zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Oath Vs Oracle

Stron : 1 [2]

Jun'Ior
13-01-2008, 23:58
KORUPCJA!!!X(
chciałbym się dowiedzieć ile Oath by dało za mnie + jakieś wiadomości o Rise8o8o8o

Victeron
14-01-2008, 00:00
Znajomi Cie prosili.....

A jak zescie zrobili wojne jako hurricane to kto mnie prosil zeby pomoc wam w wojnie ... ? Moze wez podaj powod w ktorym Ci Oath pomoglo, Twoja sprawa co z tym zrobisz i tak was jest dwa razy wiecej a boicie sie walczyc :D Jak to dzis Russel napisal juz na open z nami nie wyjdziecie ? :) Powiem Ci tak oczy Ci sie jeszcze otworza bo wam tylko na postaciach zalezy jakby to bylo wazniejsze.
Co do tego to wiem ze Ci zaplacili zebys pomogl Oath...
@ Arcy

My na open nie wyjdziemy ?? To mozesz teraz to powiedziec Russelowi bo on juz na open nie chce wyjsc z nami :D

Madzinia
14-01-2008, 00:05
Zgadzam sie 100% z vicem , sracie się o swoje postacie , więc najlepszym sposobem będzie dołączenie do oath 8o , bo myślicie że jak oni wygrają będziecie sobie grać bez problemów , nie chcę prorokować ale jeżeli oath wygra wojnę (mało prawdopodobne :D) będzie sobie tak luzacko grać jak victeron puki nie wbił 200 xD

Kivivi
14-01-2008, 00:06
GZ Rise dzisiejszych fragów i mam nadzieje ze rozwalicie Oath a szczególnie polaków którym zależy tylko na kasie i na charach.

A tak wogule o co poszło ze wojna się zaczeła?

Madzinia
14-01-2008, 00:10
GZ Rise dzisiejszych fragów i mam nadzieje ze rozwalicie Oath a szczególnie polaków którym zależy tylko na kasie i na charach.

A tak wogule o co poszło ze wojna się zaczeła?

Bo Oath sie nudziło teraz niech za to płacą :D:D:D:D:D:D

Kivivi
14-01-2008, 00:13
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Fajny powód do rozpętania wojny. A będzie teraz open battle jeszcze jakieś czy po dzisiejszym sie boją?

Lavi0
14-01-2008, 00:15
@Madzinia

Zachowujesz się tak jakbyście wygrali, jak dla mnie nigdy nie wygracie. ;)

Komisarzyk
14-01-2008, 00:27
Znajomi Cie prosili.....

A jak zescie zrobili wojne jako hurricane to kto mnie prosil zeby pomoc wam w wojnie ... ? Moze wez podaj powod w ktorym Ci Oath pomoglo, Twoja sprawa co z tym zrobisz i tak was jest dwa razy wiecej a boicie sie walczyc :D Jak to dzis Russel napisal juz na open z nami nie wyjdziecie ? :) Powiem Ci tak oczy Ci sie jeszcze otworza bo wam tylko na postaciach zalezy jakby to bylo wazniejsze.
Co do tego to wiem ze Ci zaplacili zebys pomogl Oath...
@ Arcy

My na open nie wyjdziemy ?? To mozesz teraz to powiedziec Russelowi bo on juz na open nie chce wyjsc z nami :D

i znow klotnie kto na opena nie che wyjsc. ja nie slyszalem zeby ktos od nas rezygnowal z nich, nawet przy waszej duzej liczebnej przewadze.

placa 1 kk za dojscie, zostalo jescze 5 miejsc.

mowisz panie victeron ze zalezy mi na postacci. mysle ze gdyby tak bylo to placil bym kilka razy tak jak ty gdy cie zabijali lub po wojnie udawajac ze wszystko bylo w porzadku. bo ja albo was wywale z servera albo sam odejde. wy moze nie przyznajecie sie do tego ale wiecie ze przegracie. to nie jest wasz server i nie tak latwo sie przepedza gildie rzadzaca przez caly czas trwania morgany

Rolwgordzik
14-01-2008, 00:38
Teraz i ja to przechodze.

Ale wytluamcze juz wam to jesli kogos to obchodzi.

Doszedlem do oath bo poprosili mnie o to znajomi. A ja nie odmowilem bo oni przez caly czas mi pomagali i mojej gildii czasami kiedy tego potrzebowalem.

Pisza do mnnie niektorzy z zalem czemu zdradzam polakow. A co to ma do rzeczy jakiej ktos jest narodowosci. Ja tego pokolenia polakow nie znam. Moi przyjaciele z dawnego hurricane juz nie graja albo graja ael nie biora udzialu w wojnie. Daltego nie bede mial oporu was zabijac bo po prostu was nei znam a to ze tak na prawde nic nie nie zrobilsice to inna sprawa. I zadnego urazu do was nie mam, a pewnie niektorzy maja do mnie. No ale tego sie spodziewalem.

Norbert z Nizahem ;o ?

Macjei
14-01-2008, 00:38
Policjant a sprzedajny :) Gz robcie tak dalej skonczycie w NFZcie albo w PZPNie :) Teraz pokazaliscie jacy jestescie naprawde i na co was stac zaszelescili kasa to leciemmm do koryta hehehehe :P my sie bawimy wy ponizacie to jest ta roznica...:evul:

Asz2212
14-01-2008, 00:41
Nigdy bym nie pomyslal ze Komisarz pojdzie do Oath. No ale tak czego to sie nie zrobi dla kasy:) . Przynajmniej ci bic Oath nie bedzie

Rolwgordzik
14-01-2008, 00:44
Policjant a sprzedajny :) Gz robcie tak dalej skonczycie w NFZcie albo w PZPNie :) Teraz pokazaliscie jacy jestescie naprawde i na co was stac zaszelescili kasa to leciemmm do koryta hehehehe :P my sie bawimy wy ponizacie to jest ta roznica...:evul:

Polecieli na kase..

Zwidek
14-01-2008, 00:48
@Madzinia

A Ty zachowujesz się za to tak jak byś wszystkie dupska wylizał w oath.. :).
Kozakiem zza monitora to jesteś Ty i twoi pro bracia Dizt, Adam i Xomerkiem (old Tabasuga~) ? masz jakieś sapy do mnie zapraszam do Gdańska ;), a Ty jak dla mnie będzięsz zawsze przegrany bo zależy Ci tylko na postaci i boisz się o nią.. bo tak naprawdę taki kozak na forum jesteś a z tego co widziałem na OB latałeś zawsze z tyłu i pz nie wbiłeś nawet, także teraz możesz zacząć lizać dupeczke w przeciwna stronę ;). Na Morganie jesteś chyba największym śmieciem z Polaków i nikt chyba do Ciebie nie czuje szacunku. Pamiętaj że to tylko gra i zacznij wychodzić z domu bo z tego co wiem to TYLKO TIBIA TIBIA TIBIA.

NIE pozdrawiam.

Torpeter
14-01-2008, 01:09
A Ty zachowujesz się za to tak jak byś wszystkie dupska wylizał w oath.. :).
Kozakiem zza monitora to jesteś Ty i twoi pro bracia Dizt, Adam i Xomerkiem (old Tabasuga~) ? masz jakieś sapy do mnie zapraszam do Gdańska ;), a Ty jak dla mnie będzięsz zawsze przegrany bo zależy Ci tylko na postaci i boisz się o nią.. bo tak naprawdę taki kozak na forum jesteś a z tego co widziałem na OB latałeś zawsze z tyłu i pz nie wbiłeś nawet, także teraz możesz zacząć lizać dupeczke w przeciwna stronę ;). Na Morganie jesteś chyba największym śmieciem z Polaków i nikt chyba do Ciebie nie czuje szacunku. Pamiętaj że to tylko gra i zacznij wychodzić z domu bo z tego co wiem to TYLKO TIBIA TIBIA TIBIA.

NIE pozdrawiam.

PRAWDA ZWIDUŚ PRAWDA!!! najwiekszy asslicker jakiego znam....

Madzinia
14-01-2008, 01:22
@Madzinia

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Hmm o ile wiem Nizahe(twój mentor i sensej) chce zakończyć wojnę z nami hahah czy to objawy strachu ?? czy to normalna reakcja Nie pokonanych (według Ciebie Lavio) Oath ;(

Btw To co oath wypisuje na forum tibia.com jest śmieszne , naprawdę ich propaganda przebija wszystko :D:D:D:D:D

Vionia
14-01-2008, 01:28
Lavio ty sie kurwa staczasz coraz niżej weź już lepiej nic tu nie pisz jak nie masz nic do powiedzenia i idź na hiszpańskie forum swoich kumpli tam na pewno znajdziesz wspólny język :-)

Morii
14-01-2008, 02:20
i znow klotnie kto na opena nie che wyjsc. ja nie slyszalem zeby ktos od nas rezygnowal z nich, nawet przy waszej duzej liczebnej przewadze.

placa 1 kk za dojscie, zostalo jescze 5 miejsc.

mowisz panie victeron ze zalezy mi na postacci. mysle ze gdyby tak bylo to placil bym kilka razy tak jak ty gdy cie zabijali lub po wojnie udawajac ze wszystko bylo w porzadku. bo ja albo was wywale z servera albo sam odejde. wy moze nie przyznajecie sie do tego ale wiecie ze przegracie. to nie jest wasz server i nie tak latwo sie przepedza gildie rzadzaca przez caly czas trwania morgany

HO HO Ho... A co ja slyszalem rok temu ? ZDRAJCA POSZEDL DO UNITU, ZDRADZIL POLAKOW, kobyl omalo by nie wyskoczyl z internetu... pokzaujac jakim to ja lajdakiem nie jestem... coz... To nie jest tez twoj serwer, jestes tylko nieznaczacym Palkiem , i jak hiszpanie poczuja sie mocni to i Ciebie wywala... raz juz miales od nich hunta.. i jak to piszesz do Victerona , nie udawaj ze nic sie wtedy nie stalo hahahah !

Do Rise; Oni przegrali na Titani z Kretesem, Niech przegraja i Tutaj, 60% z Oath boi sie o swoje postacie, 90% nie zrobi nic bez dowodzacego nimi gracza, 100% nie zaatakuje bez nizaha, russela :) z wyjatkiem kilku naprawde dobrych graczy i przyjaciol w Oath, reszta tak jak ten smieszny komisarzyk to smiecie.

motorolka164
14-01-2008, 03:44
Co wy sie na Laviu tak wyzywacie. Nie znam go za dobrze ale wiem ze to wporzo chlopak i nie glupi X( Brazol, niemiec czy szwed mnie to wali. Jak jest wporzo to z kazdym pogadam. Czy tez jestem zla? ;(

Car-los
14-01-2008, 07:43
Co wy sie na Laviu tak wyzywacie. Nie znam go za dobrze ale wiem ze to wporzo chlopak i nie glupi X( Brazol, niemiec czy szwed mnie to wali. Jak jest wporzo to z kazdym pogadam. Czy tez jestem zla? ;(

no widac ze go nie znasz dobrze.8oRazem z tymi swoimi wszystkimi coldami wlazi w dupe hiszpanom ze az zal.Jak widze tego lavia z tym jego pedalskim stylem to zygac mi sie chce X(

Tensz-in
14-01-2008, 09:07
@Lavio i inni
Zrozumcie ze ja (my) sie nie bijemy za jakas Polske czy tam caly narod tylko bijemy sie o wlasne powody. Oath zabilo kilku z Oracle, potem Victerona, zupa sie wylala. A to ze jakis polak dochodzi do Oath w trakcie wojny to jest w pewnym stopniu frajerstwo. Oath ma was owinietych wokol palca, a wy im jecie z reki bo mozecie stracic pixele. A prawda jest taka ze teraz jest ostatnia szansa na rozdupienie oath i jakby niektorym sie otworzyly oczy, bardzo latwo wojne mozna by wygrac.

@komisarz
n/c ciekawe czy ci ventrilo dadza xd a moze cie ubija ? przynajmniej beda mieli jednego fraga w przod na tibia.com haha

@Carlos
Lavio to nic, mnie gorzej na hafta zbiera na widok Dizt'a. Na dodatek to Rodzinne Pisanie Wszystkiego Z Duzej Litery...

Delarev
14-01-2008, 09:08
no widac ze go nie znasz dobrze.8oRazem z tymi swoimi wszystkimi coldami wlazi w dupe hiszpanom ze az zal.Jak widze tego lavia z tym jego pedalskim stylem to zygac mi sie chce X(

To widac znasz go dobrze. To mowi samo za siebie.

Victeron
14-01-2008, 09:23
@ Morii

Święte słowa.....

8 dni temu Dany Darko mówił Gebhardowi ze Oath rozmawialo z Russelem zeby wszystkich polakow wywalić co d jednego, no oczywiscie oprocz Furyki itp. watpie ze tez sie znajdziesz w tym gronie. To jest tylko gra a jak widze ze kazdy chce pomagac Oath bo co oni to nie sa, jak to powiedzieli nas jest dwa razy wiecej ich nas :D albo ja liczyc nie umiem albo oni sie boja wyjsc walczyc.

Victeron
14-01-2008, 09:31
08:30 Victeron [203]: at 10:00 am we wait in ankrahmun on open with you
08:30 Victeron [203]: I think that u come
08:31 Russel Inferno [137]: we wont fight there
08:31 Russel Inferno [137]: we rule the server
08:31 Russel Inferno [137]: dnt need fight08:31 Russel Inferno [137]: u want rule the server
08:31 Russel Inferno [137]: u need fight
08:33 Victeron [203]: u start war not u so fight
08:33 Russel Inferno [137]: we start but dnt need fight
08:33 Russel Inferno [137]: u die and u need fight

LOL

Tensz-in
14-01-2008, 09:35
Lol Russel gasi morde, wogole sie glupawo zachowuje ostatnio na forum itp. Jak sa tacy rulerzy servera i nie chca walczyc to niech ida expic ;)

Komisarzyk
14-01-2008, 10:26
@Morita

Zdrajca to ty jestes bo odszedles od swoich kumpli wtedy aj a tych smiesznych polaczkow nie znalem(z wyjatkeim jednego), starlaem sie wcale z nimi zadawac. Wiec jaka kurwa zdrada?
A czemu? mozna zobaczyc teraz jak sypia wyzwyskami dzieciaki i maja z tego radoche

Ile trazyplaciles??bo ja nigdy. Ito taksamo ze dolaczylem chociaz nikt mnie nie zmusil swiadczy o tym ze postac nie jest chyba najwazniejsza.
Ijescze zauwaz roznice ze ja nie zmieniamstrony w trakcie wojny tylko dochodze do nowej wojny.

PS.
zostaly 4 miejsca, 4 kk czeka na was

Lavi0
14-01-2008, 10:49
@Zwidek

Zapraszam do okulisty, bo jeśli nie wiedziałeś lub widziałeś mnie z tyłu to niech czym prędzej, jeszcze dziś udaj się do tego gabinetu. Gdyż ciągle byłem w tej grupie co była na przedzie, w dodatku Elven i Victeron po kilka razy byli przy mnie i strzelali z sd. Co do owego przydomka to możesz go zachować dla swojej rodziny czy tam kolegów z piaskownicy, nie przejmuje się tym co tacy lou Polacy jak wy gadacie, bo wiem że to tylko gra i każdy was czuje się wielki i dowartościowany jak napisze "Lavio to lizodup hahahaha". Jak już powiedziałem, te wasze próby wjechania na mnie, są oczywiście bezużyteczne. Świadczą o waszej kulturze i tym bardziej upewniają mnie w wyborze jaki dokonałem. Nie chciałbym się znajdować w gronie takich prymitywów, którzy prócz wyzwisk i napinania, nic sobą nie reprezentują.

A co do owego wychodzenia z domu i o tym co słyszałeś to powiem tyle: "Zapraszam do laryngologa". I nie przypisuj swoich swoistych cech do mojej osoby.

@Victeron

Nie wyrzuciliby wszystkich polaków.

@Car-los

Ciebie to nigdy nie zrozumiem. :) Nigdy nic Tobie nie zrobiłem, a jesteś największym krzykaczem wśród Tensh, Czookapika. ;) Ale pamiętaj że pamięć co do osób, które najbardziej krzyczały mam dobrą. PozdrO!

@Tensh
To że piszę z dużej literki to powinno Cię tak obchodzić tak jak mnie Twoje życie prywatne. (Do sprostowania: w ogóle) W dodatku jeśli ta gra sprawia Ci odruch wymiotny toi oszczędź sobie grania w nią, to samo tyczy się Carlosika. Co do Dizta to przyznam, jest osobą, która bywa problemowa.

@Madzinia
Ojej smutne to jak starasz się zabłysnąć wiedzą(czytaj mentor i sensej), przy tym dajesz fałszywe informacje na temat wojny.

@Viona
Z racji tego że nie mam nawet sił komentować Twojego zachowania, to po prostu to przemilczę.

@Rael
Mam nadzieję że również podchodzisz do nich z takim dystansem jak ja. ;)
Over and out
Lavio

Vionia
14-01-2008, 10:50
mr. halsky nie denerwuj sie :d

jesli nie dolaczyles bo ci kazali tylko zwlasnej woli jak volltio to pewnie skonczysz jak on wczoraj :)

Komisarzyk
14-01-2008, 10:56
mr. halsky nie denerwuj sie :d

jesli nie dolaczyles bo ci kazali tylko zwlasnej woli jak volltio to pewnie skonczysz jak on wczoraj :)

nie ja sie denerwuje tylko ta banda polakow chyba, jestem zdrajca narodu haha

BorucaoO
14-01-2008, 11:22
Poszedł to poszedł, jego świadomy wybór. Jeśli ktoś lubi ludzi z Oath to czemu ma im nie pomagać?

@down
Bo Dizt jest zajebisty xD

Kafffffar
14-01-2008, 11:25
@Eter~
Ja jestem neutralny w tej wojnie i w sumie malo mnie interesuje kto gdzie dochodzi i z jakiego powodu licze tylko na dobra walke obu stron.Ale dziwi mnie to co piszesz.Ci "smieszni Polaczkowie" o ile dobrze pamietam kiedy Hurri~ walczylo to oni wam pomogli , a wiec mysle ze powinnes miec troche szacunku dla nich z tego powodu.I to nie ma nic wspolnego z tym gdzie doszedles bo to juz twoja sprawa ale moin zdaniem nie powines pisac takich rzeczy.

Ogolnie ludzie zaczeli byscie pisac bardziej kulturalnie :) To tylko gra i nie ma co sie unosic.

Apropo Coldow
W zasadzie nie mialem z nimi stycznosci , raz dawno dawno temu bilem Ditza (jak mial chyba 40 lvl ?) to mnie przybiegl lavio bic:D ale w sumie sie dogadalsimy i obylo sie bez wiekszego krzyku .Wracajac do tematu
to walczy on z gildia w ktorej byl od dluzszego czasu i poprostu jest wobec niej lojalny nie wiem czemu mu sie dziwicie.

Apropo Didza: ostanio bardzo milo mnie zaskoczyl :) expilem na d liar przyszedl z solle (myslalem ze przyszli po mnie XD) pogadal KULTURALNIE czy moze posiedziec kilka min z solle tak zeby mi nie przeszkadzac i tyle.Wiec moje zdanie o "Coldach" nie jest zle :)

@Zwidek
Ja juz sie pogubilem.... po czyjej Ty jestes stronie ?:O

I o co chodzi z tym OB? Czemu russel nie chce wyjsc?
08:31 Russel Inferno [137]: we wont fight there
08:31 Russel Inferno [137]: we rule the server
Moze mi to ktos wytlumaczyc? (nie PRZETLUMACZYC tylko WYTLUMACZYC o co mu chodzilo)

Troche sie rozpisalem :D Ale tak jakos mialem wene ;)
Adios;)

Btw. Fragi zostana aktualizowane za kilka min

Zwidek
14-01-2008, 11:31
lavio pedancie, wiem że prawda boli i bywa przykra.. :)

Pedancie w domu pewnie masz wszystko poukładane i pewnie zachowujesz i się jak ten Detektyw Monk z serialu wszystko na swoim miejscu heheehhe, mogę być twoim kolegą lavio ? mogę Cię dotknąć?
A teraz jak się uspokoiłeś już, uczesz irokeza na głowie, załóż różową polówkę, różowe skarpetki, dzinsy które się zwężaja w nogawkach białe trzewiki i uderzaj na dwór się troszkę przewietrzyć pedanciku ;) wszystkie dupy twoje hehehehe xd

btw. lavio pisze z małej litery bo nie mam do ciebie szacunku :)

FAJNA RZECZ.

NIE POZDRAWIAM :)

@edit
Kafar jestem po stronie prawdziwych polaczków ;) a nie dupowłazów, ogranij temat na furorze tam też jesteśmy teraz razem z Duskami.

Kafffffar
14-01-2008, 11:40
Wynik wojny : Rise [8] vs [4] Oath& Avis Reloaded

Fragi Aktualizowane :)

Lavi0
14-01-2008, 12:08
@Zwidek

Ehh gościu przykry to że lubię pisać, jak piszę to nie świadczy jakim jestem człowiekiem. Tylko tak przykry typ jak Ty może to tak odebrać. I proszę Cię nie opisuj mi tutaj swój ideał chłopaka, bo jestem tolerancyjny, ale do czasu.

Z uszanowaniem dla Twojej grupy społecznej.

P.S Nie róbcie żadnej parady równości w moim mieście. :)

Lavio~

Tensz-in
14-01-2008, 12:18
Tak tylko dodam ze do Lavia juz sie przyzwyczailem w oath, denerwuje mnie tylko ten caly smieszny Sepiritz, niech pojdzie na koniu pojezdzic ;d A eter to mnie zaskoczyl i tyle, bo nawet go nie znam.

Wogole jezeli to nie ironia to placenie za dolaczenie do wojny, to to jest zenada hahaha.

I jeszcze do Lavia, no odruch wymiotny bywa, dlatego staram sie na was nie patrzec, ale na duchu podtrzymuje mnie mysl ze ktoregos dnia uderzysz o goracy piasek pustyni ankrahmun (mam nadzieje) razem z twoim bratem Diztem, a wtedy odruch wymiotny przejdzie.

Dobra szkoda gadac , see ya on the battlefield ;d

Zwidek
14-01-2008, 12:18
@Zwidek

Ehh gościu przykry to że lubię pisać, jak piszę to nie świadczy jakim jestem człowiekiem. Tylko tak przykry typ jak Ty może to tak odebrać. I proszę Cię nie opisuj mi tutaj swojego ideał chłopaka, bo jestem tolerancyjny, ale do czasu.

Z uszanowaniem dla Twojej grupy społecznej.

P.S Nie róbcie żadnej parady równości w moim mieście. :)

Lavio~

No tak nie bedziemy robić bo ty w domu siedzisz i nie wychodzisz.. więc dla kogo mieli byśmy ją robić? I to nie moja wina ze jesteś spedalony.. bo tak cie wychowali rodzicie(nie to żebym ci na starych wjeżdzał).

Nie pozdrawiam.

Lavi0
14-01-2008, 12:28
@Zwidek

Nie odpiszę Ci już po tym poście , bo rozmowa/kłótnia ta jest po prostu błędnym kołem, bo z takim człowiekiem jak Ty nigdy nie dojdzie się do porozumienia, to jest jak próba komunikacji z człowiekiem pierwotnym* (* czytaj Zwidek)

Także od teraz nie odpisuje na wasze obelgi itp, choćby one był dotkliwe.
Odpiszę tylko na temat związany z wojną. ;)

Llein
14-01-2008, 12:31
w tym o to momencie inteligencja* zmierzy sie z niggasami** i gangsterami***!!!

YOYOYO

SZACUNEK LUDZI ULICY YOYOYO MADAFAKA!

* - lavio
** - tenshi
*** - zwiduś grubcio YOYOYO

Zwidek
14-01-2008, 12:33
No to spoko musieliście tak pomnie pojechać :/ ? i to aż dwa posty pod rząd ? spoko :/

nie pozdrawiam.

Llein
14-01-2008, 12:34
No to spoko musieliście tak pomnie pojechać :/ ? i to aż dwa posty pod rząd ? spoko :/

nie pozdrawiam.

grubciu nie placz oO

Tensz-in
14-01-2008, 12:34
Czego jestem "niggasem" ?? Wiesz wogole co to znaczy dziecko ? :P

A tak wogole to "oto" pisze sie razem ^^'

Zwidek
14-01-2008, 12:37
grubciu nie placz oO

stareotyp grubica już dawno zostal obalony więc nie mów tak do mnie.. widać ze troche zacofany jesteś :/.

NIE POZDRAWIAM.

@edit
bym zapomniał lavio coś dla Ciebie

http://img156.imageshack.us/img156/5687/beztytuussct6.jpg (http://imageshack.us)

Fidosek
14-01-2008, 12:39
@Zwidek

Nie odpiszę Ci już po tym poście , bo rozmowa/kłótnia ta jest po prostu błędnym kołem, bo z takim człowiekiem jak Ty nigdy nie dojdzie się do porozumienia, to jest jak próba komunikacji z człowiekiem pierwotnym* (* czytaj Zwidek)

Także od teraz nie odpisuje na wasze obelgi itp, choćby one był dotkliwe.
Odpiszę tylko na temat związany z wojną. ;)

nie pisz tylko walczcie

Llein
14-01-2008, 12:44
Czego jestem "niggasem" ?? Wiesz wogole co to znaczy dziecko ? :P

A tak wogole to "oto" pisze sie razem ^^'

Nigga - słowo wywodzące się od "negger", oznaczające "murzyn". Jest ono wysoce ofensywne jak dla czarnoskórych. xddd

Nie pierdol Tenshi o mnie, że jestem dziecko, bardzo Cię o to proszę. Połowa Twojej wspaniałej gildii to dzieciaki, popatrz na Torpedo, Nirka i wielu innych. Zachowujecie się jak niedorozwinięte umysłowo _dzieci_. Ilu z Was krzyczało w ank dp słowa Mazurka Dąbrowskiego oraz ilu z Was mówiło, że Polacy w Oath zdradzają naród? Kto wczoraj mówił do Etera, że zapomniał co to _polska_ solidarność oraz ilu spośród Waszej gildii wyzywa wszystkich Polaków, którzy nie są z Wami? Kiedy nauczycie się, że ludzie jak Lavio walczą nie po to, żeby się podlizać, ale po to, żeby pomóc ludziom, których znają wiele lat? Któryś z Was nawet Armana wyzywał, że liże dupę Nizahe, lol. Zamiast zachowywać się jak popierdolone dzieci z problemami natury emocjonalnej i napinać się na forum radzę Wam trochę odpocząć, macie ferie, pójdzcie sobie na łyżwy, pojeździć na nartach czy cokolwiek innego,.

Tyle, więcej się w tym temacie nie mam zamiaru wypowiadać ;)

@Zwidek
Dla mnie i tak pozostaniesz grubciem ;*

Zwidek
14-01-2008, 12:48
Nigga - słowo wywodzące się od "negger", oznaczające "murzyn". Jest ono wysoce ofensywne jak dla czarnoskórych. xddd

Nie pierdol Tenshi o mnie, że jestem dziecko, bardzo Cię o to proszę. Połowa Twojej wspaniałej gildii to dzieciaki, popatrz na Torpedo, Nirka i wielu innych. Zachowujecie się jak niedorozwinięte umysłowo _dzieci_. Ilu z Was krzyczało w ank dp słowa Mazurka Dąbrowskiego oraz ilu z Was mówiło, że Polacy w Oath zdradzają naród? Kto wczoraj mówił do Etera, że zapomniał co to _polska_ solidarność oraz ilu spośród Waszej gildii wyzywa wszystkich Polaków, którzy nie są z Wami? Kiedy nauczycie się, że ludzie jak Lavio walczą nie po to, żeby się podlizać, ale po to, żeby pomóc ludziom, których znają wiele lat? Któryś z Was nawet Armana wyzywał, że liże dupę Nizahe, lol. Zamiast zachowywać się jak popierdolone dzieci z problemami natury emocjonalnej i napinać się na forum radzę Wam trochę odpocząć, macie ferie, pójdzcie sobie na łyżwy, pojeździć na nartach czy cokolwiek innego,.

Tyle, więcej się w tym temacie nie mam zamiaru wypowiadać ;)

@Zwidek
Dla mnie i tak pozostaniesz grubciem ;*

Tylko ze te dzieci was teraz jada jak chcą a niz prosi o litość i najniszy wymiar kary ;)

pozdrawiam lavia
http://img149.imageshack.us/img149/5083/beztytuussum4.jpg (http://imageshack.us) Ty słodki dziubasku muaa ;*

Kafffffar
14-01-2008, 12:52
@up up
Ja dzisiaj ide na lyzwy :o

Ale chyba ta wypowiedz nie byla do mnie :) Co nie zmienia faktu ze na lyzwy ide :cup:

Tensz-in
14-01-2008, 12:57

A co to ma wspolnego ze mna ?

Btw.
W sumie szybko ci poszlo znalezienie regulki dla nigga w slowniku internetowym ;D

Llein
14-01-2008, 13:08
A co to ma wspolnego ze mna ?

Btw.
W sumie szybko ci poszlo znalezienie regulki dla nigga w slowniku internetowym ;D

Zapytałeś czy wiem co to znaczy. Pokaż mi w którym słowniku to znalazłem xDDDDDDD

Predrox
14-01-2008, 13:24
@lavio

Widac po oczach ze wyszedl z domu dopiero jak skonczyla sie stamina, lol

Xig-ennon
14-01-2008, 13:26
@up up
Ja dzisiaj ide na lyzwy :o

Ale chyba ta wypowiedz nie byla do mnie :) Co nie zmienia faktu ze na lyzwy ide :cup:

Lyzwy rls xD HOKOEJ:cup:

Switek_Niszczyciel
14-01-2008, 14:02
Oath szuka frajerow za 1kk i jak widac o takich nie trudno(bez obrazy Eter). Otóż wyrobil sie stereotyp taki ze polacy to nooby i nieudacznicy A MY NIE JESTESMY HVJ@MI DO BICIA i sie jeszcze przekonamy.

milego dnia
Svitek~

Morii
14-01-2008, 14:32
@Morita

Zdrajca to ty jestes bo odszedles od swoich kumpli wtedy aj a tych smiesznych polaczkow nie znalem(z wyjatkeim jednego), starlaem sie wcale z nimi zadawac. Wiec jaka kurwa zdrada?
A czemu? mozna zobaczyc teraz jak sypia wyzwyskami dzieciaki i maja z tego radoche

Ile trazyplaciles??bo ja nigdy. Ito taksamo ze dolaczylem chociaz nikt mnie nie zmusil swiadczy o tym ze postac nie jest chyba najwazniejsza.
Ijescze zauwaz roznice ze ja nie zmieniamstrony w trakcie wojny tylko dochodze do nowej wojny.

PS.
zostaly 4 miejsca, 4 kk czeka na was

czy ja kiedys bylem w Twojej gildi? czy ja kiedys bylem twoim kumplem?:P

Titania --> Freedom, potem Cf. Ty byles Kazadum.
Morgana ---> Avis Ty byles w hurricane ;o

1kk to duzo dla Ciebie widocznie :) no coz niektorzy nigdy nie widzieli takiej kasy =P Juz nie pamietasz jak Hurricane zostalo przez russela nizaha itd wywalone z Morgany?:P Kiepska pamiec :) Titanie juz straciles dawno temu, obys stracil i morgane za ta swoja pazernosc.

@ Vic~ Przeanalizuj wojny na morganie i powiedz mi czy Avis kiedykolwiek mialo jakikolwiek opor? Tengu prawie wygralo... i wygraloby gdyby nie to ze powstal nowy serwer i poszli tam. Hurricane? pozal sie boze na titani czy morganie dostawali 0 pvp... to z kim niby walczyc mieli? a brak praktyki = z 0 umiejetnosci, Gracze ze 200 lvlami stackujacy na OB Żenada. Vitality jest slabsze a walczy o wiele lepiej =P

Llein
14-01-2008, 15:14
czy ja kiedys bylem w Twojej gildi? czy ja kiedys bylem twoim kumplem?:P

Titania --> Freedom, potem Cf. Ty byles Kazadum.
Morgana ---> Avis Ty byles w hurricane ;o

1kk to duzo dla Ciebie widocznie :) no coz niektorzy nigdy nie widzieli takiej kasy =P Juz nie pamietasz jak Hurricane zostalo przez russela nizaha itd wywalone z Morgany?:P Kiepska pamiec :) Titanie juz straciles dawno temu, obys stracil i morgane za ta swoja pazernosc.

@ Vic~ Przeanalizuj wojny na morganie i powiedz mi czy Avis kiedykolwiek mialo jakikolwiek opor? Tengu prawie wygralo... i wygraloby gdyby nie to ze powstal nowy serwer i poszli tam. Hurricane? pozal sie boze na titani czy morganie dostawali 0 pvp... to z kim niby walczyc mieli? a brak praktyki = z 0 umiejetnosci, Gracze ze 200 lvlami stackujacy na OB Żenada. Vitality jest slabsze a walczy o wiele lepiej =P

Dj Torax has spoken.
Nie masz pojęcia o Tengu.

Lavi0
14-01-2008, 16:40
Zaznaczam że to ja ja jestem na zdjęciu, ale Zwidek podzielił się swoim zbiorem zdjęć swoich ex-chłopaków. PzdrO!;)

Volshio
14-01-2008, 19:30
@Oath

Co do placenia komus za dolaczenie do wojny to smieszne jest... myslice ze przekupicie kogos za kase (w tym przypadku 1kk) i on pujdzie za wami w ogien? ja sadze ze chwile powalczy potem offline i bedzie palił jana,

@Rise
Powodzenia w wojnie, gdy juz WYGRACIE (co dla mnie jest dosc prawdopodobne ;) ) to proponuje narzucic na polakow z Oath troszke wieksze Paymenty xD

@Zwidek i Lavio
Przestancie juz naskakiwac na siebie bo jest to wedlug mnie bez celowe takie pisanie w "sieci" co gowno sobie mozecie zrobic xD tylko popyskowac, zajmicie sie obserwowaniem/udzialem w wojnie ;)

@War
Nie sadze zeby wojna mila znaczenie patriotyczne dla obu stron, polacy w Oath maja tam kumpli i wola z nimi sie bawic xD

@All
Gra to tylko ludzik w komputerze, zdrada kumpli do grzech...

Pozdrawiam wszystkich tu obecnych ixDE

Arturo Soprano
14-01-2008, 20:10
Lavio nie ty 1 :P. No i Rise nie wyszlo, czyzby odeszli od komputerow ? trudno, bedziemy czekac :D.

Torpeter
14-01-2008, 21:45
Lavio nie ty 1 :P. No i Rise nie wyszlo, czyzby odeszli od komputerow ? trudno, bedziemy czekac :D.

Arturo czyzby to ty? :D K _ _ _ _ ? :D
btw my wygrywamy narazie i my ustalamy kiedy i gdzie sie chcemy z wami bić narazie to pare osób ma ferie i znam inne opcje na spedzenie ich niz siedzeniu przed kompem . a nie ze sie loogójecie nagle ni z gruchy ni z pietruchy i móicie ze na nas czekacie... BUAHAHAHA a jak my jestesmy to sracie i na piramidach stoicie. wczoraj łaskawie po 3h wyszliscie i dostaliscie 4:3 my sie bić codziennie nie musimy i zapewne poinformujemy was kiedy bedziemy gotowi na bitwe w full sqadach. a dzis moze bedzie cos a moze nie kto to wie?8o

MiszczuPefalpe
14-01-2008, 21:53
Skończcie się srać, ja perdole.. Tylko miejsce na forum zajmujecie.
#O Dizt.
Tak, to prawda. Jest najbardziej w*****ającym gadającym pixelem, jakiego poznałem.
#O poprawności gramatycznej, czyt. pisaniu z wielkiej litery.
Też tak zazwyczaj robie :( Jestem pedałem?

Masz racje ja go dednac chcialem i pisalem ze nob i thief i pa a mi nikt nie pomogl. a tak apropo wara to jakos ja z was wszystkich najwiecej lvl w warze zrobilam bo juz z 38 na 42 wbilam a wy mniej :D

Kafffffar
14-01-2008, 21:55
@Zwidek

Czekam od 18'tej na was. ;) A już jest 19'ta. ;)

Nie wiem moze jestem zle poinformowany ale Zwidek chyba nie ma chara w Rise.Poprostu sie interesuje warem bo walcza tu inni ludzie z Furory.
(jesli sie myle to wybaczcie ;) )

Mutant Ninja Turtles XDXDXDXDXD FTW <3 8o8o8o8o

Lavi0
14-01-2008, 22:03
@Up

Zwidek gra albo posiada chara w Rise, tak mi się wydaje. ;)

Tensz-in
14-01-2008, 22:11
Mylisz sie.

MiszczuPefalpe
14-01-2008, 22:12
@Up

ty nobie odwal sie od zwidka i mi sie podoba jak on jedzie po tobie i spoko ziom zniego. hehe fajne foto masz dizt mam nadzieje ze dizt to twoj brat blizniak heheehehehe.

Torpeter
14-01-2008, 22:13
@Up

ta mną tenshinem victeronem zabsterem i elvenem na mc cisna na chacie bo tam chyba 3+ kompy mają z tego co mi wiadomo.

Vionia
14-01-2008, 22:47
Mace << moj weapon na "forum battle"

Zwidek
14-01-2008, 22:59
lavio idz troche pobiegaj. Pisalem Ci coś pisz na mi na priv a nie syf na forum robisz.. :), z niecierpliwoscia czekam na twoje spotkanie w Gdańsku. Powodzenia w wojnie bo napewno sie przyda wam (Oath). Co do tego czy jestem w Rise czy nie to wie tylko 2 osoby.

Nie pozdrawiam

Car-los
14-01-2008, 23:04
@Zwidek

Czekam od 18'tej na was. ;) A już jest 19'ta. ;)

Kurw@ czlowieku wez sie opanuj.My nie bedziemy wychodzic na kazde wasze zawolanie.Czy to tak trudno zrozumiec, ze my bedziemy wychodzic wtedy kiedy bedziemy miec ludzi a nie kiedy wam sie podoba.
I przestan sie zalic ze czekasz i czekasz bo jakos mielismy na last openie pz poszlismy na desert kolo dwarf bridge i jakos wam juz sie odechcialo bic bo nie przyszliscie drugi raz ;]

tybb

motorolka164
14-01-2008, 23:05
Kobyl Knight
Jan 14 2008, 22:04:46 CET Killed at Level 106 by Dany Darko

N/C najlepiej :)

Lavi0
14-01-2008, 23:10
You recognize Kobyl Knight. He was killed by Dany Darko.

Mimo że go wyrzuciliście po zaliczeniu gleby, to zalicza się jako frag.

Volshio
14-01-2008, 23:11
czyli kobyl znowu padl..?

Zwidek
14-01-2008, 23:11
You recognize Kobyl Knight. He was killed by Dany Darko.

Mimo że go wyrzuciliście po zaliczeniu gleby, to zalicza się jako frag.

idz pobiegaj sobie troche pisalem ci przecież

Kafffffar
14-01-2008, 23:27
Wynik wojny : Rise [8] vs [5] Oath& Avis Reloaded

Frag Zaliczony ;)
Btw. Kobyl jestes pro XDDD

Vionia
14-01-2008, 23:28
ty a on umi biegac?

Zwidek
14-01-2008, 23:31
ty a on umi biegac?
chyba nie :/, ale browar przez rurke pije xd

Volshio
14-01-2008, 23:32
to robi sie coraz ciekawiej :)
a moglby mi ktos wyjsnic dlaczgo Kobyl nie jest juz w Rise...? kots tam wczesniej napizal ze za zaliczenie gleby... czy to jets ten powod?

Tensz-in
14-01-2008, 23:33
Frag oczywiscie do zaliczenia, a Kobylowi mowimy papa.

@up
Zaliczenie gleby na open battle = 50k (100k) w dupe
Zaliczenie gleby na sneaku = 50k (100k) w dupe
Zaliczenie dwukrotnej gleby jak kretyn = bezcenne

Vionia
14-01-2008, 23:33
chyba nie :/, ale browar przez rurke pije xd

na huj browar jak on nie potrafi sie rurka obslugiwac bo wklada nie w ta dziurke co trzeba z przyzwyczajenia..

Torpeter
14-01-2008, 23:40

@up

Buahhahaha no nie moge z tego typa btw: Kobyl Knight has been excluded.
a se biegał po ank jak całe oath było a cooo a biegał se a biegał M WALL i sie przewrucił... sie poslizgnoł? to se jego trzeba spytac.
ale odrazu przypomina mi sie jak przed dp venore co padl od Karmy będąc trapnientym zamiast sie uhac to krzyczał HELP HELP PLX
ELL DEMONO ROX !!!!!!!!!!!!!!!

Kobyl Knight has been excluded.
panu juz podziękujemy.

Nacpany_Wlodek
14-01-2008, 23:50

@up

Jakie 50k? Przecież on bez blessów łaził.

Profession: Elite Knight
Level: 103
Jan 14 2008, 22:04:46 CET Killed at Level 106 by Dany Darko
Jan 12 2008, 14:22:12 CET Killed at Level 108 by Lookeyy

Najpierw 2 levele, później już 3.

Llein
15-01-2008, 00:53
vicus vicus jakis ty seksowny na weselu byl w garniaku xD

Hawan
15-01-2008, 03:44
Hiho
Jak napisałem wyżej(słowa naszego byłego prezydenta, który jak wiemy cierpi na chorobe tropikalną) nie róbcie tego błędu, co ja.
JAk pewnie wiele osób wie,prawie cała morgana, byłem jednym z pomocników Fire etc.
Co z tego mam?
W trakcie wojny było spoko, ale teraz.....X(
Prędzej czy później zobaczycie, na tym servie będą rządzić hiszpanie.;(
Oczywiście jeśli Rise przegra( co nie może sie STAĆ!!!!!!!!!!!!)

No to tyle siemano all:D

BorucaoO
15-01-2008, 13:23
Dokładnie:evul:

Hawan
15-01-2008, 13:37
Według mnie Rise i tak wygrało tą wojne, dlaczego?
To oni stawili czoła "najpotężniejszej" gildi na servie
TO ONI CHCĄ, BY MORGANA BYŁA LEPSZA!!

Więc nie zależnie od wyniku wojny RISE i tak wygrało.

Hawan~

Xig-ennon
15-01-2008, 13:41
Elo Hawan ;]

Rise _/

Komisarzyk
15-01-2008, 13:48

Hawan~

Niesadze aby chcieli lepszej morgany, walcza po prostu o wolność i calkiem niezle im to wychodzi w porownaniu z innymi wojnami.

I nie stawili czola tylko zostali zmuszeni do obrony.

http://www.youtube.com/watch?v=OFxXSXGd4hs
2.05 minuta tak dla rozluznienia atmosfery, najlepsza akcja jaka widzialem w moim zyciu.

Hawan
15-01-2008, 14:17
@Up
Masz w pewnym stopniu racje, ale nie do końca. Czy to oni chcieli tej Wojny? NIE
Tak Stawili czoła, bo mogli rownie dobrze isc na inny serw itp. , ale nie poddali się i walczą, za co ich cenie!!!!!

RISE !!!!

Tensz-in
15-01-2008, 14:21
@komisarz
Wlasnie tak, co nie oznacza ze gdybysmy wygrali morgana nie bylaby lepsza ;)

Btw. nie lubie kosza ale zajebisty film.

Llein
15-01-2008, 14:27

Nie znasz się.

Tensz-in
15-01-2008, 14:35
Nie znam sie na koszu. Juz mam sie zaczac wstydzic za to czy jak ^^? Wyjdz lepiej bo nie wychodzi ci to jezdzenie po ludziach ;)

Btw.
Zawsze mozesz nagrac swoj film moze jeszcze bardziej mi sie spodoba xdddd

Komisarzyk
15-01-2008, 14:37
@komisarz
Wlasnie tak, co nie oznacza ze gdybysmy wygrali morgana nie bylaby lepsza ;)

no dla was tak :)

jak mozna Jordana nie lubic, chyba nigdy w kosza nie grales

Tensz-in
15-01-2008, 15:14
no dla was tak :)

jak mozna Jordana nie lubic, chyba nigdy w kosza nie grales

Jak dla mnie kosz to chujowy sport, grac gralem , ale i tak staram sie tego nie robic ^^'

Vavamuffin rox _/ xD

Tu sie zgodze.. ;>

Kafffffar
15-01-2008, 15:15
Zidane rox xD

Nie klam bo pojdziesz do piekla.

Torpeter
15-01-2008, 15:17

Hawan~

imponujesz mi Hawan tak samo jak zaimponował nam Nizahe podczas ostatniego open battle po tym co powiedział do victerona ja i całe Rise mamy do niego ogromny respekt.
tą walke nie wiem czy mozna nazwac ze jest o lepsza morgana chociaz w pewnym sensie moze tak być ale na 100% jak wygramy to nie bedziemy popełniac takich błędów jak Avis/Fire/Oath czy jak oni tam chcą. Bedziemy walczyć do Rooka? :DB)

Car-los
15-01-2008, 15:50
Pewnie ze bedziemy walczyc do konca. I wlasnie dlatego mamy przewage bo nam juz nie zalezy na charach ponad 70% z nas ma hunted 4ever, a Oath i ich team sie boja o swoje chary bo chca tu pograc ;] a nam nie zalezy bo to ostatnia proba. W ogole nie wiem kto by zaplacil te payments
bo to trzeba byc debilem zeby 60~ ms'owi dac 2kk paymentu, za te 2kk to on by zrobil dziesieciu takich ms'ow 8o

Rolwgordzik
15-01-2008, 15:56
Pewnie ze bedziemy walczyc do konca. I wlasnie dlatego mamy przewage bo nam juz nie zalezy na charach ponad 70% z nas ma hunted 4ever, a Oath i ich team sie boja o swoje chary bo chca tu pograc ;] a nam nie zalezy bo to ostatnia proba. W ogole nie wiem kto by zaplacil te payments
bo to trzeba byc debilem zeby 60~ ms'owi dac 2kk paymentu, za te 2kk to on by zrobil dziesieciu takich ms'ow 8o

Już im ta tibia głowy zoorała. Proste ; )

Arturo Soprano
15-01-2008, 16:09
@Torpeder
Nie, to nie ja :)
@Hawan
Podobno wmawiales kilku osobom z Avis ze jestes szpiegem ale ani przez chwile w to nie wierzylem i sie nie mylilem. A Kobyl wylecial za co ? za to ze tak latwo pada?:P

Kafffffar
15-01-2008, 17:02
Dziewczyny przestancie sie juz drapac na tym forum

btw.
14:58 Kafarotwaty Kafar [100]: 14:56 You advanced from Level 99 to Level 100.

BorucaoO
15-01-2008, 17:29
@Kafar
Gz xD

Nie klam bo pojdziesz do piekla.

Nie kłamie ;D Zidane jest zajebisty szkoda że nie gra już :/

motorolka164
15-01-2008, 17:38
Cria Andan
Jan 15 2008, 16:34:23 CET Killed at Level 166 by Vildingen

@ Kafar
no i gz :)

@down
nie do konca o to chodzi :) na forum com masz powod. Cria gral Victeron ponoc i chcial poexpil i dolaczyc potem do Rise

Itawi
15-01-2008, 18:03
A Cria nadal ma invite do Avis, Vildi leje swoich? Czy gdy natychmiastowo sie nie przyjmie inva to odrazu idzie sie do piachu?

Tensz-in
15-01-2008, 18:30
Gowno prawda victeron nie gral wtedy na cria andan. Najlepiej neich jeszcze wiecej osob sie sprzeda do oath to wtedy bedzie cacy a ja wam pozycze powodzenia w klekaniu przed oath przy kazdym spotkaniu.

Car-los
15-01-2008, 18:36
To ladnie ze oath sobie samo robi wrogow.Niech jeszcze troche ludzi zabija to zobaczymy jak to bedzie i czy im wyjdzie na dobre.Bo taki 165 ms to w wojnie sie moze przydac i to bardzo ;)

A o tym, ze Victeron gral na Cria Andan to powiem tyle: cos Russel ma chujowego spy ze takie bzdury mu sprzedaje :D

bb ;)

Hawan
15-01-2008, 19:35
@Hawan
Podobno wmawiales kilku osobom z Avis ze jestes szpiegem ale ani przez chwile w to nie wierzylem i sie nie mylilem. A Kobyl wylecial za co ? za to ze tak latwo pada?:P

NO NIE!!!! Jak mogłeś mnie zdradzić:(:(:(, teraz już nie dostane czekolady od mamy i od kumpli cukierka:(

Btw. Niezła beka z ciebie "ziomuś" , zastanawia mnie jedno, a mianowicie: Czego nie odkryjesz swojej "twarzy"(w twoim przypadku ryja,geby,jadaczki,pyska itp. itd.)?????

KAFAR GZ XD

Szkoda Criana troche;/;/, ale jeszcze chłopak pokaże na co go stać:)

Torpeter
15-01-2008, 19:45
Szkoda Criana troche;/;/, ale jeszcze chłopak pokaże na co go stać:)[/QUOTE]

pokaże pokaże uwierz mi i to już niebawem dziś albo jutro :evul::evul::evul::evul::evul:

Noname18
15-01-2008, 19:45
NO NIE!!!! Jak mogłeś mnie zdradzić:(:(:(, teraz już nie dostane czekolady od mamy i od kumpli cukierka:(

Btw. Niezła beka z ciebie "ziomuś" , zastanawia mnie jedno, a mianowicie: Czego nie odkryjesz swojej "twarzy"(w twoim przypadku ryja,geby,jadaczki,pyska itp. itd.)?????

KAFAR GZ XD

Szkoda Criana troche;/;/, ale jeszcze chłopak pokaże na co go stać:)

Noo pozali sie chlopak na forum, tak jak jego koledzy :confused:

Hawan
15-01-2008, 19:49
Chciałem zapytać o jedno Rise, czy kobyl~ wyleciał za swoje "noobowskie fragi"??

@Boruc:*
I NIE KŁAM WIECEJ BO ZIDANE NIE JEST NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!;(
"DE" BEST IS GREGOR RASIAK (PINOKIO)!!!!!!!!!!!8o

Hawan~

Torpeter
15-01-2008, 19:53
Chciałem zapytać o jedno Rise, czy kobyl~ wyleciał za swoje "noobowskie fragi"??

@Boruc:*
I NIE KŁAM WIECEJ BO ZIDANE NIE JEST NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!;(
"DE" BEST IS GREGOR RASIAK (PINOKIO)!!!!!!!!!!!8o

Hawan~

TAK wyleciał za to jak sie zachowywał i za noobienie i nie potrzebne dawanie fragów przeciwnikom. Raz afkował przed dp i go ubił Lookeyy solo dobra wpadka sie zdarza . ale drugi raz..... -.- Biegał pomiedzy Oathami jak all byli zalogowani w ank a on pomiedzy nimi biegał wkoncu Paralize m wal i trap i placek. PROSTE temu panu juz podziękowaliśmy .

Arturo Soprano
15-01-2008, 19:55
Fire Knight of Morgana

Jan 15 2008, 18:32:21 CET Killed at Level 109 by Krell
and by Sliccery

Skoro Immortal jest liczony do war fragow on powinien byc tez. Nie zdzazyl nawet wejsc do Rise :P. No ale szpidzy robia swoje

@Hawan
Nie ujawnie nicku bo i tak nie uwierzysz. Jesi Oath wygra, co jest bardzo prawopodobne (kwestia czasu az Rise zacznie placic), nie pograsz se juz tu :).

Hawan
15-01-2008, 19:56
@Up

Nom też wlaśnie takmyślałem, dzięki za odpowiedz.
Który to owner Kobyla :D:D:D??

Arturo Soprano
15-01-2008, 20:03
@Up

Hahahaha dobre :D. No trudno nie trafiles, to nie ja :). Jakbys uwaznie czytal wszystkie posty bo bys mogl sie domyslic ze to nie ja. Pytalem przeciez za co Kobyl poelcial z Rise. Jezeli bym byl to ja to bym raczej nie pytal na forum co?: o

Hawan
15-01-2008, 20:05
Fire Knight of Morgana

Jan 15 2008, 18:32:21 CET Killed at Level 109 by Krell
and by Sliccery

Skoro Immortal jest liczony do war fragow on powinien byc tez. Nie zdzazyl nawet wejsc do Rise :P. No ale szpidzy robia swoje

@Hawan
Nie ujawnie nicku bo i tak nie uwierzysz. Jesi Oath wygra, co jest bardzo prawopodobne (kwestia czasu az Rise zacznie placic), nie pograsz se juz tu :).

Hmmmmmmm..... NIZAHE TO TY!!!!!!?????????????
Dla twojej informacji RISE(WIEM ZE SIE POWTARZAM) wygrało tą wojne!!!! Co do tego czy sobie pogram, czy też nie. To zależy wyłacznie ode mnie czy odpale sobie piksele na kompie czy nie :D:D:D:D:D, a nie od jakiegościecia,np. takiego jak ty ;>

Hawan~
Pozdro

Tensz-in
15-01-2008, 20:08
@Arturo
Tiaaa niech wszystkich wybija co byli kiedys w gildii z kims z Rise. lol. Napewno Victeron Fire knightem gral, wiec nie ma problemu co ?

Btw.
Jezeli myslisz ze ktos z naszej gildii zaplaci payment w wysokosci podanej w poscie russela to sie lekko mowiac "grubo mylisz". Nikt nie ma zamiaru placic, albo gramy na morganie i wygrywamy ta wojne, albo nie bawimy sie juz w tibie ;]

PS: jak dla mnie arturo to krell.

Arturo Soprano
15-01-2008, 20:10
Dobra daruj se, nie bede sie klocil w temacie ktory nie jest do tego przeznaczony. Nazywaj se jak chcesz ale Oath i Avis expi se na luzie, wiec nie wiem jak Rise wygralo to wojne. ale Twoja bajka o "szpiegowaniu dla Oath" ladna miala moze tresc ale do nikogo nie docierala.

@tensh
Ja Krell? nowy owner tez jest Hiszpanem, ale jestes blizej niz dalej ;).

Torpeter
15-01-2008, 20:13
@Up

Z tego co mi wiadomo to Kobylem grał ELL DEMONO. ;))

Hawan
15-01-2008, 20:16
Cieciem?:baby::baby:
Zgadłem?
JEśli nie to pewnie jestem blisko xD

A na Poważnie:D:D
o ty jestes chyba :Savalas?

Torpeter
15-01-2008, 20:16
Dobra daruj se, nie bede sie klocil w temacie ktory nie jest do tego przeznaczony. Nazywaj se jak chcesz ale Oath i Avis expi se na luzie, wiec nie wiem jak Rise wygralo to wojne. ale Twoja bajka o "szpiegowaniu dla Oath" ladna miala moze tresc ale do nikogo nie docierala.

@tensh

zal... soprano wiadomo ze jestes Krell..... bo Krell kiedys grał na Galanie i miał koncówke nicku Soprano tylko nie pamietam poczatku ... Joe Soprano? czy jakos tak i ten sam typ czyli ty grał na Krellu sharujac z Hiszpanem i ukrywajac sie i podając za Hiszpana SO ? HALUPY WELCOME TOOOO

Hawan
15-01-2008, 20:19
@tensh

Krell nie manowego ownera :):) Dobrze o tym wiesz, jest ten sam:):)
Więc jebnołeś betona;/;/ Pozamiatane Krelusiu:)

Jaz'
15-01-2008, 20:59
Cieciem?:baby::baby:
Zgadłem?
JEśli nie to pewnie jestem blisko xD

A na Poważnie:D:D
o ty jestes chyba :Savalas?

O jak żeś przypierdooolił..
SAVALAS ROTFLOLMAO XD

Hawan
15-01-2008, 21:01
Arcy~~
Czy nie powinieneś pisać w temacie "Sharowałem/Sharuje konto,hakneli mnie, itemy blax"?

Nic do ciebienie mam ale .............. zawsze jest to ale xDXD

Nocha
15-01-2008, 21:06
o ile wiem to eko jest na savalasie:baby:

Jaz'
15-01-2008, 21:11
Arcy~~
Czy nie powinieneś pisać w temacie "Sharowałem/Sharuje konto,hakneli mnie, itemy blax"?

Nic do ciebienie mam ale .............. zawsze jest to ale xDXD

Ok, zamknij dupe i zmieniaj chara :)

Hawan
15-01-2008, 21:14
Arcus~~
Dla twojej informacji to czy zmieniam chara/czy bede gral cyz nie
TO DO JASNEJ KU$%^ NĘDZY ZALEŻY ODMOICH PIKSELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie bój się, nie będę sHaRoWaŁ Konto jak natuta przystało<nioch><nioch>
Jak chcesz to możemy poszarować NIzahem :D:D:D CO TY NA TO!!!!!!!?????

Jaz'
15-01-2008, 21:26
Naucz się pisać, dziecko :/

Hawan
15-01-2008, 21:33
Arcy czy twoje słownictow jest tak ubogie,że umiesz tylko pisać
pare słów;/??

Idz sobie poszaruj konto, w tym jesteś mistrzem :D:D:D:D::D:D:p

Zwidek
15-01-2008, 21:45
Hawan zamknij jape i skończ błaznować na forum. Pamietam swego czasu sam dupsko lizałeś Avis. Nie odpisuj mi na posta tylko na priv.

Nie pozdrawiam.

Hawan
15-01-2008, 21:51
Hawan zamknij jape i skończ błaznować na forum. Pamietam swego czasu sam dupsko lizałeś Avis. Nie odpisuj mi na posta tylko na priv.

Nie pozdrawiam.

Nie błaznuje, tylko mówie prawde.Jeżeli to kogoś boli to,przykro mi.Nie będę marnował czasu na pisanie tobie NA Priv, poprostu nie chce mi się, a po drugie skoro ty obraziłeś mnie na forum a nie na priv, to czego ja mam pisać priv?B)

TEŻ CIĘ NIE POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!11111one1one!!!!one

Zwidek
15-01-2008, 21:58
Nie błaznuje, tylko mówie prawde.Jeżeli to kogoś boli to,przykro mi.Nie będę marnował czasu na pisanie tobie NA Priv, poprostu nie chce mi się, a po drugie skoro ty obraziłeś mnie na forum a nie na priv, to czego ja mam pisać priv?B)

TEŻ CIĘ NIE POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!11111one1one!!!!one

Zwal sobie konia ziomuś, to nie wina nikogo na tym forum że stara Ci nie daje jeść a ty lkikasz w te klawisze. Idz expić swoim 64 super pro elo master sorcerem, acha coś na poczatku pisałeś żeby pisać do Ciebie to udzielisz wsparcia finansowego.. wesprzesz mnie finansowo ?

Btw. kolegów na zime szukasz ?

Nie pozdrawiam.

Hawan
15-01-2008, 22:01
Zwiduś, jak możesz:(:(:(
Jak tam na furorce :D:D:D:D:D:D
Co do hajsu dla ciebie: SP^%$#@*&^ na szczaw XD
Co do expa, tak PÓJDE EXPIĆ MOIM PRO EVUL:MASTER SORCEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ty? :(:(
Btw.NIce Fotki lavio zapodał, szczególnie w pozycji "odbytniczej" haushaushaus:D:D

NIE POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!! (buahahahhahahahahahahah)

BorucaoO
15-01-2008, 22:06
Zwal sobie konia ziomuś, to nie wina nikogo na tym forum że stara Ci nie daje jeść a ty lkikasz w te klawisze. Idz expić swoim 64 super pro elo master sorcerem, acha coś na poczatku pisałeś żeby pisać do Ciebie to udzielisz wsparcia finansowego.. wesprzesz mnie finansowo ?

Btw. kolegów na zime szukasz ?

Nie pozdrawiam.

Odjeb sie od jego mamy... Ty wielki kozaku forumowy, jak narazie tylko piszesz wyśmiewając każdego. Spójrz na Siebie, a potem na innych

Hawan
15-01-2008, 22:09
Zwidek poprostu jedno, jesteś dzieckiem.
Tylko najgorsze H&^* i poje&^ wjeżdzają na rodziców.
Nie tyle,że jest to nie smaczne,ale żałosne.
Pokazujesz tylko jakim to ty jestes "panem i władcą kretynów". Nie masz argumentó więcc wieżdzasz na rodziców, tyle.

BORUC MÓJ TY :*:D:D::D

Zwidek
15-01-2008, 22:21
ale mnie pojechaliście :/ no to spoko ..

motorolka164
15-01-2008, 22:31
Po tym forum widac czemu niektorzy polacy wola Oath. Znam was czesc i lubie ale sposob argumentacji jest prymitywny. W grze to samo. Noob charem kazdy umie zakozaczyc bo tak najlatwiej. Taki Lavio lub Eter sa precyzyjni i nie uciekaja sie do obrazy. Bo staraja sie nie mieszac gry w rl i nie daja sie wmieszac w wymiane wulgaryzmow. Przeciez to i tak nic nie daje....
Btw. gimme some action plax xDDD

Open battle:
Raistlin Firearrow
Jan 15 2008, 22:49:59 CET Killed at Level 113 by Shobut

Dance Van'Thorn
Jan 15 2008, 22:50:32 CET Killed at Level 112 by Arman Bloodhand
and by Thorgx

Arman Bloodhand
Jan 15 2008, 22:51:53 CET Killed at Level 175 by Victeron
and by Cria Andan

Rakkev
Jan 15 2008, 22:49:51 CET Killed at Level 50 by Arianna Aureka
and by Rogstah Fearless

VICTERON
Jan 15 2008, 23:04:46 CET Killed at Level 203 by Vildingen
and by Bobinaitor

Lookeyy :(
Jan 15 2008, 23:06:41 CET Killed at Level 152 by Reidero Morios
and by Nirek Devilek

@down
oczywiscie ;)

Volshio
15-01-2008, 23:50
motorolka... bylas szybsza :P
widze ze masz info z pierwszej reki ;)

konstantynopolitanczyk
16-01-2008, 00:17
no to dzisiaj w Open Battle [Rise] [3] - [3] [Oath]

może macie jakiś filmik z tego ??

motorolka164
16-01-2008, 00:22
Najpierw to to open musi sie skonczyc :) kurde informator mi padl :(

Madzinia
Jan 15 2008, 23:04:36 CET Killed at Level 91 by Rogstah Fearless
and by Vildingen

Sathoz
Jan 15 2008, 23:01:42 CET Killed at Level 160 by Czookapik
and by Yomashi

Grax Thus
Jan 15 2008, 23:13:23 CET Killed at Level 96 by Cria Andan
and by Zab'ster

Djotas
Jan 15 2008, 23:14:56 CET Killed at Level 107 by Cria Andan
and by Yoork'ey

Goethea
Jan 15 2008, 23:13:50 CET Killed at Level 104 by Cria Andan
and by Fantari

Asz2212
16-01-2008, 00:27
Tu chyba tez jest frag:P
23:23 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Djotas. He was killed by Yoork'ey.

Knobik
16-01-2008, 00:30
Eter Rael
Jan 15 2008, 23:00:05 CET Killed at Level 164 by Cria Andan
and by Czookapik

Volshio
16-01-2008, 00:32
to juz chyba koniec na dzisiaj, z tego co "wiem" oath dalo loga... oczywiscie nie wszyscy :p

Zwidek
16-01-2008, 00:34
ops nie widzialem motorlka..

lavio gdzie byles jak cie nie bylo ?

nie pozdrawiam

Torpeter
16-01-2008, 00:50
Jan 15 2008, 23:00:05 CET Killed at Level 164 by Cria Andan and by Czookapik
Jan 15 2008, 23:01:42 CET Killed at Level 160 by Czookapik and by Yomashi

jakies pytania? :D

Nacpany_Wlodek
16-01-2008, 00:51
Czyli wygraliście? :O

@down
Bez obrazy dla Rakkeva, ale on sie specjalnie nie liczy. (jeśli chodzi o postać)

@edit
Nie licząc Rakkeva - to mamy 8:3

Gumball
16-01-2008, 00:52
Rakkev pad 2 razy

Jan 15 2008, 23:08:41 CET Killed at Level 49 by Jessie Drestas
and by Domador de babosas agresivas
Jan 15 2008, 22:49:51 CET Killed at Level 50 by Arianna Aureka
and by Rogstah Fearless

motorolka164
16-01-2008, 00:56
Jeszcze Magnus i Rakkev drugi raz. Juz mi sie szukac nie chce na com.

I ktos ma wpierdol za Greene bo to member Dream.

0_7zglos_sie
16-01-2008, 00:57
No to Oath dostało dzisiaj po dup**!! :D:D
Przydałby sie filmik jakis ;>

Volshio
16-01-2008, 00:58
na 50 levelu nie ciezko o deda w wojnie przeciwko 150lvl+ a nawet 200 xD
szacunek dla niego ze podiol walke :) pozdro

Zwidek
16-01-2008, 01:05
film jest ale strasznie chujowy _/

Nie pozdrawiam.

Tensz-in
16-01-2008, 01:07
Rakkev to po pierwsze nie ma nawet 60 lvla, a po drugie to nie jest w naszej gildii, przyszedl z wlasnej woli .

@motorolka
Moze i member Dream ale takze drugi char Lookeyya lol ^^'

motorolka164
16-01-2008, 01:08
Madrala... :p

Fidosek
16-01-2008, 01:16
Rakkev ma ponizej 60lvla i nie jest w gildi wiec nie powinien sie liczyc,
filmikow jest pare ale kiepskie raczej, pozniej sie wrzuci

Hawan
16-01-2008, 01:18
I ZNOWU RISE GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!

Tak trzymać i będzie dobrze jeszcze raz gz!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdro:cup:

0_7zglos_sie
16-01-2008, 01:34
Szkoda mi troche oath'ów:( wymyslili taka zajefajna taktyke (1 SQM) i nic z tego nie wyszlo ;(.

To pewnie dlatego przerabali bo nie mial kto im tyleczkow lizac (wiadomo o kogo chodzi xD) zawsze to jakies wsparcie bylo.

No cóż, mowi sie trudno... i oby tak daalej. :cup:

:evul:

Madzinia
16-01-2008, 02:44
Taktyka Oath jest super

1:masslog
2:biegniemy na schodki wszyscy na 1 sqm
3:czekamy żucamy m-walle
4:dobra teraz biegniemy przez pustynie do następnych schodków
5:dobra jesteśmy na 1 sqm
6:wszyscy zgubili pz? to logamy

Victeron
16-01-2008, 08:30
@ Eter Rael

To co Ci Oath zaplacilo zebs im pomogl w wojnie to cala te 1kk wydasz na blessy i runy. Na morganie koniec grania dla Hiszpanow i ludzie bojacych sie o postac.

Stigandi-89
16-01-2008, 08:41
Jedziesz z nimi Vic~

Old Stigandi.

konstantynopolitanczyk
16-01-2008, 08:57
Rise wygra xD To już koniec Oath. MNacie może filmik z wczorajszego Open Battle ?? xD

Macjei
16-01-2008, 09:51
Impreza Wczoraj na Ankh Byla Przedniaaaaaa xD Troszke ich pogonilismy : ) Eter Rael Gz wyboru jeszcze raz -100k? czyli juz tylko 900k zostalo?

Kara Guys

Morii
16-01-2008, 10:09
To dopiero poczatek wojny... na Oath potrzeba wiecej fragow... a obawiam sie ze to nie bedzie takie proste...

BorucaoO
16-01-2008, 10:15
ale mnie pojechaliście :/ no to spoko ..

Ja Tobie grzecznie uwagę zwróciłem. :]

@Rise
Gratz ;)

Malek
16-01-2008, 10:16
Jak na razie to Oath nic nie pokazało :P

Xig-ennon
16-01-2008, 10:21
Taaa

Dajcie filmik.

Komisarzyk
16-01-2008, 10:25
Jak na razie to Oath nic nie pokazało :P

Zostalismy zoownowani co tu duzo gadac.

Najlepsze jest to jak duzo polaczkow pisze i po co ci to bylo, po huj ci ten milion.

Popierwsze jak dolaczam dowojny to na powaznie, inie zamierzam placic tak jak wy to macie w zwyczaju. Jakbym mial zgoinac 3 razy w ciagu dnia to bym to zrobil zeby team mialz tego pozytek.

Po drugie: ludzie ja mialem w huj kasy przed wojna na 30 zgonow z aolem, nie potrzebuje kasy od nikogo lol (zresztajak sam morita mi na msn powiedzial russel jest za skapy zeby plaicc za dolaczenie). No ale co ja was bede przekonywal wy lepiej wiecie ile mi zaplacil xd

Fidosek
16-01-2008, 10:36
2 filmiki:
http://www.xxxxxxxxxxxxx.com/220847215.html -nagrywalem ja

http://www.xxxxxxxxx.com/189328954.html -nagrywal Tiastes

spe~

Volshio
16-01-2008, 10:43
To dopiero poczatek wojny... na Oath potrzeba wiecej fragow... a obawiam sie ze to nie bedzie takie proste...

zgadzam sie z tym!

nie myscie sobie ze oath tak latwo sie podda :P
jak juz beda sie wykruszac to juz po nich :]
i wedlug mnie nie dawac im paymentow, tylko rook albo sami sobie robia delete :) bo nalozycie takim huja pejment to splaca go i co potem... po max roku NA PEWNO beda chcieli odzyskac korone i beda wtedy walczyc... wiec jebac ich do 1lvla xD a potem Nizahe bedzie rookstayerem :)

Jun'Ior
16-01-2008, 11:12
2 filmiki:
http://www.xxxxxxxxxxxxx.com/220847215.html -nagrywalem ja

http://www.xxxxxxxxx.com/189328954.html -nagrywal Tiastes

spe~

Wiesz co to sa prawa autorskie??X(
Za rozpowrzechnianie mojego Filmu pt. "Zal.org.br" grozi Ci grzywna w wysokosci 50k
ale zawsze mozesz mi dac w lape:D
Tiastes/Ankrahmun (100k)8o

Hawan
16-01-2008, 11:27
Elo!

MAm pytanie czy Rusel znów mówi, że nie przegrali OB:D:D:D????
Btw. NIc do polaków w Oath nie mam i nikt nie powinien mieć, to ich dobrowolny i świadomy wybór, czyż nie?
Każdy ma wolny wybó, nic na przymus.
Pytanie do Oath: Kiedy Tengu z Xereny dołącza:)????
Skąd wiem??? TOP SECRET :)

BorucaoO
16-01-2008, 11:27
Wiesz co to sa prawa autorskie??X(
Za rozpowrzechnianie mojego Filmu pt. "Zal.org.br" grozi Ci grzywna w wysokosci 50k
ale zawsze mozesz mi dac w lape:D
Tiastes/Ankrahmun (100k)8o

To już lepiej zapłacić grzywne, w łape wychodzi drożej xD

SirAravras
16-01-2008, 11:41
Zgadam sie z Volshio , nawet jezeli Rise wygra kilkoma fragami to i tak wiele to nie zmieni i Oath nie powie: O w morde! co my teraz zrobimy??!!!
Jak chce sie zrobić porządek to trzeba porządnie zepsuć kilku podstawowych graczy. Wiem ze gadanie jest łatwe ale nie wiele pomoge, moge tylko kibicować RISE !!! :cup:

Tensz-in
16-01-2008, 11:48
Elo!

MAm pytanie czy Rusel znów mówi, że nie przegrali OB:D:D:D????
Btw. NIc do polaków w Oath nie mam i nikt nie powinien mieć, to ich dobrowolny i świadomy wybór, czyż nie?
Każdy ma wolny wybó, nic na przymus.
Pytanie do Oath: Kiedy Tengu z Xereny dołącza:)????
Skąd wiem??? TOP SECRET :)

To ze oni dolacza to bylo wiadome bo gadalem z nimi jeszcze na poczatku wojny ;P Dolacza do oath z powodu czookapika, mysleli ze pozwolimy im go zabic i nie bedziemy sie wtracac, mylili sie krotko mowiac. Szkoda ze nikt z nas nie boi sie ich pr0 ekipy.

Co do polakow w oath to wiadomo ja im przeciez nie zabronie dolaczac tam ;) Zawiodlem sie tylko na Volltiu :(

@Volshio
Jeszcze duzo za wczesnie zeby obmyslac czy beda hunted forever czy nie ;P

Hawan
16-01-2008, 11:52
No masz racje tenszin,ale popatrz na to z tej strony.
Pól kolesi z forum jeżdzi po nich wyzywając ich od zdrajców etc.\
Pzecież to nie powinno zależeć od narodowośći,kolegujesz się z kim chcesz, walczysz z kim chcesz, nie żebym coś sugerował,
ale elementarny szacunek im też się należy a nie tylko bluzgi.

Tensz-in
16-01-2008, 11:55
Noo ja nie jestem ich ojcem zeby pilnowac tych co ich wyzywaja xDD

Dla mnie osobiscie ta wojna to nie sprawa narodowosci. Zlozylo sie ze Rise to sami polacy, bo inaczej byc nie moglo, bez dobrej komunikacji nic z tego nie bedzie ( jak zreszta widac po zagrywkach Oath )

Kafffffar
16-01-2008, 11:56
oooo co ja widze XD budze sie po dobrej bibie a tu taka niespodzianka XD szkoda ze na filmikach nie widac wszystkich fragow. Fajnie OB.

Czy mi sie wydaje czy ekipa nizahe pierwszy raz tak dotkliwie przegrala OB? Napewno Polacy nigdy ich tak nie wykosili ale czy Tengu?

Gratuluje dobrej walki obu stronom :) Ale watpie zeby Oath sie kiedys poddalo ;p nawet jak byscie ich wykosili 20:0 to i tak beda walczyc ,a wiec pewne jest ze wojna bedzie dluuuuuuga jesli Polacy beda dalej sie tak dobrze trzymac ;)

@
Fragi zaraz zaktualizuje ;) (tylko nie wiem czy wszystko bo tibia com nie charczy )

Tensz-in
16-01-2008, 12:00
@kafar
Od nich padli Arman bloodhand, Raistlin Firearrow, Grax Thus, Djotas, Goethea , Eter Rael, Magnus Grimm, , Lookeyy i Sathoz.

Od nas padli Madzinia, Dance Van'thorn i Victeron. :P

Od kogo kto padl sobie potem wkleisz bo naprawiaja tibia.com (mam nadzieje te kurewskie lagi na morganie tez ^^')

Satel
16-01-2008, 12:09
jak narazie to rise bardzo dobrze idzie :) a jaki jest aktualny wynik wojny?? najbardziej mi szkoda victerona :( oby tak dalej Rise !! ;)

Torpeter
16-01-2008, 12:11
nie no chłopaki nie chce sie chwalić ale:
Jan 15 2008, 23:00:05 CET Killed at Level 164 by Cria Andan and by Czookapik
Jan 15 2008, 23:01:42 CET Killed at Level 160 by Czookapik and by Yomashi

Xdddddddddddddddddd to jest Eter Rael i Sathoz

ciesze sie ze chociaz na pare min przymkneliśmy mordy tym frajerom.

Satel
16-01-2008, 12:15
czookapik ile kto ma fragow ? elven jest chyba najlepszy z rise

Hawan
16-01-2008, 12:23
Orcale nie jest lepsze

Nie ma juz Oracle, polaczyla sie zgildia Victerona i jest Rise...

Kafffffar
16-01-2008, 12:31
Kto ma fragi na magnusie? wie ktos?

Xig-ennon
16-01-2008, 12:33
Racja, na filmikach nie widac kazdego.

Oby tak dalej.

GL Rise

Kafffffar
16-01-2008, 12:50
[url]

Wynik wojny : Rise [17] vs [8] Oath& Avis Reloaded

Najlepsi Fragerzy Rise (Pozycja , Nick,Fragi)
1- Cria Andan 5 Fragow

Fragi akutalizowane:

Cria ladnie wszedl do wojny :O natrzaskal troche fragow :) Ale o ile dobrze pamietam na magnusie fraga ma elven jesli tak to zrowna sie on z Cria.

Frag na mangusie jest wliczony ale nie wiem jeszcze kto ma na nim fraga .Uzupelnie to jak bedzie tibia com dzialac.

Fragi na Rakevie nie beda liczone . Nie przesadzajmy... fragi na 50 lvlu w wojnie gdzie malo kto NIE MA 100 lvla i na servie na ktorym jest poand 200 Setnych lvli?

Wasz zawsze Kochajacy Kafarek :*

btw. jesli znajdziecie jakies bledy lub macie pretensje pisac.

SirAravras
16-01-2008, 13:27
No ale inni gracze z gildii pozwolili mu brac udział w wojnie wiec chyba liczyli sie z tym ze bedzie free fragiem :(
btw. gz 100 :) Kafar

Volshio
16-01-2008, 13:34
@
Kafar

ja mam pretensje ze ty byles na bibie a ja w domu siedzialem xD
a tak to chcialem powiedziec ze dobrze ze jest ktos taki jak ty kto ogarnia to cala wojne i podaje na wszystko na tacy (wyniki, fragi itd) szacuneczek :P

@
Tenshi

wiem ze jeszcze jest duzo zawczesnie ;) tylko proponuje

@
Rise

Gz wragow, oby tak dalej !! nie pozostawajcie na laurach xD

@
All

jeszcze tak 2-3 pozadne OB wygrane przez Rise pod rzad i Oath zacznie rozmyslac... ;] choc bedzie to bardzo ciezkie zadanie ale mozliwe

Xig-ennon
16-01-2008, 13:53
@Volshio

Pozyjemy zobaczymy B)

pyzio2
16-01-2008, 13:59
:) widze gra nabiera rumiencow

Gumball
16-01-2008, 14:12
to jak rakev sie nei liczy bo maly lvl to czemu
Mangus Grimm ma sie liczyc jak go oath zabilo za ponoc szpiegowanie i nie jest w gildi ani avis ani oath ?

i tam padlo duzo wiecej osob od rise ale nie zalicza bo nie w rise

Jezior666
16-01-2008, 14:15
Oath dostało troszku na opence taki widok bedzie sie powtarzał :D :D

Tensz-in
16-01-2008, 14:24
Mangus Grimm ma sie liczyc jak go oath zabilo za ponoc szpiegowanie i nie jest w gildi ani avis ani oath ?

Magnus Grimm jest hunted pozatym dalej jest z oath , biegal z nimi na openie a oni mu nic nie robili wiec frag jak nic.

A "od nas" to tam nie bylo nikogo oprocz naszej gildii. To ze sie przyplacze jakis 70 lvl czy co innego bo chce pomoc to go przeciez nie wygonimy co nie znaczy ze to sa ludzie "od nas". Jak tak to moze zaliczymy tez Greene~ bo to drugi char lookeyya ?..to nie ma sensu, fragi zamykaja sie na oath , avis , rise i oficjalnych pomocnikach (jak magnus na przyklad).

Zomarrr
16-01-2008, 15:01
Zostałem wywalony z gildi bo sami sie bali o siebie.. Pomoglem w walce rise a teraz sam jestem hunted ;/

Jofawag [158]: hes been supporting them in battle 01:14 Jofawag [158]: and yelling to kill us 01:14 Jofawag [158]: lets think, should i just forget? 01:14 Jofawag[158]: dream on baby 01:20 Jofawag [158]: hes gonna be hunted

Nie będe sie was prosił bo i tak wiem ze do gildi mnie nie wezniecie bo mam z maly lvl ale pokazalem i tak ze nawet takie lvle cos potrafia zdziałać.....:]

RISE jestem z was dumny :)

Noname18
16-01-2008, 15:02
W sumie to nie rise wygralo ten open battle tylko furora :)

Zwidek
16-01-2008, 15:16
Up@
Ta, Andi, James, i reszta.. tylko orzech się nie popisał :(. Dlaczego sie nie popisał ? kto ma wiedzieć ten wie.

Nie pozdrawiam.

SirAravras
16-01-2008, 15:22
Kto w takim razie gra na Morganie na stale a kto na Furorze z Rise ?
Noname18 jak masz taka wiedze to napisz plx bo chce wiedzieć skoro tak mówisz.

Gumball
16-01-2008, 15:32
Magnus Grimm jest hunted pozatym dalej jest z oath , biegal z nimi na openie a oni mu nic nie robili wiec frag jak nic.

A "od nas" to tam nie bylo nikogo oprocz naszej gildii. To ze sie przyplacze jakis 70 lvl czy co innego bo chce pomoc to go przeciez nie wygonimy co nie znaczy ze to sa ludzie "od nas". Jak tak to moze zaliczymy tez Greene~ bo to drugi char lookeyya ?..to nie ma sensu, fragi zamykaja sie na oath , avis , rise i oficjalnych pomocnikach (jak magnus na przyklad).

rakev tez byl w waszej glidi tylko zosatl wywalony ty dobrze wiesz czemu xd

i na filmku widac ze party mu dajecie a noob charom niedawaliscie

i to jest tak jak poweidziane up Furora vs Oath
niech wyjda na open prawdziwi owerzy to jestem ciekawy jaki by byl winik i wynik wojny jest caly czas otwarty

Zabster
16-01-2008, 15:39
Na magnusie ja mam solo fraga :p

Zabster ;)

Kivivi
16-01-2008, 16:09
GZ Rise i fragów

Może ktoś dać filmik z wojny sprawdzony?

Torpeter
16-01-2008, 16:27
Zostałem wywalony z gildi bo sami sie bali o siebie.. Pomoglem w walce rise a teraz sam jestem hunted ;/

Jofawag [158]: hes been supporting them in battle 01:14 Jofawag [158]: and yelling to kill us 01:14 Jofawag [158]: lets think, should i just forget? 01:14 Jofawag[158]: dream on baby 01:20 Jofawag [158]: hes gonna be hunted

Nie będe sie was prosił bo i tak wiem ze do gildi mnie nie wezniecie bo mam z maly lvl ale pokazalem i tak ze nawet takie lvle cos potrafia zdziałać.....:]

RISE jestem z was dumny :)

yyyyyyyyyyyyyyyyy ocb ?

Noname18
16-01-2008, 16:34
Kto w takim razie gra na Morganie na stale a kto na Furorze z Rise ?
Noname18 jak masz taka wiedze to napisz plx bo chce wiedzieć skoro tak mówisz.

Chcialem tylko powiedziec ze furora gra na charach z rise :confused:

Arturo Soprano
16-01-2008, 16:37
zal... soprano wiadomo ze jestes Krell..... bo Krell kiedys grał na Galanie i miał koncówke nicku Soprano tylko nie pamietam poczatku ... Joe Soprano? czy jakos tak i ten sam typ czyli ty grał na Krellu sharujac z Hiszpanem i ukrywajac sie i podając za Hiszpana SO ? HALUPY WELCOME TOOOO

Hehe masz czesc racji co do mnie. Krell to byl moj char, ale od miesiaca jest nowy owner :p. a Twoje domysly co do nicku i charow na Galanie to w ogole inna sprawa :o. I nigdy nie podawalem sie za Hiszpana, ani na Galanie ani grajac na Krellu. nie rozpowiadalem ze Krellem gra Polak i Hiszpan ale tez nie zaprzeczalem :p.

Torpeter
16-01-2008, 16:41
BTW buahahha Thanzul wystawił swój move z openki na forum tibi.de BUAHAHAHAH został lekko wyśmiany przez innych uzytkowników a o to co napsiał przy linku z filmikiem:

Morgana Open Battle.

Open battle on Morgana.

Oath + Avis Reloaded VS Rise

it sucked really bad, we got owned because people wouldnt listen in vent and half our team were not even in vent lmfao XD

atleast we got 1 good frag, their leader Victeron 203 MS.

NO COMENT CHŁOPAKI ;)

Dider Z Rivii
16-01-2008, 16:47
Chcialem tylko powiedziec ze furora gra na charach z rise :confused:

Cel uswieca srodki :P?

Ciekawa walka

Itawi
16-01-2008, 16:48
Rogstah? A to nie poprostu Thanzul czyli 210+Ek zz Amery, Shadown Exile? :P czy moze ja o czyms nie wiem : \

Xerotto
16-01-2008, 16:50
http://rapidshare.de/files/38311966/morgana_openbattle1.rec.html
Link do filmu Thanzula xD

Zomarrr
16-01-2008, 17:41
yyyyyyyyyyyyyyyyy ocb ?

o to ze pomogłem zatrapowac i ubic wam senthoza a oath to widzialo ze tam byłem i teraz sam jestem hunted ;p;p

Torpeter
16-01-2008, 17:43
http://rapidshare.de/files/38311966/morgana_openbattle1.rec.html
Link do filmu Thanzula xD

Zobaczcie dokładnie 37 minute tego filmu :P w jakim byłem trapie bo mnie jakis nuub przepchnoł i byłem w pewnym momencie sam vs Oath ale naszczescie mam wysoki lvl i chodze 10X szybciej od tego nooba i zanim on wrócił sie na sqm zeby mnie trapnąć to ja go obiegłem poczekałem az m wall zniknie i dzida... Ale mi serducho biło.... : O

Torpeter
16-01-2008, 17:45
o to ze pomogłem zatrapowac i ubic wam senthoza a oath to widzialo ze tam byłem i teraz sam jestem hunted ;p;p

jaki masz nick ?

Kafffffar
16-01-2008, 17:56

Magnus biegal na OB i walczyl z Oath dlatego jest zaliczony jako frag.
Tak samo jak by padl np. Zkiss frag na nim byl by zaliczony.

A mozesz podac nicki kogos kto padl na OB z tych co pomagali Rise?

Teraz oficjalnie zaznaczam ze fragi beda liczone ludzia z gildi walczacych (bez wzgledu na lvl) ,a fragi na osobach pomagajacych walczyc od 70lvl+

Madzinia
16-01-2008, 17:57
16:57 Djotas [107]: Sir dragonafng if from we
16:57 Djotas [107]: he helkp we
16:57 Djotas [107]: Dont kill him

ten text mnie za przeproszeniem *rozjebał* 8o

Zomarrr
16-01-2008, 17:58
bolt zomar

Vionia
16-01-2008, 18:09
16:20 Rogstah Fearless [195]: guys
16:20 Makinavaja Xao [100]: UTANI HUR
16:20 Rogstah Fearless [195]: listen
16:20 Rogstah Fearless [195]: we have to fight back
16:20 Rogstah Fearless [195]: not run..
16:20 Makinavaja Xao [100]: yes lol
16:20 Dorlik [149]: lol?

DORLIK KOCHAM CIE

Tensz-in
16-01-2008, 18:55
Zobaczcie dokładnie 37 minute tego filmu :P w jakim byłem trapie bo mnie jakis nuub przepchnoł i byłem w pewnym momencie sam vs Oath ale naszczescie mam wysoki lvl i chodze 10X szybciej od tego nooba i zanim on wrócił sie na sqm zeby mnie trapnąć to ja go obiegłem poczekałem az m wall zniknie i dzida... Ale mi serducho biło.... : O

A jakies nowe filmiki na redtube sa ? Ahuuahueh

btw.
Ale ich ztyrali na tym tibia.de haha

"wtf were u guys doing?"

"wow, Avis should learn how to fight"

" the battle sucked so ~~~~ing much, never seen ppl who sux more, even secura ppl would own u cuz u suck so badly"

LoL.

Car-los
16-01-2008, 21:33
Zomarku Ty moj :*
Jeden co sie nie bal pokazac ze sra na oath :p respect dla Ciebie za to, pogadam z ludzmi z gildi i bedziesz z nami ;)

BorucaoO
16-01-2008, 21:54
@up
Dużo Polaków pokazało ze sra na oath, nawet ja. Ktoś zaraz powie że 46lvl to sobie może mieć hunta bo wciągu 2 miesięcy zrobi sie nowy 50lvl
Pozdro

Grzeeesiu
16-01-2008, 21:56
@up
Dużo Polaków pokazało ze sra na oath, nawet ja. Ktoś zaraz powie że 46lvl to sobie może mieć hunta bo wciągu 2 miesięcy zrobi sie nowy 50lvl
Pozdro

Lool człowieku... w Rise są ludzie którzy potrafią zrobić 100 level w miesiąc a ty mówisz o 50 w 2 miechy. :D

Jaz'
16-01-2008, 22:04
100 w miesiąc? Jaja sobie robisz :D? Pokaż mi kto :o

Kafffffar
16-01-2008, 22:29
zapraszam do tematu "Wojna Na Morganie" zaraz dodam tam statystyki i fragi :) Ten temat do zamkniecia bym prosil :) Cya

Gumball
16-01-2008, 22:46
100 w miesiąc? Jaja sobie robisz :D? Pokaż mi kto :o

jacus jak masz duzo kasy wykonalne ed lub ms

Jaz'
16-01-2008, 22:54
Wiem wiem, 17 dni rekord ale dostał bana :P A w Rise nie widze nikogo kto ma dużo kasy tak poza tym..

Kafffffar
16-01-2008, 23:07
Jeszcze raz grzecznie prosze o przeniesienie sie do tematu "Wojna Na Morganie"

Link
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=161711

Jaz'
16-01-2008, 23:44
Perdolisz :D Dobra, spróbuje może się uda..

Itawi
26-01-2008, 22:06
Wiem wiem, 17 dni rekord ale dostał bana :P A w Rise nie widze nikogo kto ma dużo kasy tak poza tym..

A kto to w 17 dni wbil? ;d Bo ja pamietam tylko Randell Riota z Samery, ale on wbil w 21 dni ;S i to dawno bylo, kto byl lepszy?

Bobinaitor
30-01-2008, 01:18
Hello :) I don't underestand a shit in this forum but i saw that here are all Rise :O Nice to see u and let's go to fight more like last battle.
I saw that all ppl post rise fragg's but not us fraggs. so ill post mine oks? :P
Victeron:
Jan 15 2008, 23:04:46 CET Killed at Level 203 by Bobinaitor
and by Vildingen

I will answer to ppl if post in english and i can underestand, see u dude's :)

MiszczuPefalpe
30-01-2008, 02:50
Hello :) I don't underestand a shit in this forum but i saw that here are all Rise :O Nice to see u and let's go to fight more like last battle.
I saw that all ppl post rise fragg's but not us fraggs. so ill post mine oks? :P
Victeron:
Jan 15 2008, 23:04:46 CET Killed at Level 203 by Bobinaitor
and by Vildingen

I will answer to ppl if post in english and i can underestand, see u dude's :)

Man i say to you "fuck off" Here is poland forum and here wirite poland players. leave now or i kill you.
Uriza

Itawi
30-01-2008, 06:19
^ Major forum troll :/

Bobinaitor
30-01-2008, 15:50
why deleted my post? :/ i cant talk english or what? :S

Elesar Inferno
30-01-2008, 22:46
Man i say to you "fuck off" Here is poland forum and here wirite poland players. leave now or i kill you.
Uriza

Niech żyje tolerancja _/

Mapa_Europy
31-01-2008, 10:10
Niech żyje tolerancja _/
Made my day xD z samego rana ;)
Codziennie dziękuje Bogu, że mogę tu z Wami być :p