Pokaż pełną wersje : Clipy z Tibi w DIVIXe
Ostatnio pare osob prosilo mnie o ponowne zamieszczenie clipow z Tibi oto one :
http://www.plastus.neostrada.pl/tibiaclip*****
http://www.plastus.neostrada.pl/tibiarewolucje2*****
http://www.plastus.neostrada.pl/tibiarewolucje3***** (tutaj pobiera sie html nie wiem czemu, ale starczy potem zmienic rozszezenie na wmv i bedze chodzic)
Do ogladania jest potrzebny Windows Media Player ver 9. Linki do clipow dostepne rowniez na www.plastus.neostrada.pl
kurde te filmiki widzialem juz ponad rok temu ale ciagle mi sie podobaja :)
Olorion.
03-11-2004, 16:42
juz zasysam -.- 90kb/s zaraz oblookam to edytuje
Dajcie to na szybszy ftp bo m i2 kb na s idzie ;/ wolno -_-
Wypas narzie ściągam na jakiej tibi mozna to odpalic na 7.3 ????/
Jakubxxx
03-11-2004, 18:04
A mi jak klikam na link sie jakis dokument otwiera......
Do otwarcia nie trzeba zadnej wersji Tibi. To sa filmy mozna je otworzyc w dowolnym Playerze tyle ze trzeba miec divixy dolaczane z Windows Media Wideo.
Nie klikajcie bezposrednio na linku tylko zrobcie "Zapisz jako..."
Crazy Iwan
03-11-2004, 18:51
250kB/sec - lubie swoje łącze, jaka obejże to coś skrobne :)
Edit: Bardoz fajne, dużo trudnych sytuacji :) szczególnie podobaly mi sie duele i 3 pk na czarno :p
Mati Crusher
04-11-2004, 09:17
plastus gdzie ty sie podziewale przez ten caly czas twoje teledyski sa wiecej niz za***iste jesli chodzi o teledyski jestes dla mnie bogiem potrafisz zwalic ludzi na kolana!!
@UP A teraz mam 50 leveli wiecej :), tylko zapalu brak zeby nakrecic cos nowego.
Dark Master
04-11-2004, 17:10
Powiem krótko i na temat : ARCYDZIEŁO :p Plastus rob wiecej teledyskow :)
Aha jak bedziesz mial new teledysk to wal na forum :D
krystian14
04-11-2004, 17:10
GRATZ pomysłu.Filmy po prostu full wypas.Jak ty to zrobiłeś.Jesteś świetny,czekam na następne clipy.A może jakiś filmik w formacie .rec??
Matrixen
04-11-2004, 19:05
powiem tak Clipy ZAJE**STE :D:D:D
Plastek, te filmy już mam od bardzo dawna, oglądałem je jakieś 50~100x każdy i wciąż nie są nudne =P
Z niecierpliwością czekam na następne.
Zidoge Powraca
04-11-2004, 20:14
Wypas narzie ściągam na jakiej tibi mozna to odpalic na 7.3 ????/
BUAHAHBUAHBHAUBH LLLLLLOOOOOOLLLLLL
Jak zauważyłeś to końcówka *wmv NOOOOOOOBKU
BUAHAHBUAHBHAUBH LLLLLLOOOOOOLLLLLL
Jak zauważyłeś to końcówka *wmv NOOOOOOOBKU
I po co tak ostro go krytykujesz? Może to jest 11-latek (sorry gościu...) który sie nie zna? Wkoncu bardzo żadko ktoś tu wrzuca takie cuda...
A jeśli chodzi o filmiki... Dżizas krajst!! Będe Cie czcił :P
Sir Piotrek
05-11-2004, 00:43
Bardzo ladne.
Pavlos90
05-11-2004, 09:51
Jak sciagam te pliki to wszystko ok ,ale jak juz je chce obejrzec to wlancza mi sie WMP i max 3 sek. filmu mam :( POMOCYYYYY !!!!!!!!! ;(
Pavlos90
05-11-2004, 09:57
Jak sciagam te pliki to wszystko OK ,ale jak mam juz je obejrzec to wyswietla mi pare sekund filmiku + muza !! POMOCYYY !!!!
A plastus jaki juz masz lvl ?? Bo jak patrze na tibia.com to pokazuje 34 lvl sorcerer ! A wczesniej mowiles ze juz masz 50 lvli wiecej ! To ktory wkancu masz ?
Ja tez gram na Lunarze :D
Vegefa Ziom
05-11-2004, 20:23
Pavlos jest taka możliwość jak edycja postu, jak napiszesz wiadomość i na nią lukasz to obok "cytuj" masz "Edytuj" używaj;) .
@Topic
Nie działa mi :/ nie odtwarza obrazu, pokombinuje, a jak wejdzie to zedytuje i skomentuje, ale chyba nie będę zbyt oryginalny:P
EDIT:
Wiem, n00bek jestem jeśli chodzi o playery :/, ale ściągnąłem pierwszy lepszy (czyli nr3) ściągnęło mi isę patrzę a tam ikonka do explorera, no to kilck, ni i pięknyyy ciąąg naków, myślę sobie no nic odtwarzam w media player, działa tylko muzyka obrazu nie widać, a napis na liści odtwarzania czerwony z wykrzyknikiem, czyli somyślam się, że coś nie tak:p , a reszta ściąga mi się tlyko do pewnego momentu i jest od razu skierowane w stronę winampa kilck, noi działa do około 5 sekund bez obrazu:p . Pomocy plx plx plx plx !!111:baby:
Dajcie szybszy ftp i juz nie w html
;(
CHESTER from rubera
06-11-2004, 12:46
Kiedys mi nie działało ale teraz ruszyło i naprawde jest zachwycony :D najlepszy chyba 3 ale 2 ma fajny poczatek taki.... nastrojowy. mam pomysl i checi zeby zrobic swoj ale nie wiem jak ;/
Jak juz mowilem nie wiem czemu pliki maja rozszezenie html,wystarczy zmienic je na wmv. Co do szybkosci cos taka jest tpsa :). A jesli obraz sie nie wyswietla to dlatego ze potrzebny jest windows media player 9 .
Plz zrob cos z plikami...nie moge sciagnac ...tzn moge ale nie cale w 1 moge sciagnac tylko do tego momentu jak Cie zerg goni w 2 jest prawie caly a 3 tylko pierwsze 2 sekundy mi sie sciaga...jak Ci sie chce to plz wyslij mi na maila
[email protected] VERY BIG PLZ !! :>
-------------------------------------
ZNALAZLEM INNY SPOSOB :> ok mam juz wszystkie :>
Mysle ze te niedociagniecia sa raczej wynikiem twojego lacza. Na maila ci nie wysle z dwoch powodow. Pierwszy bo rozmiar pliku jest wiekszy od wielksci maxymalnej paczki na wp, a drugi gdzy zabralo by mi to okolo 1h na moim laczu. Musisz radzic sobie inaczej, przykro mi.
dziala mi w tibiarewolucje3 tylko 6 sekund jak zrobic zeby byl caly?
ludzie zaczyna sie cooool muzyczka git ale gdzies tak z 40 sekund jedzie a potem wylancza sie mam najnowsze kodeki nie wiem co robic help me plzzz
Jak macie windows media player 9 to nie klikajcie prawym przyciskiem myszy i nie sciagajcie bo to NIE NASZE LACZA padaja tylko serwer przerywa. Poprostu kliknijcie lewym jak sie otworzy dokument to go zamknijcie i klikajcie lewym dopuki nie wlaczy sie WMP9.0 wtredy zacznie sei buforowanie a plik sie sciagnie caly (w miedzy czasie bede mozna go ogladac)jak buforowanie sie skonczy mozna zrobic : Plik/Zapisz multimedia... :> Mialem ten sam problem...(mozna tez sciagnac FlashGet'em)(to latwiejszy sposob) :> . W kazdym razie uzywajcie czegos co sie nie rozlaczy po chwilowym zawieszeniu serwera(poprostu nie uzywac programu do sciagania z Windows :> ) C'YA AND BE SAFE !!
Te teledyski sa super w jakim programie to robiles tez by zrobil
nawigator
07-11-2004, 20:40
Ostatnio pare osob prosilo mnie o ponowne zamieszczenie clipow z Tibi oto one :
http://www.plastus.neostrada.pl/tibiaclip*****
http://www.plastus.neostrada.pl/tibiarewolucje2*****
http://www.plastus.neostrada.pl/tibiarewolucje3***** (tutaj pobiera sie html nie wiem czemu, ale starczy potem zmienic rozszezenie na wmv i bedze chodzic)
Do ogladania jest potrzebny Windows Media Player ver 9. Linki do clipow dostepne rowniez na www.plastus.neostrada.pl
Hmm Plastus ... mam prosbe ...
powiesz mi jak takie filmiki sie robi? tzn jakim programem to nagrac .. itp itd.. plx ... jak cos to napisz na pw to Ci podam numer gg
Do nagrania materialu uzylem CamStudio a do montarzu Windows movie maker. Makera nie polecam ...sa lepsze narzedzia (tyle ze wtedy ja o tym nie wiedzalem :) )
CHESTER from rubera
07-09-2005, 19:39
Co to za muza w filmiku nr 3 ??? help to jest swietne i nie wiem jak sie nazywa! :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.