Pokaż pełną wersje : Z życia Korvishiona(Guardia)
Korvishion
01-01-2008, 15:39
Siemano.Chce z Wami się podzielić moimi ss'kami
8lvl:
http://img89.imageshack.us/img89/9379/korvishion8lvlfy1.png (http://imageshack.us)
Bye Rookgard:
http://img245.imageshack.us/img245/9152/byerookgardct6.png (http://imageshack.us)
Panoramix
01-01-2008, 15:52
:O to nas zasypałeś ss'ami. Nie ma co komentować (:
Btw, nice nick
Don_Kustosz
01-01-2008, 15:57
korviszon to fajny nick xD moglbys dac wiecej foto.
Cygan Slejter
01-01-2008, 16:32
ja pier..... niedlugo pół serwera Guardi zrobi swoje tematy ze swojego zycia w grze :/
Don_Kustosz
01-01-2008, 16:44
ja pier..... niedlugo pół serwera Guardi zrobi swoje tematy ze swojego zycia w grze :/
wkońcu pół serwa to koledzy jakuba :cup:
HSUahushauhsush
@up św.Prawda ;p
Ale chociaż mogli się wysilić i napisać inną nazwę tematu ciągle
z życia xxxx|Guardia >_<
Don_Kustosz
01-01-2008, 16:59
Ale chociaż mogli się wysilić i napisać inną nazwę tematu ciągle
z życia xxxx|Guardia >_<
wogole zeby najlepiej niezakladali tematow :cup::cup::cup:
Nie za wiele to komentowania, ale gratz ;p.
Kup.Se.Musk
01-01-2008, 17:15
wkońcu pół serwa to koledzy jakuba :cup:
Ja już słyszałem legendy, że powalam Dragi jednym zamachem oręża. Pół serwa nie znam, bo wygląda to tak:
20% - anormalni z Brazylii
5% - normalni Brazylijczycy
55% - anormalni z Polski
15% - normalni z Polski
5% - inni
Jakbym znał pół serwa to miałbym zryty musk i serce by nie wytrzymało.
@Topic
Mało tych ss'ów. Na dodatek duże...
Ja już słyszałem legendy, że powalam Dragi jednym zamachem oręża. Pół serwa nie znam, bo wygląda to tak:
20% - anormalni z Brazylii
5% - normalni Brazylijczycy
55% - anormalni z Polski
15% - normalni z Polski
5% - inni
Jakbym znał pół serwa to miałbym zryty musk i serce by nie wytrzymało.
@Topic
Mało tych ss'ów. Na dodatek duże...
Tak tak, musk muskiem ale pisałbyś normalnie. Nie wiem czy udajesz takiego yo elo zioma czy po prostu taka jest Twoja ortografia ale mógłbyś pisać bez błędów (szczególnie tych które maksymalnie rzucają się w oczy). Na kartkówkach będziesz pisać z takimi błędami, dostaniesz 1, nie zdasz i rok w plecy.
Pozdro
@topic
Tylko nie dawaj ss'ow co jeden lvl bo to nudne. Troche oryginalności <piszę tak na przyszłość> ^^
Don_Kustosz
01-01-2008, 17:38
Tak tak, musk muskiem ale pisałbyś normalnie. Nie wiem czy udajesz takiego yo elo zioma czy po prostu taka jest Twoja ortografia ale mógłbyś pisać bez błędów (szczególnie tych które maksymalnie rzucają się w oczy). Na kartkówkach będziesz pisać z takimi błędami, dostaniesz 1, nie zdasz i rok w plecy.
Pozdro
@topic
Tylko nie dawaj ss'ow co jeden lvl bo to nudne. Troche oryginalności <piszę tak na przyszłość> ^^
ja mam wrazenie ze ty nie wiesz ze te bledy sa specjalnie...pewnie zaraz powiesz o tak tak wiem wiem...ale odczep sie ;(X(:baby::baby:
Będę inny i napiszę - mnie nie obchodzi czy specjalnie czy nie. To jego sprawa, ja tylko powiedzialem (napisałem) co o tym myślę. A teraz zajmijmy się tematem ...
Ej, a moja mama nie ma dzieci, nie. Powaga, no nie ma i koniec.
Niedługo przez szybkośc dodawanych tematów ' życie xx na Guardii ' główny serwer na którym stoi forum padnie ;x A po 2 Guardia przeżye prawdziwą plagę druidów xD
btw. dałbyś więcej ss.
MatImmortal92
01-01-2008, 17:57
Nie lepiej wrzucic te zdjecia do Guarda Thread?
Twoj temat osiagnie maxymalnie 10 stron po czym wygasnie zupelnie.
(obym sie mylił).
No ale temat "kup se musk" zainspirowal innych super pro evul graczy z Guardi.
Kup.Se.Musk
01-01-2008, 18:00
Pozdro
@topic
Nie ucz ojca robić dzieci. Sam popełniłeś błędy ortograficzne(przed spójnikami stawiamy przecinek, co?), a musk specjalnie napisane ;> W cudzym oku drzazgę widzisz, ale we własnym belki nie.
@Down
Widać, że prawda w oczy boli :)
@up
No jak chcesz to mogę Cię OJCZE nauczyć :D:D
Ogarnąć się i STFU
btw jakub robisz z siebie nooba, jak ja widze jak ty dajesz ss'y z 'hunta' na "BARABACH" (jak to mowisz) to mi sie chce plakac, po 1 zacznij wlaczac utamke na huntach bo padniesz, poplaczesz sie i bedziesz mial dola, retired na miecha -.- po 2 dawaj sensowne ss'y po 3 zastanow sie nad tym
Kup.Se.Musk
01-01-2008, 19:18
@up
No jak chcesz to mogę Cię OJCZE nauczyć :D:D
Ogarnąć się i STFU
Prawda w oczy boli?
btw jakub robisz z siebie nooba, jak ja widze jak ty dajesz ss'y z 'hunta' na "BARABACH" (jak to mowisz) to mi sie chce plakac, po 1 zacznij wlaczac utamke na huntach bo padniesz, poplaczesz sie i bedziesz mial dola, retired na miecha -.- po 2 dawaj sensowne ss'y po 3 zastanow sie nad tym
Będę sobie je nazywać jak chcę. Nie ucz mnie, czy mam włączać, czy nie. Sam uczę się na własnych błędach. Jak padnę to cóż, płaczę z tatą i mamą, ostatnio nawet babcia z dziadkiem się popłakali. Dołka mam przez chwilkę, a retireda żadnego nie miałem. Jak daję niesensowne ss'y, to czemu jest oglądasz?
@Macie coś do mnie? Walcie na PM, a nie zaśmiecamy temacik.
Korvishion
01-01-2008, 21:29
Mozecie nie spamować k..wa
Niech Was nie obchodzi co Ja robie....
Może Ja też miałem taki pomysł
o jejq : ( jakubek zamknal temat ; ((( dlatego ze naspisalem cos nie tak ? :<<< biedny jakubek zaraz przestanie grac w tibie ; (
Don_Kustosz
02-01-2008, 18:46
temat bardzo mi sie podoba poniewaz:
jest duzo ssow
sa rozmaite hunty
masz bardzo fajny hunt place
ssy sa ciekawe
przyciagajace dla oka looty
bardzo szybko expisz z czym sie wiaze czeste dawanie ssow
bardzo ciekawe looty
ciekawe questy
ciekawe eq
tematowi daje 11/10 bo czego mozna chciec wiecej :cup::cup::cup:
Z tematem Jakuba zgadzam sie troche z Tharem troche z Jakubem no ,ale nie o to chodzi bo tu przecież komentuje sie zdjęcia Korvishiona(czy jak mu tam). Ale jeszcze jedno dodam (w którym sie całkowicie zgadzam z Jakubem) macie coś do niego ,to walcie na PM ,a nie na temacie kogoś innego. A co do zdjęć (do autora) mało zdjęć , wogóle przyjemności z oglądania. Moja rada uzbieraj z 20 level i wtedy ,,ożyw" temat ,bo teraz to nuda jak w ogórkach kiszonych w słoiku mojej babci.
temat bardzo mi sie podoba poniewaz:
jest duzo ssow
sa rozmaite hunty
masz bardzo fajny hunt place
ssy sa ciekawe
przyciagajace dla oka looty
bardzo szybko expisz z czym sie wiaze czeste dawanie ssow
bardzo ciekawe looty
ciekawe questy
ciekawe eq
tematowi daje 11/10 bo czego mozna chciec wiecej :cup::cup::cup:
Double konto :D
Gościu jesteś totalnie zabawny, starasz się mu dorównać, zakładasz 3 konta, bo na jednym nie masz odwagi powiedzieć tego co chcesz powiedzieć i do tego mówisz że [i]może[/i[ to był twój pomysł :D
ssy są zwykłe, nie mają tego czegoś, więc ludzie krytykują ;')
HAHAHAHAHAHH 2 strony tematu a 1 screen xDDD Czekam na inne screeny!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.