Pokaż pełną wersje : Addony
tibianos-95
03-01-2008, 21:21
Dzień doberek.
Witam chciałbym się spytać czy jeżeli zrobię Questa na addon i jak skończy mi się pacc to czy ten addon który będe miał w dniu wygaśnięcia pacca to mi zniknie ???
Będziesz miał dalej ale nie będziesz mógł używać, będziesz mógł go założyć spowrotem jak kupisz nowego pacca
xPoniaTx
03-01-2008, 21:39
Addon bedzie tak długo jak bedziesz mial dany outfit na sobie po wygaśnieciu pacca.... ale jak zmienisz outfit to ten addon bedzie dostepny od razu jak zakupisz nowe premium....
up
Jak Ci sie kończy pacc to budzisz sie w thais temple w rókowym outfitem
xPoniaTx
03-01-2008, 21:44
up
Jak Ci sie kończy pacc to budzisz sie w thais temple w rókowym outfitem
to akurat nie prawda ;] bo outfit jaki sie mialo w momencie gdy sie konczyl pacc bedzie tak długo az sie go nie zmieni... ;] a w temple w thais sie budzisz jesli po wygaśnieciu pacc byles wylogowany na pacc area ;]
Dwimenor
03-01-2008, 21:48
to akurat nie prawda ;] bo outfit jaki sie mialo w momencie gdy sie konczyl pacc bedzie tak długo az sie go nie zmieni... ;] a w temple w thais sie budzisz jesli po wygaśnieciu pacc byles wylogowany na pacc area ;]
Tak było...do czasu jednego z updatów kiedy to cipowie "naprawili". Mając paccowy outfit po zakończeniu pacca budzimy się w citizen outfit.
xPoniaTx
03-01-2008, 21:50
@UP:
To widze mam juz troche nieaktualne informacje ;];];] pzdr
Jak sie skończy pacc to outfit zmienia sie na taki jaki zaczynales gre czyli citizen w noob kolorach ;] X(
tibianos-95
04-01-2008, 18:21
Ok. Wielkie dzięki...
POZDRO;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.