zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Keyloger??...pomoc

Malpka16
01-01-2008, 15:34
Chyba mam keyloggera ale nie jestem pewien na 100%.. jak chce sie lognać na tibię to wyskakuję że wpisałem złe hasło i numer ale wiem że na 100% wpisałem dobrze... a potem 2 chce sie zalogować i wyskakuje że za 5 min.. potem znouw za te piec minut sie loguje i znowu zle hasło... itp...

Jak sprawdzic czy mam keyloggera??
Jeśli mam to jak go usunąć??
Jak będe miał new kompa a na starym będe miał keylogera czy na tym nowym kompie będę mógl się lognąć na tibie??

Prosze odp ;(;(;(

Filush
01-01-2008, 15:38
Jak kupisz nowego kompa to pewnie też będzie na nim keylogger. Słyszałem, że OwnTibia wykorzystuje do infekowania ofiar fale radiowe na niskich czestotliwościach.

Kolego, radził bym przejrzeć zasoby wlasnego serwisu zanim zbłaźnisz się na jego forum.

Arcan
01-01-2008, 16:12
Dokładnie tak jak powiedział pan up.
Nie loguj się lepiej na nowym kompie na tibie, nie instaluj jej, pograj sobie w WoW'a...

Lechista
01-01-2008, 18:46
Chyba mam keyloggera ale nie jestem pewien na 100%.. jak chce sie lognać na tibię to wyskakuję że wpisałem złe hasło i numer ale wiem że na 100% wpisałem dobrze... a potem 2 chce sie zalogować i wyskakuje że za 5 min.. potem znouw za te piec minut sie loguje i znowu zle hasło... itp...

Jak sprawdzic czy mam keyloggera??
Jeśli mam to jak go usunąć??
Jak będe miał new kompa a na starym będe miał keylogera czy na tym nowym kompie będę mógl się lognąć na tibie??

Prosze odp ;(;(;(
Tata ci antywirusa nie zainstalował?? Jak nie to wejdź tu:
TU dokłądnie (http://dobreprogramy.pl)
Wejdź w zakładke programy i poszukaj antywirusa