PDA

Pokaż pełną wersje : Elvenhair Rope. Istnieje?

Kin_Yuki
03-01-2008, 13:23
Elvenhair Rope

Waga: 6.00 oz.
Kategoria: Narzędzia
Opis: Lina z włosów elfa.

I tyle znalazłem, o niej w internecie. Czy ona naprawde istnieje, czy to tylko wymysł paru graczy. Jeżeli ktoś coś wie na jej temat. To niech napisze. Czy serio istnieje.

Jeszcze podobno wypada jako rar z Grynch Clan Goblin i jest do zdobycia z questa, ale tylko nieliczny otrzymuja ją jak nagrde, chodzi oto że jedna osoba jak wykona dostanie line, a inne 20 nie...

Pytalem się jednego tutora z Refugii, to mi powiedzał... "Może istnieje" i tyle :(

Fumberas
05-01-2008, 00:25
Elvenhair Rope

Waga: 6.00 oz.
Kategoria: Narzędzia
Opis: Lina z włosów elfa.

I tyle znalazłem, o niej w internecie. Czy ona naprawde istnieje, czy to tylko wymysł paru graczy. Jeżeli ktoś coś wie na jej temat. To niech napisze. Czy serio istnieje.

Jeszcze podobno wypada jako rar z Grynch Clan Goblin i jest do zdobycia z questa, ale tylko nieliczny otrzymuja ją jak nagrde, chodzi oto że jedna osoba jak wykona dostanie line, a inne 20 nie...

Pytalem się jednego tutora z Refugii, to mi powiedzał... "Może istnieje" i tyle :(

Jasne, ze istnieje http://tibia.wikia.com/wiki/Elvenhair_Rope masz napisane przecież, że leci z grynchów. Co do zastosowania to nie mam pojęcia :P

Bols
05-01-2008, 00:26
to jest zwykla lina, ale lzejsza o 12 capa, lol.

Didek
05-01-2008, 01:22
Pewnie Jest ale nie wielu ja ma :baby:

Duch Niespokojny
05-01-2008, 02:13
Tutorzy to nie żadne wyrocznie w sprawach questów ani chodzące encyklopedie. Akurat w tej i podobnych kwestiach słowo tutora znaczy tyle samo co każdego innego gracza.

adamel
06-01-2008, 13:10
istnieje. widziałem na main trade channel jak trochę ludzi to sprzedawało na Candii

Paladin'Popek
07-01-2008, 00:26
jest to lzejsza wersja zwyklej liny tak samo jak light shovel zwyklej shovel ;]