Pokaż pełną wersje : Czy posiadacie Uhmakera?
Yoyooy ;bp. Krótkie i zwięzłe pytanie: czy macie uhoj...uhmakera :)
Licze na dużo odpowiedzi
Mam i jestem z tego dumny :P mam bo wygodniej ;) cYa
Mam ale co z tego?
Co w tym takiego ciekawego czy ktoś ma Uh-makera czy nie?
Mam ale co z tego?
Co w tym takiego ciekawego czy ktoś ma Uh-makera czy nie?
W sumie to nic, jak nie chces to nie komentuj i tyle xD
Ale chodzi Ci o uhmakera na MC, czy takiego który robi runki i wysyła głównej postaci parcelem? Bo jeśli to pierwsze to pytanie JEST ciekawe:), bo może odpowiedzieć na pytanie "Ile z tych postaci, przez które nie moge wejść na serwer to rzeczywiści gracze".:P
Pozdrawiam.
Nie mam UHmakera, bo gram druidem :P
Ale robie se nowom postać i wtedy, chyba se UHmakera zrobie
Ja mam druida uhmakera i nawet sobie dobrze radzi bo osiągnoł juz 30 level magi :D i brakuje mu 5 leveli do Desert Questu i wpadnie 10k za free. A i kupeeeeee kasy zaoszczędziłem na kupowaniu runów robiąc je gdy mam lagi :D:D
Chmielok
03-11-2004, 16:20
Powinienes zrobic pytanie "Czy posiadacie RUNE MAKERA a nie czy ktos ma UH MAKERA .
Chmielok
03-11-2004, 16:21
Powinienes zrobic pytanie "Czy posiadacie RUNE MAKERA" a nie czy ktos ma UH MAKERA .
A ja oryginalnie - nie mam :)
Chmielok
03-11-2004, 16:24
O jej niezdara ze mnie.
Nie gniewajcie sie ze zrobilem 2 posty.
Niech modek usunie pierwszy.
SSSOOORRRRRRYYY
Dark Vilej
03-11-2004, 17:29
Hmmm, powiem tak. Kiedys gdy zaczynalem grac w Tibie i gralem jakis miech to marzylem zeby miec jakiegos chara na 15 mlvlu i ~30 fishing. Teraz mam uhmakera na 31 mlvlu i 54 fishing ktorym robie tylko runy i gowno mnie to obchodzi czy padnie czy nie ^^ Mam uhmakera, ktorym sobie robie uhy. NIE NA MC! xD
Nie mam, ponieważ nie mam czasu na robienie uhów a kasy mi narazie styka, więc uhy kupuje :P
Ano mam takiego jednego co to sobie nim runki robie. :p Ale prawde powiedziawszy z czasem przestaje on byc az tak potrzebny bo zarabia sie na tyle duzo ze spokojnie mozna skupywac kazda ilosc run. B)
Na początku gry knightem warto jest wg. mnie zrobić sobie uhmakera. Robi on runki dla nas i na sprzedaż, za kaske kupimuy sobie lepszy eq. Jednak gdy ma się już dość silnego knighta to nieopłacalne jest robienie uhmakera, bo kaska za runy zwraca się podczas expowania.
Kaktusior
03-11-2004, 19:30
Prawdopodobnie jutro bede juz mial UH makera ;) wlasnie wylazi z rooka <lol>
:evul: :evul:
Marcelek
03-11-2004, 20:12
Mam Uh Makerka bo kupowanie masowo uhów na 22 levelu jest sporym wydatkiem :( :p
Makilili
03-11-2004, 21:35
Nie mam Uhmakera. Jestem sorciem na prawie 25 levelu i nie chodzę na poważniejsze hunty. Nie potrzebuje dużej ilości UHów, choć są przydatne ( przydaja się kiedy wściekły PK goni :))
(Kiedyś kupiłem promocyjnie pół Backpacka UHów i jeszcze zostało :P)
Ciocia Eustacha
04-11-2004, 19:57
heh... runemaker jest bezsensowny
(chyba ze w wypadku low-lvl )
bo albo masz tak maly lvl ze sie nie oplaca uzywac i lepiej sprzedac
a potem to.... zyski sa za duzo i nie ma sensu
sytuacja zmienia sie kiedy masz pacca i domek
runemaker zre i idzie spac odsypia mane a ty spokojnie idziesz na hunt
Ja mam druida uhmakera i nawet sobie dobrze radzi bo osiągnoł juz 30 level magi :D i brakuje mu 5 leveli do Desert Questu i wpadnie 10k za free. A i kupeeeeee kasy zaoszczędziłem na kupowaniu runów robiąc je gdy mam lagi :D:D
Gościu mnie zabił tym postem...
Nie licząc "ordograwi", tego, że jest debilem:
Ja mam druida uhmakera
Jasne, a ja mam knighta uhmakera :/
Tego, że używa MC:
A i kupeeeeee kasy zaoszczędziłem na kupowaniu runów robiąc je gdy mam lagi :D:D
Jeśli się ma lagi to się robi runy?? LOL TA JASNE A MC NIE JEST ZABRONIONE...
Takich to tylko wieszać na drzewach...
Napisałeś też, że masz druida...
Wtedy bez sensu jest zdanie "nawet dobrze sobie radzi" Chyba, że mówisz o sobie w 3 osobie... Co za brak szacunku dla siebie i samokultury...
Up
Niekażdy kto ma uhmakera musi używać MC, często zdaża sie że ludzie mają zasłaby net/komp by muc robić uh i expić w tym samym momęcie.
szopenfeldziarz
05-11-2004, 08:12
UHmaker jest wg mnie bezsensu bo moja główna postać nie ma jeszcze 4 mlvl ;P A tak serio - strata czasu, bo nie używam MC
The_FaLLen
05-11-2004, 08:19
Mam Uh makera poprostu szkoda mi kasy na UHy jednak jak ide na jakiś większy hunt to musze pare Bp kupić bo stanie i łowienie ryb troche mnie nudzi.
Ja mam uhmakera i gram nim na mc:D A taki maker opłaca się na każdym lvlu, mój kuzyn ma lvl 60 i dwóch uhmakerów, którymi robi sobie uhy w czasie, kiedy główną postacią trenuje.
Fergus Mac Roth
05-11-2004, 23:24
Jak gralem knajtem na non-pvp, miałem uh makera miał 11 lv 51 mlv, na pvp grałem druidem wiec uh maker był zbędny.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.