Pokaż pełną wersje : Personalizacja konta...
Spersonalozowalem konto juz pare ladnych miesiecy temu, i teraz chcial bym zmienic dane. I chciał bym sie spytać czy na zmiane danych trzeba czekać miesiąc, i czy nie da się szybciej?
Batman666
02-01-2008, 22:07
trzeba czekac.
trzeba czekac.
i po tych 30 dniach samo sie zmieni?
nie chce tworzyć nowego tematu dlatego spytam tu:
personalizując konto otrzymuje R-Key. tak niefortunnie się złożyło że go zgubiłem ;) czytałem na tibia.com że przy aktywacji PACC tworzony jest R-Key i tu rodzi się moje pytanie. czy stary R-KEY będzie mi do czegoś potrzebny? czy bezproblemowo spersonalizuje konto na PACC nie posiadając go?
jerrry..
Donpeyot
02-01-2008, 22:22
@up: rec key nie będzie ci potrzebny przy aktywacji pacca
czytałem na tibia.com że przy aktywacji PACC tworzony jest R-Key
Przy aktywacji pacca nie dostajesz nowego rec keya, nowego możesz zamówić za 5 Euro
czyli moge po prostu zapomnieć o starym R-Key i nie bedzie mi on potrzebny przy zakupie PACC?
mam pytanie odnośnie personalizacji konto czy by spersonalizowac konto trzeba wpisać prawdziwe dane.
Lepiej wpisać prawdziwe dane bo jak będzie ci potrzebny Rec-Key to wysyłają ci go na te dane które wpisałeś :) Ja zamówiłem i źle wpisałem numer domu i doszło do kolegi ;) Oczywiście jak nie chcesz nie musisz wpisywać prawdziwych danych :p Nikt oprócz ciebie nie będzie ich znał (tylko Cip Soft)
czyli moge po prostu zapomnieć o starym R-Key i nie bedzie mi on potrzebny przy zakupie PACC?
Nie, rkey będzie potrzebny tylko do odzyskania konta.
mam pytanie odnośnie personalizacji konto czy by spersonalizowac konto trzeba wpisać prawdziwe dane.
A co Ci szkodzi wpisać prawdziwe? Anonimowości w necie nie ma ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.