zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Paladin czy Druid?

Damarox
31-12-2007, 23:18
Witam!

Mam prośbę, proszę o doradzenie mi kim grać na świecie Non-pvp. Myślę nad Druidem albo Paladinem, intersują mnie następujące czynniki: która profesja będzie często brana na hunty ( Z PACC ) , którą profesją będzie sie szybciej expić w przedziale 1-100 lvl, która profesja będzie szybciej zarabiała?

Pozdrawiam

P.S. Proszę mi nie wyjeżdzać, że jestem dziecko update czy coś, bo nie grałem w Tibie ohoho, i zamierzam wrócić.

sir rafski
01-01-2008, 00:14
A wiec tak:
która profesja będzie często brana na hunty ( Z PACC )
Oczywiscie ze druida ktory daje sio ;]

którą profesją będzie sie szybciej expić w przedziale 1-100 lvl,
Magami zawsze sie szybciej expilo tylko ze to jest wieksze waste w kasie bo skoro caly czas sie bije z czarow to caly czas sie moje mana potiony ale potem paladynem na frostach z assasinami starami sie dobrze expi (80+lvl) ;]

tóra profesja będzie szybciej zarabiała
Palladin bo jego amunicja jest o wiele tansza (royal spear 15gp a jest na wiele uzyc) niz mana potiony (50gp = 100many~)

Edier Master
01-01-2008, 00:40
1. Na hunty wiadomo że będzie brany drut.
2. 1-100 tu akurat zależy wszystko od stylu gry.
3. Pall będzie szybciej zarabiał, chociaż tu też zależy.

Favnir
01-01-2008, 02:48
Jeżeli naprawdę chcesz szybko zarabiać to radzę Ci wstąp do jakiejś agencji towarzystkiej i zyskaj tam respekt, z czego wynika, że musisz grać jakąś ponętną babeczką i fajnie by było jak miałbyś pirate outfit nawet bez addonów bo to jara starszych gości.
Co do profesji bez waste to możesz być kim chcesz nawet lalką barbie tylko żebyś grać umiał a nie jak tempe dziecko neo, które po dwóch dniach wyrzuca knight legi, które złapało z "fri itanz" bo są czarne i brzydkie.
Najbardziej poszukiwana jak już wspominałem jest panna, aby umilić noce wielu przystojnym high-levelom. Tutaj jeszcze przydałoby się dziewictwo, ale to już są preferencje każdego osobnika. Tutaj trzeba również uważać na rooku, bo tam jest sporo napaleńców, którzy już czekają na Ciebie za rogiem oraz nocą podchodzą bliżej, więc jest to doskonały okres, aby walczyć z krwiorzerczymi króliczkami, oraz zabójczymi kurczakami.
Pamiętaj o najważniejszej rzeczy: musisz pamiętać o bezpieczeństwie! AIDS i HIV są bardzo groźne i jest przez nie łatwo zaliczyć deda. I nie zapomnij o nicku z "Śliczna", "Słodziutka", "Króliczek".

Powodzenia w szybkim zarazbianiu i byciu rozchwytywaną postacią.

Damarox
01-01-2008, 03:05
Favnir, jeżeli Twój poziom inteligencji nie dorównuje 5 latkowi, a z tego postu to wywnioskowałem, to bardzo gratuluje, no i do tego dochodzi czytanie ze zrozumieniem, zakończyłeś już edukacje?

Dziękuje za odpowiedzi, raczej zdecyduje się na Palka, ale czas jeszcze pokaże.

Pozdrawiam.

Vous
01-01-2008, 12:16
Wszystko zależy od Ciebie
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=26531 <<<tu masz wady i zalety wszystkich profesji. Ja bym wybrał pala;)