zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Chamscy "high lvle"

mc200
02-01-2008, 17:46
Zapewne wiele razy spotkaliście się z kimś z lvlem wyższym niż 40-50, który wyśmiewa was od noobów i spamuje do ciebie, praktycznie za nic. Wklejajcie tutaj rozmowy w których ktoś z wyższym lvlem was wyzywa.

Moja historia jest taka:
Stałem sobie w depo ab i powiedziałem do kolegi z RL, "10k or pay" znaczy to nic innego jak "10k albo płać" czyli nie ma to najmniejszego sensu i wtedy się zaczęło. Nie jaki Knight Voxar, 76 lvl zaczął mnie wyzywać od noobów, dzieci i nie wiadomo jeszcze kogo, że nie wiem co to znaczy, ogólnie było tego dużo. Nie wiem co wymyślił, ale zaczęli robić też to 100+ lvl i 40+ lvl. Ostatnio kiedy się zalogował pisał coś takiego:
16:20 Knight Voxar [76]: o pedal
16:20 Knight Voxar [76]: jebany noob
16:20 Forgotten Ninja [12]: reported
16:20 Knight Voxar [76]: ssij
16:20 Knight Voxar [76]: ...
16:20 Knight Voxar [76]: noobie
16:20 Knight Voxar [76]: wyjazd z ab
16:20 Knight Voxar [76]: cioto
16:20 Forgotten Ninja [12]: wiesz jakos nie ruszaja mnie przezywki którymi wyzywają cie w szkole
16:21 Knight Voxar [76]: wzalosny ejstes dzieciaku ;D
16:21 Knight Voxar [76]: widac dlugo nad ty mmyslaes
16:21 Knight Voxar [76]: hsahus
16:21 Knight Voxar [76]: ;d
16:21 Knight Voxar [76]: cale ab z CIebie polewa
16:21 Knight Voxar [76]: wiec wydupcaj ^.-
16:21 Knight Voxar [76]: noobie

Zareportowałem to, bo do miłych to nie należy, więc zrobiłem magiczną kombinację klawiszy CTRL + R i napisałem ;). Mam nadzieję, że jakiś GM się tym zainteresuje.

KrEmAs KAc
02-01-2008, 18:00
co za elo ziom :o
Zareportowałem to, bo do miłych to nie należy, więc zrobiłem magiczną kombinację klawiszy CTRL + R i napisałem . Mam nadzieję, że jakiś GM się tym zainteresuje. 8o8o8o8o8o8o8o8o8o

nie lepiej mu dać ignora??

Lechista
02-01-2008, 18:23
@Up
Nie udawaj, że masz 27lat :D
@Topic
hmm?? Nic na to nie poradzisz. Takie debile kupują konta na allegro i się później wożą ^^Najlepiej daj mu parlamenty ignore i powiedz mu to, żeby wiedział ;]

Bajek
02-01-2008, 18:34
nie lepiej mu dać ignora??

Oczywiscie, ale takim osóbką należy się dostąpic zaszczytnej nagrody jaką jest...ban :>

Andrealfus
02-01-2008, 18:56
naprawde jakis cham, jak by mi ktos napisal "wyp** z ab cioto"
to na tym by sie skonczyla jego kariera na danym swiecie.
Wiem oczywiscie ze ja mam 100lvl i gram na pvp a ty 12 i latwo mi mowic ale jesli grasz na no-pvp to poprostu go zignoruj, jesli dosc duza ilosc graczy go zignoruje zrozumie ze jest idiota ;p poprostu koledzy na rl go zlewaja to tu musi pokazac ze dominuje

Fokus-Smok
02-01-2008, 19:58
Kolejny Twój żałosny post/temat, idź lepiej męczyć trolle i może Cie trochę "pokica", a tak poza tym who cares about You? :confused:

Times
02-01-2008, 20:12
10k or pay - Widząc takie coś założę się że połowa Tibijskiego świata polewałaby się z Ciebie i zrywała boki ze śmiechu. Jak sam napisałeś jest to non sens. Ale skąd do jasnej cholery wiesz że ów hlvl wiedział że nie piszesz tego na serio? Polskie nooby są w stanie wiele głupot wymyślić i jest ich bardzo dużo więc się nie dziw że zostałeś wzięty za takiego. To nie jest jego wina że piszesz takie głupoty i moim zdaniem nie zrobił on nic nadzwyczajnego śmiejąc się z Ciebie, większość ludzi by tak postąpiła. To jest tylko Twoja wina wiec nie miej pretensji do świata. Następnym razem jak chcesz sobie pożartować, pisz do kolegi na priv.

mc200
02-01-2008, 20:16
Probowalem mu to wytlumaczyc, ale on dalej spamowal swoje
"noob" "w szkole cie nie uczyli" "to znaczy 10k albo plac" mowilem, ze wiem do niego co to znaczy, ale on jakby nie umiał czytać, albo monitora nie miał

TORRADOR
02-01-2008, 20:24
haha niezly idiota :D

Ancient900
02-01-2008, 21:29
A czego będziesz oczekiwać pisząc coś bez sensu? Że będą h lvle Ci bić pokłony? Nawet jeśli już, to daj ignora, a nie sie z nim wdajesz w idiotyczną rozmowę...

Lynx
02-01-2008, 21:31
a u mnie na serwerze to h lvle są tacy hamscy rze jak im pisze rze kce itemki jakieś jak mają nie potrzebne bo ja nie mam bo haka miałem to oni mj nie odpisujom :///

Ma'tys
02-01-2008, 21:45
Obecnie poziom nie świadczy o graczu.
ps. Od kiedy 76 to h lvl oO?

Saintcik
02-01-2008, 22:07
up. Racja hlvl kojarzy mi się z lvl 100 i wyżej ; )

mc200
02-01-2008, 22:21
76 lvl to nie high lvl, ale wspominalem tez o wyzywajacym mnie 100+ lvl (115 czy cos takiego)..

Adow Adan
03-01-2008, 02:11
Jak dla mnie 60-80 lvl to "low-lvl" ale co tam , predziej oni mnie wyzywaja niz 100+.Nigdy nie mialem zastrezen do wyszych od siebie lvl'i.

mc200
03-01-2008, 14:59
Fokus-smok idz dziecko się schowaj jeśli nie masz nic do powiedzenia, dziwne, ze moderatorzy jeszcze nie dali ci bana na ip... bo wczesniejszym twoim madrym postem nikt sie nie zainteresowal to musiales zablysnac jeszcze raz. Widocznie w dziewcinstwie byles mocno dolowany ...

Kiedy ten 76 lvl zaczal mnie wyzywac, ja powiedzialem do niego, ze to byl joke i ze to moj kolega z RL, ale on dalej to samo. Pozniej kiedy moj kolega wywalil present baga na depo to on zaczal pisac "dam ci za niego p arma", moj kolega gadal z kims innym (madrzejszym ...) i nie widzial co Knight Voxar pisze, ze chce kupic baga, to zaczal go wyzywac od downow, a kiedy moj kumpel powiedzial, ze mu tego nie sprzeda tez go zwyzywal od noobow. 76 lvl to nie high lvl, jednak zaznaczylem, zebyscie wklejali rozmowy kiedy ktos z o wiele wyzszym lvlem was obraża...

NiezwyklePlugawyDruid
03-01-2008, 15:09
Na non pvp mogą Cię zjechać nawet z nudów. Każdy. Nawet za dziwny outfit. Pisanie o tym moim zdaniem nie ma sensu. Nawet wśród high leveli są n00by. Czasem też się zdarza, że jakiś dzieciak na gwiazdkę kupi sobie od kogoś postać. Graj dalej i olewaj, nic z tym nie zrobisz, nawet jak będziesz skarżył i nie wiem jak przeżywał.

Koszyk
03-01-2008, 20:11
Hmm zacznijmy od tego ze jak juz wiele osob wspomnialo 76 lvl to nie hlvl...

po drugie.
Do h lvli czesto piszą nooby teksty typu 'daj items plx, plx daj cos!' 'proshe mialem hacka muj kumpel mufil rze dash mi cos' i tak dalej i tak dalej. Ile mozna byc milym? Kazdy ma jakis swoj kres wytrzymalosci i kazdemu puszczaja nerwy. Co do przestawionej sytuacji trafiles na osobe raczej nie kompetentną. Nie widze niczego fajnego w 'napinkach' przez kabel... czy tez wyzywaniu bez sensu...

Lechista
03-01-2008, 20:16
Fokus Smok po twoim awatarze widac, ze jestes zboczony, a po zatym to ty jestes zalosny
Też jestem zboczony :D Pewnie jak większość nastolatków :D:D Nie martw się, jak dorośniesz to też będziesz :D

Donpeyot
04-01-2008, 13:22
coś ty, wal śmiało

Couranger
04-01-2008, 13:46
Fokus Smok po twoim awatarze widac, ze jestes zboczony, a po zatym to ty jestes zalosny

Gdybys wiedzial jak mam wycwiczona prawa reke ahhh marzenie chlopie.

Co do tematu to , wiadomo koles ma 76 lvl podnieca sie ze kupil taki na allegro i musi zaszpanowac jaki on jest fajny , lecz np taki 100 lvl + nie dziwie sie jak kogos zbeszta , bo sam mam 130 + ek i co chwile dostaje pm "PLX ITEMS" , "MUJ LUDZIG DOSTAL HAKA I STRACILEM LEATHER ARMOR PLAX HELP DASZ COS?" , i jestem w*****ony jak dostaje 10 pm na sekunde ledwo pojawiajac sie w depo.

Vadem
04-01-2008, 13:54
@up to daj coś

mc200
04-01-2008, 14:04
Do h lvli czesto piszą nooby teksty typu 'daj items plx, plx daj cos!' 'proshe mialem hacka muj kumpel mufil rze dash mi cos' i tak dalej i tak dalej. Ile mozna byc milym? Kazdy ma jakis swoj kres wytrzymalosci i kazdemu puszczaja nerwy. Co do przestawionej sytuacji trafiles na osobe raczej nie kompetentną. Nie widze niczego fajnego w 'napinkach' przez kabel... czy tez wyzywaniu bez sensu...

Rozumiem to, nawet mimo tego, ze mam 13 lvl musialem pewnemu graczowi od podstaw tlumaczyc jak parcela wyslac (wszysciutko po kolei od tego co napisac u npc do tego co zrobic z parcelem), ale ja przeciez do nich NIE PISAŁEM, więc po co się wtrącać? Przeszkadza im to niech ... oi

Farr
04-01-2008, 14:37
W Tibii jak w życiu.. im lepsze stanowisko ( a na Tibii lvl ) tym bardziej człowiek myśli że jest cwany tak jak w rl normalni ludzie zapieprzają ( delikatnie mówiąc ) na przeżycie a taki **** polityk sobie siedzi podniesie tą pieprzoną ręke raz na dzień i dostaje 13 tys.~zł a zwykli ludzie po 2 tys. zł za ciężką pracę albo i niektórzy nawet po 1 tys. to jest kpina w żywe oczy tak samo jest na Tibii jak sie uda jakiemuś wybić to mu odpieprza i staje się "nadczłowiekiem" na tym świecie to jest normalne... ale na Tibii to da sie przeżyć gorzej w rl że tak jest powinno się wymordować tych wszystkich polityków pieprzonych i zorganizować naprawde dobrą mądrą władzę nawet wojskową żeby trzymała tych obszczymurów urzędasów za mordy na smyczy i trzymali porządek w państwie i zrobili sprawiedliwe pensje zwykły człowiek za ciężką pracę 10 tys. zł miesięcznie / polityk za robienie gówna i wydawania poleceń max 3 tys. miesięcznie - chociaż nawet tyle nie są warci... na tibii sie tak nie da ale na rl.. wszystko jest możliwe pozostaje nam liczyć na lepsze jutro
baj

Christoph
04-01-2008, 18:37
W Tibii jak w życiu.. im lepsze stanowisko ( a na Tibii lvl ) tym bardziej człowiek myśli że jest cwany tak jak w rl normalni ludzie zapieprzają ( delikatnie mówiąc ) na przeżycie a taki **** polityk sobie siedzi podniesie tą pieprzoną ręke raz na dzień i dostaje 13 tys.~zł a zwykli ludzie po 2 tys. zł za ciężką pracę albo i niektórzy nawet po 1 tys. to jest kpina w żywe oczy tak samo jest na Tibii jak sie uda jakiemuś wybić to mu odpieprza i staje się "nadczłowiekiem" na tym świecie to jest normalne... ale na Tibii to da sie przeżyć gorzej w rl że tak jest powinno się wymordować tych wszystkich polityków pieprzonych i zorganizować naprawde dobrą mądrą władzę nawet wojskową żeby trzymała tych obszczymurów urzędasów za mordy na smyczy i trzymali porządek w państwie i zrobili sprawiedliwe pensje zwykły człowiek za ciężką pracę 10 tys. zł miesięcznie / polityk za robienie gówna i wydawania poleceń max 3 tys. miesięcznie - chociaż nawet tyle nie są warci... na tibii sie tak nie da ale na rl.. wszystko jest możliwe pozostaje nam liczyć na lepsze jutro
baj

Poruszyłeś mnie kolego, wlazłem na forum, jak to robie raz na jakiś czas, żeby dla śmiechu poczytać z 1 lub 2 tematy tego typu, a tu po masie iście standardowych dla tego forum wypowiedzi natrafiam na niemal popularno-naukowy wykład o statusie w społeczenstwie i odzwierciedleniu zarobkow wzgledem wykonywanej pracy. Jestem zmuszony przyznac Ci racje, ale Twoj wywod wydaje mi sie osobiscie troche naciagany, wiesz czemu? bo to forum na ktorym ludzie w wiekszosci nie maja wyksztalconego swiatopogladu, a o pracy jako takiej slyszeli conajwyzej z opowiesci rodzicow, dlatego mniemam, ze albo jestes wielce rozzalony swoja obecna sytuacja majatkowa, albo chciales sie popisac. Tak czy siak masz jednak racje :P sam robilem na budowie ;)
(PS. poruszyles mnie do tego stopnia, że zamiast uczyć sie na kolokwium poprawkowe z geologii to postanowilem stracic mase czasu na napisanie tego posta, ktory i tak zostanie usuniety z calym tematem :P moje szczere gratulacje.)

Co do tematu, jak zaczynalem grac, to h-lvlem byl osobnik ok. lvla 40-50, i uwierzcie lub nie, bylo dokladnie tak samo... Pamietam jak ja sam napisałem do Gottara (pierwszy polak z 100lvlem w Tibii, gral na Isarze) moja pierwsza postacia o wdziecznym nicku "Krzysiek Rat" czy nie dałby czegos tak od serca... zostalem poprostu zignorowany, i bardzo mnie to zabolalo :P teraz sam sie czasem smieje z siebie ;) i nie dziwie sie niektorym obecnym h-lvlom. Temat bez sensu, wg mnie wystarczy "Chcesz się z noobów powyśmiewać pisz tu"

pzdr.

Ancient900
04-01-2008, 18:47
baj

Ale nie wszyscy politycy/ h lvle są tacy ;) Znany polityk (h lvl) ma dobrą pracę, dobre zarobki (duży lvl, dużo hajsu etc) więc czemu miałby rezygnować ze swego szczęscia? Mam na mysli oczywiście ludzi którzy ciężko pracowali na to co teraz mają, innym mogło sie nie udać mimo uslinych starań i wysiłku, ale nie mogą mieć o to pretensji do osób którym się powiodło.

Dark Horseman
04-01-2008, 19:35
Fokus Smok po twoim awatarze widac, ze jestes zboczony

BAUHAHUAHUAHUAAUHAHUAHUAHUAUHAAHUAHUAHUAHUAUHAA

LEZE NA ZIEMI!

TaJemniczy
04-01-2008, 20:22
Powiem wam osobiście że faktycznie że większość h-lvl to nooby:) Myślę że nawet 80%, no cóż allegro the best. Ja osobiście staram się nie wnerwiać jak słysz "frrree itms plase", cóż tacy są ludzie, lecz jeżeli jakiś niszy lvl poprosi mnie w normalny sposób o pomoc typu "przepraszam, czy mógłbyś dać mi jakieś słabe eq, dopiero tu zacząłem", lub też prosi o pomoc w wytłumaczeniu czegoś czemu nie:)Wiadomo że człowiek jest normalny, bo gdy słyszę teksty typu" pożycz mi softy za 30 min ci odm", albo "daj dsm bo biedny jestem", to normalnie mi ehhhh.
Co do tematu, olej kolesia, co ci da rozmowa z rozpuszczonym,13 letnim dzieckiem co kupił postać?
Pozdrawiam.

foxer
02-02-2008, 16:33
Zapewne wiele razy spotkaliście się z kimś z lvlem wyższym niż 40-50, który wyśmiewa was od noobów i spamuje do ciebie, praktycznie za nic. Wklejajcie tutaj rozmowy w których ktoś z wyższym lvlem was wyzywa.

Moja historia jest taka:
Stałem sobie w depo ab i powiedziałem do kolegi z RL, "10k or pay" znaczy to nic innego jak "10k albo płać" czyli nie ma to najmniejszego sensu i wtedy się zaczęło. Nie jaki Knight Voxar, 76 lvl zaczął mnie wyzywać od noobów, dzieci i nie wiadomo jeszcze kogo, że nie wiem co to znaczy, ogólnie było tego dużo. Nie wiem co wymyślił, ale zaczęli robić też to 100+ lvl i 40+ lvl. Ostatnio kiedy się zalogował pisał coś takiego:
16:20 Knight Voxar [76]: o pedal
16:20 Knight Voxar [76]: jebany noob
16:20 Forgotten Ninja [12]: reported
16:20 Knight Voxar [76]: ssij
16:20 Knight Voxar [76]: noobie
16:20 Knight Voxar [76]: wyjazd z ab
16:20 Knight Voxar [76]: cioto
16:20 Forgotten Ninja [12]: wiesz jakos nie ruszaja mnie przezywki którymi wyzywają cie w szkole
16:21 Knight Voxar [76]: wzalosny ejstes dzieciaku ;D
16:21 Knight Voxar [76]: widac dlugo nad ty mmyslaes
16:21 Knight Voxar [76]: hsahus
16:21 Knight Voxar [76]: ;d
16:21 Knight Voxar [76]: cale ab z CIebie polewa
16:21 Knight Voxar [76]: wiec wydupcaj ^.-
16:21 Knight Voxar [76]: noobie

Zareportowałem to, bo do miłych to nie należy, więc zrobiłem magiczną kombinację klawiszy CTRL + R i napisałem ;). Mam nadzieję, że jakiś GM się tym zainteresuje.

KONFIDENT X(X(X(X(X(X(X(

A ty po prostu jesteś noobem, on ma racje

mc200
02-02-2008, 20:57
KONFIDENT X(X(X(X(X(X(X(

Czesc! Tez jestem Wojtek i tez mam 12 lat

Don_Kustosz
06-02-2008, 18:46
KONFIDENT X(X(X(X(X(X(X(

fajnie to jest lizac dupe h lvl ? tez nie lubie konfidentow i co

Coach
06-02-2008, 19:25
heh.. h-lvl myślą że są pro mastah evul player , bo nie widzą nic poza expieniem godzinami i uważają się w rl za najlepszy "bo ma 100 najta" , no , ale cóż , każdy człowiek ma inne priorytety w życiu :]

Andrew
07-02-2008, 19:20
Procentowno to pewnie nie ma dużej ilości noobów pomiędzy h-lvl a małymi levelami. Po prostu niskolevelowych osób jest więcej (dużo więcej).

Wkurza mnie niesamowicie, jak podchodzi do mnie niski lvl i "pisze plx free items", jak tylko odkładam loota do dp, albo biorę rzeczy potrzebne do expienie/hunta to pół biedy, bo i tak wychodzę z dp. Ale jak porządkuję loota, lub robię interesy (czekam na kogoś, lub sprzedaż wysyłkowa) to się wkurzyć można jak nie wiem co, jak się taki przyczepi i zabiić to mało. Wkurzają mnie też niskolewelowcy latający w koło depo i tarasujący przejście (ot taka głupia zabawa), albo jak stoi w sklepie magicznym/banku/u npc skupującego loota i pisze jakieś głupie teksty XXX razy to strzała na dzień dobry dostanie (oczywiście zaraz po tym jak go poproszę o zakończenie "zabawy", a on odmówi).

Ale wśrud h-lvl też są nooby, ostatnio napisałem do jednego vicka pewnej gildii, aby mnie przyjął, a on mi z głupimi tekstami, że ja to za cienki, że rekrutacja była, że gilgia tylko dla znajomych (koledzy mi kilkakrotnie proponowali dołączenie do niej i znam 70% osób w tej gildii, które to osoby są jej trzonem)

Darekkkk
08-02-2008, 18:06
Zgadzam sie.
Obecnie mam 60lvl+
Wszysto jest super jak neimam 100gp na podrodz to dadzom(tez dam ;p)
gadajom z tobą wszstko jest cool.
Kumpli mozna poznać (mam 121) poznanego przypadkime)

neopostman
08-02-2008, 19:38
Nie lvl mowi o czlowieku, pojdz na non pvp, np. na Refugie gdzie ja gram to zobaczysz ze lvl nie ma tu najmniejszego znaczenia, wiec nie rozumiem znaczenia tego tematu, zasugerowales tu ze kazdy "h lvl" jest noobem.. Zreszta nooby sa na h lvlach jak i l lvlach

Undeadzik
08-02-2008, 19:45
dziendóbry mószm siem wam porzalic bo mnie taki jedeen hajgh-lewel wyzywal a oto on:

18:21 Hajgh Level on Menera [5]: WYPAD !!1

WIDZICIE JAKIEM TO PŻYKREM ????1/???!!?11/!?

A teraz na serio: Zal mi takiego spamu i zalenia sie bo 1high lvl cie wysmial