zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jak szybko bic mlvl druidem

Maikel997
31-12-2007, 22:30
siema mam 27 druida i 23 mlvl chcial bym szybko go odrobic ale nie wiem jak??X( prosze dajcie jakies dobre porady plx!!

Coach
31-12-2007, 22:34
myślę że warto grać a nie zakładać bezsensowne tematy X(

Egon_Abus
31-12-2007, 22:46
Lol? Musisz cały czas palić manę i tyle. Albo pić mana potiony (powodzenia).
W ogóle to pytanie jest bez sensu... 8o

Markos12
31-12-2007, 23:09
najlepiej to jak bedziesz se robil uhy i już ci wleci mlvl :D

Czarny wojownik
01-01-2008, 01:58
zrob sobie 1 bp hmm sprzedaj go i bd mial kase na manasy i z tych manasow rob hmm xD troche runek bedziesz musial samemu robic ale to troche przyspieszy wbijanie mlvl ;p powodzenia a tak wogole to jaki chcesz wbic

Favnir
01-01-2008, 02:41
Więc tak: zacznijmy od tego, że ty chyba jakiś chory jesteś, bo dopiero na tym levelu zorientowałeś się, że postać masz tak zoraną, jak dupa mojej babci po akcji dziadka, a wierz mi on to się zna na rzeczy. A wracając do tematu to najlepiej pal dużo zioła bo ono zawsze pomaga, nieważne jaki masz problem. Tak apropo to możesz sobie zakupić dwa plecaki pełne kamyczków bez rysunków i użyć różnych dziwnych słów, które normalnie są nie do wymówienia, aby pojawił się na nich rysunek, oraz piękny kolorek. Swoją drogą to lepiej zakup sobie do tego celu specjalne farbki, bo na akawarelkach to ty długo bracie nie pociągniesz. Z Mlvlem jest jak z lootbagiem- pchasz albo ciągniesz. Ty jesteś facetem, więc powinieneś GO ciągnąć ZA sobą. Jeśli jednak jesteś jeszcze młokosem, to będziesz często pchał, bo nie masz czego ciągnąć. Co do malunków na kamieniach to ja bym Ci radził zakupić takie słowo, które się wymawia jak się pisze, więc co tu dużo gadać- to jest takie coś co brzmi jak "adori". Spylisz to może za 10gp/backpack więc koszta Ci się nie zwrócą, ale będziesz miał radochę i troszkę Ci czasu zejdzie. Poza tym to ja bym Ci radził, żebyś skończył z Tibią i znalazł sobie jakieś hobby np. malowanie kamyczków. Będzie Cię to kosztowało mało nerwów i będziesz miał radochę, jak Ci się uda pomalować swojego setnego kasztana.

To tyle ode mnie. Życzę Ci wielu sukcesów na Tibijskiej arenie i abyś ciągnął a nie pchał (chociaz to zależy od punktu widzenia). Pozdro i fajnego roku 2008 życzy Fav~

Kwiatus
01-01-2008, 18:37
Jak chcesz szybko wbic mlvl to zostaw sobie bota na noc i bedziesz mial xD

Dagins
01-01-2008, 18:44
@Favnir
Właśnie po to wchodzę na forum żeby takie posty czytać :)

Gustek
01-01-2008, 18:52
Włóż RoH-a/life ringa, softy, jedz i bez przerwy pij mana potiony... mlvl poleci w górę aż miło będzie patrzeć xD

PS. oczywiście do tego musisz czarować :D

Czarli903
02-01-2008, 20:03
Włóż RoH-a/life ringa, softy, jedz i bez przerwy pij mana potiony... mlvl poleci w górę aż miło będzie patrzeć xD

PS. oczywiście do tego musisz czarować :D

Ale oczywiście w tym wypadku możesz zostać bez kasy bo za samo spalanie many na pewno się nie zwróci xD

Kin_Yuki
03-01-2008, 13:32
Odpowiem Ci na twoje pytanie.

Jak expisz caly czas... nie trenujac mlvl. To masz oto efekt. Ja mam Elder Druida 33 level i 39 mlvl. A jak to zrobilem.

UWAGA:
Aby trenowac mlvl... nie trzeba wiele.... wystarczy bp robaczkow, wedka, klawisze od F1 do F3. I tyle.

Robisz tak:
1. Idzesz na wode.
2. Ustawiasz na hotkey'u F1 - wedke, F2 - Rybki, F3 - Wybrany czar (polacam rubic runy)
3. Łowisz rybki - F1.
4. Zjadasz je naciskajać - F2.
5. Trenujesz naciskajc - F3.

Bradzo proste... knightem / palladynem siedzisz, po pare set godzin i trenujesz skille, a tu maga... trenujesz mlvl. Twoja postac to jak knight na 70 leveli z skilami po 45.

Pozdrawiam.

PS; Moj mlvl tez nie jest super... ale przynajmniej te 5 mlvl, przewagi nad levelm, to podstawa.

Jak bedziesz mial 60 level i 60 mlvl, moze juz tylko expic. A mlvl trenowac tylko jak machasz runki.

KrEmAs KAc
03-01-2008, 15:23
Stawiasz bota na nockę i Mlvl masz równy LVL jeszcze jedna nocka i przewaga Mlvl nad LVL :)
kup softy i rób runki.

Gustek
03-01-2008, 18:32
Ale oczywiście w tym wypadku możesz zostać bez kasy bo za samo spalanie many na pewno się nie zwróci xD

Autor prosił o szybki a nie o ekonomiczny sposób :P

gumcajs
04-01-2008, 19:29
nie ma sensu stania przed depo i robienia run, tylko trzeba expic, wtedy pijesz manasy wiec mlvl leci szybciej a do tego masz jeszce expa i kase... wcale nie jest powidziane ze m lvl musi byc wiekszy niz lvl...:baby: