Pokaż pełną wersje : Ile kosztuje?
Vodinesi
10-11-2003, 18:03
Witam!zabilem dvarfa soldiera i wypadł mi battle axe!Nie wiem za ile go spzredac!Ilekosztuje na Ruberze!(podaje serwer bo sa roznice)Jesli nie wiecie ile kosztuje na Ruberze o po ile chodzi w ogole?
kotomaniak
10-11-2003, 18:28
Bravo za zabicie solidera... Sprawdź na tibia.xx.pl na targowisku.
czlowieku wyluzuj troche battle hammer to nic wielkiego
sprawdz sobie w przedmiotach za ile to mozna opchnac w sklepie ale graczom (jak beda chcieli kupic) sprzedasz troche drozej
Main Vegeta
10-11-2003, 19:48
Battle axe to chyba cos kolo 100 gp hehehe !! Nic wartosciowego :)
Mistrz Czarnego Miecza
10-11-2003, 20:22
90 gp w thais ( chyba najlepiej dostepne)
P.S. Soldier to łażące odchody strusia :D .
Oryginalnie dodany przez Bartix
czlowieku wyluzuj troche battle hammer to nic wielkiego
sprawdz sobie w przedmiotach za ile to mozna opchnac w sklepie ale graczom (jak beda chcieli kupic) sprzedasz troche drozej
Ekhm... Mu chodziło o battle axe :)
Gdzieś pójdzie za 100gp ;0 ale jak sie chce to nawet za battle shielda wyciągam 300gp ;)
takich smieci nawet sie nie zbiera
chodzi to po 80gp w sklepie
No rzeczywiście Battle Axe to nic specjalnego....mi teog wypada średnio 20 na dzień już lepiej pozbieraj Dwarven Shieldy chociaż większa szansa, że jakiemuś graczowi sprzedasz....
Gratulacje za zabicie soldiera. Sprawdź sobie nawet w cenniku na tej stronie.
Oryginalnie dodany przez cysio
takich smieci nawet sie nie zbiera
chodzi to po 80gp w sklepie
Ale przyznaj... jakby leżało z 5 battle axów (TO TYLKO PRZYKŁAD!) To byś powiedział że to gów (kupka) :P I byś zostawił w spokoju? Powiedz, szczerze...
Co jak co, ale uważam, że ja zbieram battle axes. Jestem rycerzykiem, 26 lev i moge sobie pozwolic na duzo tego typu rzeczy. Zbieram wszystko, aż mi się uzbiera 1 - 2 plecaki i wtedy wszystko sprzedaję. Na jednym plecaku to jest 1,6k. No niby k-armora sie za to nie kupi, ale ziarnko do ziarnka...
Raynold... i na tym polega cała Tibia :]
Oryginalnie dodany przez Raynold
Co jak co, ale uważam, że ja zbieram battle axes. Jestem rycerzykiem, 26 lev i moge sobie pozwolic na duzo tego typu rzeczy. Zbieram wszystko, aż mi się uzbiera 1 - 2 plecaki i wtedy wszystko sprzedaję. Na jednym plecaku to jest 1,6k. No niby k-armora sie za to nie kupi, ale ziarnko do ziarnka...
Otoz to. Wlasnie na tym polegaja lootbagi.Ciagniesz sobie loocik z kilkoma x-bowami, shieldami, axami, hammerami i juz masz 5k w kieszeni.
Eustachy
28-11-2003, 22:10
jakgrałem kiedys dawny moim ryckiem to zbierąłem na fsa zabijając solidery tzn dwarfen shield(100gp) i crossbowy (160gp) i tak az narobiłem 10k .... trche nudne ale siem opłacało :D:D chociaz nie gram na amerze :/
Jeszcze dodam od siebie ze zbierajac "smieci" przez 6-8h dziennie rycerzem na 25 mozna zarobic wiecej kasy niz druidem na dowolnym poziomie robiac runy 24/7.
Ps. Gram na Secura wiec biore tylko to co dam rade uniesc, jak bym mogl ciagnac lootbaga to wogole bym majatek robil.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.