Pokaż pełną wersje : Rary
Allwissend
02-01-2008, 21:25
Mam pytanie (nie jestem noobem, ale gram w tibie od niedawna):
Skad sashra ma te itemy? takie jak golden helmet czy great shield?
Mam pytanie (nie jestem noobem, ale gram w tibie od niedawna):
Skad sashra ma te itemy? takie jak golden helmet czy great shield?
Great shield leci z orshabaala a reszta itemów kiedyś w tibi była normalnie dostępna a serwer na którym gra sashra ma ponad 10 lat :)
Allwissend
02-01-2008, 21:33
Czyli można bylo kiedys zlootowac golden helmet i demon legs?
Tak, a to, ze great shield leci z Orsha raczej nie jest potwierdzone, chociaz moze czegos nie przeczytalem ^^
Kiedyś Golden Helmet były lootowane z warlocków bodajże. Great shieldy z Dragon Lordów. Oczywiście na serwerze Antica :) Nie wiem czy jeszcze na Nova tak nie było.
@down
Wypadał wypadał ^^ tylko przez bardzo krótki okres.
xPoniaTx
03-01-2008, 16:34
Sashra mógł również odkupić te itemy od innych h-lvli którzy je zlootowali bo z tego co mi wiadomo Sashra kolekcjonuje bardzo radkie itemy ;P great shield leci z Orsha ale jak wiadomo nie dość że bardzo rzadko to jest bardzo mało okazji do spotkania tego bossa ze względu na jego nieregularny rzadki resp ;] ten shield leciał kiedyś z DL'a do czasu kiedy był jeszcze bardzo trudnym potworem... Jednak z czasem kiedy co raz więcej osób mogło go ubić ten shield stał się za dobry żeby mógł wypadać w takich ilościach... Więc go usunięto jako loot z Dl'a... Z tego co mi kiedyś się usłyszało w grze Golden Helmet dostał ktoś (nie pamiętam kto) kto sie zasłużył w grze (też nie pamiętam co zrobił)... W każdym razie pierwsze słyszę żeby ten itemek kiedyś wypadał z Warlocka ale też nie mówię że nie wypadał ;] Demon legs kiedyś można było zdobyć w dzisiejszym Demon Helmet Quest... A że Sashra to stosunkowo "stary gracz" to po prostu zrobił tego questa kiedy jeszcze w nim jako nagroda były te oto legi ;] pzdr...
EDIT: Po przejrzeniu stronki zauważyłem ze great shield jednak nie leci z orsha..... Czyli więc Sashra wylootował go z DL'a gdy ten shield jeszcze w DL'u był....
Lechista
03-01-2008, 20:23
Może po prostu dostał coś od gm'a, a coś innego kupił? :D
Z tego co mi kiedyś się usłyszało w grze Golden Helmet dostał ktoś (nie pamiętam kto) kto sie zasłużył w grze (też nie pamiętam co zrobił)
Chyba chodziło o golden booty... Ktoś je dostał za odkrycie buga na darmowego Pacca, a potem je sprzedał za 100c, ten ktoś sprzedał za 200cc, potem za 300c, aż w końcu ktoś je zdobył za 400cc ;)
xPoniaTx
03-01-2008, 21:31
@UP:
owszem stronka jest aktualizowana :):) ale sprawdzilem rózniez to na tibijskiej wikipedi i tam tez nie pisze zeby great shield wypadał z orsha wiec musialem sprostowac to co napisałem :):)
Kiedyś Golden Helmet były lootowane z warlocków bodajże. Great shieldy z Dragon Lordów. Oczywiście na serwerze Antica :) Nie wiem czy jeszcze na Nova tak nie było.
@down
Wypadał wypadał ^^ tylko przez bardzo krótki okres.
Tylko, że Antica (Tibia) jest starsza niż Nova.
@up
Taa, a kiedyś ktoś napisał na wiki.hunted.pl, że z Morgarotha leci "wibratorek na motorek" : P
xPoniaTx
03-01-2008, 21:38
Taa, a kiedyś ktoś napisał na wiki.hunted.pl, że z Morgarotha leci "wibratorek na motorek" : P hehe możliwe... nie sprawdzałem xDxDxD
Może po prostu dostał coś od gm'a, a coś innego kupił? :D
Wyjdź i zamknij drzwi..
@Emcess
Wow, żeś mnie zażył.. Ale na Nova też się trochę tego zebrało.
@mc200
Nie było aż tylu trankaskcji.. A aktualnie posiada je Sir Baxter.
Lechista
04-01-2008, 17:51
Wyjdź i zamknij drzwi..
Ma jakiej podstawie tak do mnie piszesz?? Odpisz jak się porządnie zastanowisz
@mc200
Nie było aż tylu transakcji.. A aktualnie posiada je Sir Baxter.
Było ki nawet więcej. Ogólnie ceny mc200trochę zaniżył...
--------------
na 100% obrzucisz mnie błotem
Może po prostu dostał coś od gm'a, a coś innego kupił?
Ile razy można wałkować, że GM nie rozdaje itemów.?!
Co do bootków. Jestem pewien że Baxter kupił je za 400cc.
ps. Nie mam zamiaru wyzywać Cię od noobów. Używam czasem szarej masy zwanej mózgiem..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.