Pokaż pełną wersje : Bardzo przepraszam...
Tak Pjotrogrut to moj kuzyn... Podszywa sie podemnie (podaje moje gg, nick w grze itp.) jego zachowanie jest idiotyczne więc bardzo proszę, żebyście nie zwracali uwagni na posty tego upośledzonego dziecka, które próbuje na siebie zwrócić uwagę...
Nagravision
31-12-2007, 19:26
Wybaczam x)
GoraPall
31-12-2007, 19:30
Ciekawe ale kogo to obchodzi
@up
ty też kup sobie słownik
No wlasnie kto pod kogo sie potszywa! Ten twuj har to jest muj!
A tak wogule to ten twuj kuzyn to gupi jest
Cytujac tego Pana mam na mysli jego ortografie a tak naprawde jej brak. Nie wiem czy jest to zamierzone czy nie ale gratuluje nauczyciela.
Pozdrawiam Nornam:evul:
Lechista
31-12-2007, 22:06
No wlasnie kto pod kogo sie potszywa! Ten twuj har to jest muj!
A tak wogule to ten twuj kuzyn to gupi jest
Właśnie widać. Głupie dziecko, które sobie robi dobrą zabawę a ty pewnie nie możesz mu wpierdolić bo z płaczem pojdzie do mamy...?? ehh te dzieci
Up:
Ty. Zrozum to - bardzo łatwe:
WY*******AJ z forum, jak masz zamiar się tak zachowywać.
Lord_Piterek
01-01-2008, 01:29
Myśli, że jak zrobi z siebie większego kretyna niż jest to go będą bardziej lubić. Buahahah:D
@up
a ty to może dorosły. Widać że jesteś na poziomie masturbacji że za czas gdy ty byłeś w kiblu ktoś ci zdążył oje*ać konto na forum :baby:
Danielch
01-01-2008, 01:48
A cala wina idzie jak zwykle na starszego kuzyna :(
A mnie się wydaje, że jesteś tym młodszym kuzynem, widać to po twoim zachowaniu...
Zatharin
01-01-2008, 04:16
Wszyscy są głupi a ty jesteś pro ?
Dobranoc ludzie :)
P.S. Sroka za double :s
Kolorowyh snuf.
Lechista
01-01-2008, 06:22
@Up
Koleś jest na wyższym poziomie intelektualnym od was ^^ Skoro nie zauważyliście, że to prowokacja i wdajecie się w dyskusje
HNY :D
Lord_Piterek
01-01-2008, 11:24
Dobranoc ludzie :)
P.S. Sroka za double :s
Idziesz już?:( TO SPIER*****J I NIE WRACAJ POKEMONIE -,-
Wole mieć jakikolwiek podpis niż robić z siebie debila i niedopracowane dziecko. Chcesz być lubiany, bo udajesz, yyy....co ja mówie, jesteś debilem? Dla takich dzieci nie ma miejsca dla forum. A reszta, od tej pory ignorujcie tego bachora, bo on tylko jeszcze więcej spamuje i zaraża swoją "yntelygencjom"
..::QRAS::..
01-01-2008, 12:10
Do tych starszych uztkownikow: Czy nie zauwazyliscie ze zrobil sie jakby wysyp nabow na forum ^.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.