zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 92 rp culty, nighmatare

Z.Y.G.A
01-01-2008, 15:30
Witam!
Przedstawiam wam mój filmik z cultów i nighmatare.
Coment plx i mówcie co nakrecic jeszcze ;)

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35703

PoZdRo

Don_Kustosz
01-01-2008, 16:16
Fajny Fajny :] :cup:

ile expa k/h miales ? nakrec bonebeast,gs isle :P

Aruna
01-01-2008, 17:08
Nudny Film :< boshe... czemu nie chodzisz expić tam "West" ? ... tam dalej na dół też możesz iść na tym lvlu ;o 3 nightmare ;s i destroya jak lejesz to uciekaj a nie stoisz i cię pizga ;o Nudny ^_- ja bym nagrał ale ostatnio miałem tam debuga :<

Z.Y.G.A
01-01-2008, 17:33
Nudny Film :< boshe... czemu nie chodzisz expić tam "West" ? ... tam dalej na dół też możesz iść na tym lvlu ;o 3 nightmare ;s i destroya jak lejesz to uciekaj a nie stoisz i cię pizga ;o Nudny ^_- ja bym nagrał ale ostatnio miałem tam debuga :<

Tam west niechodzilem bo praktycznie zawsze jest zlurowany lost soul a pozatym niechcialem przechodzic przez tego destroyera a co do uciekania przed nighmatare to i tak mnie dogania a z łapy gówno robi.

@Don_Kustosz
Przy dobrym respie można tam wyciągnac 100k\h a co do bb island i gs island to niedługo bedzie ;)

PoZdRo

Aruna
01-01-2008, 17:39
Ale mi chodzi że uciekac przed destroeyem ;< :) przed nightmare to jak uciekam i mnie dogoni to stoję ;) a lost soul, nigdy nie był zlurowany i tam nie wbijałem heh ;p ale spoko ;p, idź na tą miejscowe gdzie są niebieskie culty i nightmare i 1 destroy ;) tam film przynajmiej całe cave zwiedzisz i film nie bedzie nudny ;s :) bo tak 2 bić to troszkę nudno ;p