Pokaż pełną wersje : Druid, Knight czy Pall?
Witam
Mam 19lvl knight-a ze 69/68 skillami (prawie 70/69) i druida 32lvl z 36mlvl i nie wiem którą postacią grać :/ Jest jeszcze możliwość zrobienia nowej postaci - palladyna (choć to chyba nie jest za dobry pomysł). Czym mógłbym szybciej expić oraz iść na hunty? I jaka postać byłaby najlepsza do wspólnych huntów z 48lvl druidem?
Pozdrawiam
Masz pacca?
Nie, i mój kolega też nie ma.
Johanes19
01-01-2008, 16:54
bez pacca to knight a jak kupisz paca to drut
bez pacca to knight a jak kupisz paca to drut
nom zgadzam sie
Twój knight ma niezłe skille (Knight z Pacc'em też może być:baby:B))
szymek00
01-01-2008, 18:24
erchwethrxhgreahgasdzhgdsgrszgdge
Lepiej knightem.
P.S. niezłe skile.
DarkCrusader
02-01-2008, 12:01
Graj knightem bez zastanowienia :P
Pal dobra profesja.:cup::cup:
goraczek
06-01-2008, 22:47
witam nie chcialem zakladac nowego tematu wiec postanowilem napisac tutaj.. wiec mam takie pytanie mam 2 postacie druta 21 lvl i 20 mlvl i palka 17 lvl(poniewarz 2 razy zginolem) skile 50/36 i stad mam pytanie kotra postacia lepiej bedzie mi sie gralo po upage? prosze o szybka odp i z gory dzieki
witam nie chcialem zakladac nowego tematu wiec postanowilem napisac tutaj.. wiec mam takie pytanie mam 2 postacie druta 21 lvl i 20 mlvl i palka 17 lvl(poniewarz 2 razy zginolem) skile 50/36 i stad mam pytanie kotra postacia lepiej bedzie mi sie gralo po upage? prosze o szybka odp i z gory dzieki
ach, dzieci up-date, powiedz mi za 5 miesiecy taz napiszesz posta z zapytaniem kim masz grac po upie?
drutem masz waste, ale za to od malych lvl'i siedzisz na dobrych potworach (28lvl na dragach z ds, bijesz hmm+exevo frigo hur+2 wand), za to palkiem zarabiasz sobie, expisz w miare szybko, ale od 40lvl+ przydal by sie pacc, no i nie wyczyscisz sobie niektorych miejscowek tak jak druidem (slabe gfb itp.)...
PS. sam zmienialem profy jak skarpetki, mam troche doswiadczenia i mysle o napisaniu poradnika na temat "kim grac? mam do wyboru XX, YY), mysle ze pomysl sie przyjmie, i modki podpowiedza mi co ma w nim byc, zeby juz takich tematow nie bylo...
Jak kupisz pacca polecam druta. Na faccu bardziej wolał bym knighta a pozatym masz dobre skille xD
Dzięki za pomoc, wybrałem knighta. :)
Postaram wibć 25lvl a następnie doskillować 70+/70+
Pozdrawiam
Ja mam do wyboru Knight 76 lvl 81\79 i druta 59 lvl 59m-lvl
Kogo wybrac bo sie bardzo nad tym glowie
AA i prosze o podanie odrazu expowisk!!
Z góry TY!!
sasuke9045
19-01-2008, 15:43
Ja gram kinghtem i powiem ze fajnie sie skilluje nim i szybko nabija lvl tydzeń temu zrobilem se posta dedixen kinght i do dzisaj mam juz 20 lvl teraz zbieram ekipe na desert quest chyba pomogłem
POZDRO!:evul:
juliX_de'pampers
19-01-2008, 16:04
DRUID teraz nim sie najlepiej gra, zrobisz rune Adori Frigo i demona skieletona bedziesz mial na hita (tak bylo tu na zdjeciu) a jesli chodzi o knighta...odpusc sobie bo nic ci to nie da ;/ a druid ma teraz doskonale rozdzki....przemysl jeszcze to
pzdr. juliX
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.