PDA

Pokaż pełną wersje : Odpowiedz do Wkurzajacego Nooba !!!

adamel
03-01-2008, 02:49
Myślałem sobie o Ziomkach co wk******a innych. Nagle przyszło mi do głowy ze można normalnymi ludźmi zwalczyć coś takiego przez odpowiadanie im na ich zaczepki. ja nie znam zbyt wiele obrażeń żeby sie noobek odczepił wiec proszę żebyście pomogli mi je odnaleźć a jak jakiś noobek zaczepi kogoś to niech ten ktoś wejdzie na ten post i porostu przeczyta co mu powiedzieć i odpowiedzie mu. Tak wiec pliska or jakieś odpowiedzi do nooba zęby sie ten odczepił. ( Czym więcej tym lepiej) :):p

JustaNoob
03-01-2008, 03:34
Odpowiadając takiej osobie tylko ją zachęcasz do bycia jeszcze większym noobem :p

Raziel4ever
03-01-2008, 03:47
Opcja Ignore ;]

NiezwyklePlugawyDruid
03-01-2008, 15:15
Nie ma takiej opcji :P
Zresztą, jeśli go wyzwiesz, on wyzwie Ciebie. Potem Ty jego, bo znowu Cię wyzwał. Potem on Ciebie, bo Ty mu odpowiesz...
I tak wasza 'filozoficzna debata' będzie toczyła się dalej 8o. Ignore to jedyne wyjście.
I jak mówią ' nie ruszaj g...a, bo będzie śmierdziało '.

psyhopatka
03-01-2008, 16:05
Jak on Cię wyzywa mów mu "wiem" , jest to asertywny sposób ,sprawdza się .

J.D
03-01-2008, 16:20
Do kłótni zawsze są potrzebne dwie osoby :) Olej go i tyle w końcu mu sie znudzi .

Szefoo
03-01-2008, 16:20

Tez tak robie ;d albo daje mu ignora

Batman666
03-01-2008, 16:40
Karmcie dalej trolla

Erhion
03-01-2008, 17:30
Ściągnij sobie Bluzgatora LOL

Emcess
03-01-2008, 17:44
Powiedz mu, "bym Cię zgasił, ale gówno się nie pali" ; DDD!

igoman
03-01-2008, 18:34
Nie rozumiem dlaczego taki wątek trzeba poruszać w nowym temacie , Jest takich od c***a?A tak na serio to odpowiedzenie mu to nie metoda !!

Brtek00
03-01-2008, 19:46
a ja mialem podoba sytuacje z noobem xd :) pisze na trade sell serpent sword jakis 22 palek pisze buy i mi pisze kupie za 1k jak przyplyniesz do venore xd to ja poplynolem potem pyta sie czy ten miecz jest magiczny a mu mowie ze bije on z ziemi ale nie jest zaczarowany przez krysztal :P gosc wpadl to pokaz jak bije z ziemi poszedlem na swamp trole mu pokazac i bilem z mele i z ziemi dodatkowo i ziomek to widzial i odrazu sie podniecil :P i mi pisze to cho jeszcze do depo ja ide gosc sei pyta jakiejsc babki 52 rp to byl chyba pyta sie czy ten miecz jest magiczny i kazal zebym jej pokazal na depo :P to pokazalem a babka z tekstem do goscia ze ten miecz teraz nei jest magiczny bo trzeba klejnot co kosztuje 300 gp i mowi mu ze on z niczego nie bije tylko z mele a ja LoL i jeszcze na koniec ten noob 22 palek co chcial kupic mnie wyzywal ze chcialem go oszukac wtf żal takich noobow a ten 52 rp to totalny xd pewnie kupil hara na alegro .... gram na sahpira :P mój name Legion etrangere Kaszak :...

Batman666
03-01-2008, 19:55
@up
ile ty massz kurwa lat ? ZMIEN DILERA LEPIEJ BO RYJE CI BANIE

Koszyk
03-01-2008, 19:55

Ja ignoruje - skuteczniejsze ;)

Lechista
03-01-2008, 20:20
Nie ma takiej opcji :P
Zresztą, jeśli go wyzwiesz, on wyzwie Ciebie. Potem Ty jego, bo znowu Cię wyzwał. Potem on Ciebie, bo Ty mu odpowiesz...
I tak wasza 'filozoficzna debata' będzie toczyła się dalej 8o. Ignore to jedyne wyjście.
I jak mówią ' nie ruszaj g...a, bo będzie śmierdziało '.
Jak to nie ma??
Ja daje ignore Parlamenty, albo mowie "Do you speak english., a jak umie to mówisz br?

Scani
03-01-2008, 20:38
;)Dajesz ignora i po sprwaie albo muwisz CO ty sie tak przyczepiles lody za darmo robisz??

Tompior
03-01-2008, 20:44
Jak to nie ma??
Ja daje ignore Parlamenty, albo mowie "Do you speak english., a jak umie to mówisz br?

;)Dajesz ignora i po sprwaie albo muwisz CO ty sie tak przyczepiles lody za darmo robisz??

No comment....

Co do tematu: wystarczy wejsc do dp i posluchac rozmowy 2 polskich noobow. Jeden wyzywa drugiego i tak w nieskonczonosc. Jedyny sluszny wybor to...IGNORE!

Lechista
04-01-2008, 17:54
No comment....

Co do tematu: wystarczy wejsc do dp i posluchac rozmowy 2 polskich noobow. Jeden wyzywa drugiego i tak w nieskonczonosc. Jedyny sluszny wybor to...IGNORE!
Mnie się czepiasz, że źle napisałem jedno słowo po angielsku, a sam robisz masę błędów, z niepisaniem "ś,ć,ż,ź,ó" itd.

Erhion
04-01-2008, 17:54
a ja mialem podoba sytuacje z noobem xd pisze na trade sell serpent sword jakis 22 palek pisze buy i mi pisze kupie za 1k jak przyplyniesz do venore xd to ja poplynolem potem pyta sie czy ten miecz jest magiczny a mu mowie ze bije on z ziemi ale nie jest zaczarowany przez krysztal gosc wpadl to pokaz jak bije z ziemi poszedlem na swamp trole mu pokazac i bilem z mele i z ziemi dodatkowo i ziomek to widzial i odrazu sie podniecil i mi pisze to cho jeszcze do depo ja ide gosc sei pyta jakiejsc babki 52 rp to byl chyba pyta sie czy ten miecz jest magiczny i kazal zebym jej pokazal na depo to pokazalem a babka z tekstem do goscia ze ten miecz teraz nei jest magiczny bo trzeba klejnot co kosztuje 300 gp i mowi mu ze on z niczego nie bije tylko z mele a ja LoL i jeszcze na koniec ten noob 22 palek co chcial kupic mnie wyzywal ze chcialem go oszukac wtf żal takich noobow a ten 52 rp to totalny xd pewnie kupil hara na alegro .... gram na sahpira mój name Legion etrangere Kaszak :...

Haha no faktycznie noob ale nie on tylko TY.

:baby: