Pokaż pełną wersje : Czy ktoś gra w Hattricka??
No właśnie jest ktoś na forum, kto pogrywa w Hattricka?? [www.hattrick.org]. Ja zaczęłem tydzień temu i tak się wciągnełem, że wytrzymałe do dzisiaj:) Ale gram dalej... kto jeszcze w to pomyka??
@down: musisz poczekać aż przydzielą ci drużynę. Przy dobrych wiatrach dzień. Ja czekałem 2 dni.
Dowizul z Inferny
03-11-2004, 09:36
ja sie przed mommentem zarejestreowalem ale niewiem jak i gdzie kliknonc zeby grac
ja czekam od początku roku szkolnego... wrzesień jak ktoś nie wie :P
To znaczy, że albo coś pomieszałeś przy rejestracji, albo wogóle się niezarejestrowałeś:) Proponuje się zarejestrować jeszcze raz i podać poprawny adres e-mail. Inny niż wtedy dałeś:)
musialem dobrze podac, bo na swoje konto na hattrick wchodze, a maila potwierdzajacego tez dostalem i ze mam czekac na druzyne.....
Ehh ale zarejestruj się jednak jeszcze raz. Ja musiałem to robić 3 razy, wczoraj dostałem drużynę.
Ja gram moja druzyna zwie sie Polar Wrocław niestety 7 liga dostalem druzyne w 7 :-( w tamtym sezonie moglem wejsc do 6 ale przegralem ostatni najwazniejszy mecz i siedze w 7 nadal a gram chyba ze 3 sezony juz ;)
Hmmm pare miesiecy temu jak jescze grałem i na początku miałem podobny problem....nie dostawałem drużyny po tygodniu ( pisze że około 3 dni). Wysłałem maila do polskich GM i na następny dzień otrzymłem drużyne. W mailu trza zamieścić nazwe drużyny i nick , druzyna powina zostać aktywowana.
Co do samej gry polecam przeglądniecie Rules/Zasady bo naprawde dużo w nich można sie dowiedzieć o grze. Bez tego trudno się połapac z początku.
ja grałem ale dostalem druzyne na ostatnim miejscu z przegranym skladem i mi sie odechcialo - moj brat tam ma chyba 1 miejsce w 5 lidze
czekam dni na druzynę co zrobić.
@up
Dioskas pisal. Czytaj posty innych.
@temat
Ja zalozylem dzisiaj o 13.50 i czekam =]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.