zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Odzyskanie konta

gald rhian
03-01-2008, 19:44
Witam!
Po długiej przerwie (1-2 lata?) chcę wrócić do tibii, ale jest pewien problem ponieważ nie znam ani swojego numeru konta, ani hasła (ale jest możliwość, że te wysłane na maila jest w dalszym ciągu niezmienione).

Wchodzę w kreator odzyskiwania konta i pyta mnie o imię bohatera, jak mam u licha dowiedzieć jak nazywałem się w grze? Posiadam tylko dostęp do mojego maila na którym nastąpiła rejestracja (i może hasło do konta)...

Lechista
03-01-2008, 20:21
Masz problem. Musisz sobie przypomnieć nick. Może spytaj się kumpli ?

Matox
04-01-2008, 00:00
No To Masz Problem Moze Jakies Twoj Stary Kumpel Moze Pamieta

Matox
04-01-2008, 00:00
No to masz problem moze twoj stary kumpel pamieta

Gelt
04-01-2008, 13:16
Eee.. A czy przypadkiem nie kasuje się konto na które użytkownik sie nie loguje.? Bo zdaje mi się, że po roku to już raczej pewne, iż go nie ma..

Lynx
04-01-2008, 16:08
Eee.. A czy przypadkiem nie kasuje się konto na które użytkownik sie nie loguje.? Bo zdaje mi się, że po roku to już raczej pewne, iż go nie ma..

kasuje sie po 2 latach nieaktywności lub jeżeli miałeś lvl <24 to po tylu miesiącach jaki lvl

Adow Adan
05-01-2008, 12:54
Witam!
Po długiej przerwie (1-2 lata?) chcę wrócić do tibii, ale jest pewien problem ponieważ nie znam ani swojego numeru konta, ani hasła (ale jest możliwość, że te wysłane na maila jest w dalszym ciągu niezmienione).

Wchodzę w kreator odzyskiwania konta i pyta mnie o imię bohatera, jak mam u licha dowiedzieć jak nazywałem się w grze? Posiadam tylko dostęp do mojego maila na którym nastąpiła rejestracja (i może hasło do konta)...

Znaczy ze hooya wiesz ? Nie ,nieodzyskasz inaczej. To tak jakbym ja znal kumpla Name + Email i móglbym go hacknac. Ofc jezeli masz R-Keya , ale pewnie tez go niemasz czyli szanse na odzyskanie konta sa nikle.