponieważ nie wiem którą postacią grac Sorkiem czy Druidem, Pozdrawiam.
Guardy? Jakie?
Dwarf Guard = Wand of Infero
Miniotaur Guard = Halistorm rod
PS. Czytałem temat więc się nie czepiać. To że koleś nie napisał czy to dwaf gurad czy miniotaur guard.
jak mowi GUARDY to zawsze chodzi o dwarfy guardy
SkateElement
11-01-2008, 09:11
lol, jedna dla sorca, druga dla druta, z tego morał, że zamierzasz założyć postać z myślą tylko o guardach; za miesiąc retired?
xiar_isara3
13-01-2008, 23:25
Generalnie po ostatnim update lepiej zrobic druida, Hailstorm rod ma spoko zasieg i uderza z lodu , a jak wiadomo cale zycie expi sie dragi : )
Generalnie po ostatnim update lepiej zrobic druida, Hailstorm rod ma spoko zasieg i uderza z lodu , a jak wiadomo cale zycie expi sie dragi : )
każdy wand/rod ma spoko zasięg...
Magik van Kamikadze
14-01-2008, 22:52
tak to dobry pomyls
druidek123
30-01-2008, 13:13
Druid Rox! po guardy>dragons>edron> 100lvl + pacc = big exp na demonach (a może i też orshabaalach :P):) to lepiej druid!!
Monsword
31-01-2008, 13:40
WOI na guardach lepsza ale Halistormka lepsza do końca życia.. demce... dragi... DL..... itp
Vikitorus
03-03-2008, 19:29
eh żal............
w kazzo masz woi i sorciem rządzisz i ni pierniczcie ze druid lepszy bo każda profesja ma wady i zalety. a jeżeli woli elder beho a nie dragi?
ogólnie to hailstorm ma 4 zasiegu a woi 3 (ale woi przy 25% swiatla lekko swieci :P).
temat jest czy woi czy hr ale wyglada na druid/sorc.
druid-pacc-->(najtańsze, skuteczne i zróżnicowane leczenie)
sorc-facc-->(najlepsze combosy i dmg atak)
babcia666
03-03-2008, 20:35
@Vikitorus
Chuj, wszystkie wandy/rody mają po 3 kratki<bro gra druidem>.
@topic
Hail~ dobry na dragi, demce i to chyba wszystko...
Woi - guardy, tomby <na prawie all moby>, gs'y, ogólnie na wieleeee słabszych potworów.
Boże, jeżeli chcesz grać tylko do ~40 lvl i expić only na guardach <dwarf> to wiadomo - woi. Ale kto robi chara tylko żeby expić na guardach? A i żeby nie było - na h lvl mag też dobry, bo ma wanda z energi + ue = na 150+ kosisz Frosty jak głupi...
@down
Hmmmmm czy mi się wydaje, cze na as'y jednak lepszy sor? Po co gadasz żeby robił druta skoro mówisz żeby expił na as'ach? lol.
Profesje magiczne są PRAWIE WYRÓWNANE, więc to nie ma chyba żadnej różnicy.
BorucaoO
03-03-2008, 21:25
Oczywiscie ze weź druida, mimo ze dwarf guard ma słabość na ogień, to po tym update lepiej sie gra druidem niż sorcem :)
A od 50 lvl na paccu idziesz na ancinent scaraby i lecisz ;)
eh żal............
w kazzo masz woi i sorciem rządzisz i ni pierniczcie ze druid lepszy bo każda profesja ma wady i zalety. a jeżeli woli elder beho a nie dragi?
ogólnie to hailstorm ma 4 zasiegu a woi 3 (ale woi przy 25% swiatla lekko swieci :P).
temat jest czy woi czy hr ale wyglada na druid/sorc.
druid-pacc-->(najtańsze, skuteczne i zróżnicowane leczenie)
sorc-facc-->(najlepsze combosy i dmg atak)
To mnie ziomek dobiłeś z rodem każdy rod i wand ma tyle samo zasięgu czyli 3 kratki B) Zastanów sie co piszesz a co do pytania lepiej jest grać druidem chociaż zależy na jakich potworach chcesz expić Ja osobiśie Dwarfów Guardów nie polecam jeśli chcesz grać na pvp zawsze i grasz na nim pierwszy raz i nie masz pro itp. Na dwarfach w huj PK a tak Druidem wybierzesz się na Mint i masz lepszy loot i exp niż na Guardach a tam żadko ktoś siedzi :p Tak w ogóle to Druid i Sorcerer są równi jedyna różnica jest taka że expisz na innych potworach Np. druid Bije dragony a ty bijesz AS'y Proste Sorcerer Bije Dwarfy Ty bijesz mino Wystarczy wesjć na stronke tibia.pl potwory albo tibia.com a nawet tibia.erig.net i sprawdzić na jakie żywioł jest slabym punktem danego potwora :evul: Sie rozpisałem...
Widzę, że ten temat zamienił się druid vs. sorc więc dodam cośod siebie.
Generalnie gram aktualnie sorcem i do 40 lvla zalowalem ze wybralem sorca... ale zastanawiając się sorc nie jest uposledzony na dragach... bierzesz ruzge na energie i lecisz na dragi osobiscie raczej stwierdze ze w as'y z ognia mocniej wchodzi niz z lodu expilem tam z kolega/druidem. pozatym pamietaj postacie magiczne 45+lvl mozesz sobie expic na 2x hero looz jest bylem wczoraj rozga od 19 + mort. Dalej WoI jest extra na necro 70-80 wchodzi. guardy sa extra kasa i exp super< nie porownywac mi do minosow>... na pohu mozesz od 60 + boh tez sie bawic ale wtedy to juz polecam dragi. Niedawno bylem z kolega 110 EK na stone Tombie 2 bp gfb 4 bp manasow w godzine wbilem 105k expa. No i oczywiscie nie mozna zapominac o tym, że z wis hura bije się wiecej niz z tera hura<sprawdzalem>
Wybór należy do ciebie ale ja generalnie polecam sorca.
Jeśli nie masz zamiaru kupic pacca to zrób kinia albo palla ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.