Pokaż pełną wersje : Free itemki w dp w carlin
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35502
Popatrzcie jacy sa polacy... 50 lvl zebral od 25, niektorzy dawali trade, 10 lvl spamowal na priv, bohy traktowal jako buty, ktore sa malo warte :)
EDIT:
Filmik nie jest mój ^^ film wrzuciłem po to, żeby pokazać jak nawet 50 lvl krzyczy CTRL+Q, żebrają, spamują itd.
Nie żal ci było? Nie rozumiem takich ludzi, lepiej już all na gp'ki opyplić i crystalki na allegro/kumplom posprzedawać...
Budy_Maximus
03-01-2008, 21:53
Mogłeś dać kumplom/opchnąć a nie noobkom które potrafią tylko plaxzcsd krzyczesc
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35502
Popatrzcie jacy sa polacy... 50 lvl zebral od 25, niektorzy dawali trade, 10 lvl spamowal na priv, bohy traktowal jako buty, ktore sa malo warte :)
Dziwisz sie temu 50lvlowi? Kazdy by chcial bohy za free, na kazdym lvlu czy to 10 czy 200...
21:52 Elder Malerows [50]: CTRL+Q
21:54 Egos Zulis [10]: uja tylko buty
21:54 Egos Zulis [10]: zal mi go
21:54 Egos Zulis [10]: dasz buty
buahahah
Budy_Maximus
03-01-2008, 23:41
@up
Ale jest jeszcze coś takiego jak kręgosłup moralny (przynajmniej u niektórych) który nie pozwala ci prosić kogoś o itemki bo go do hańbi
23:41 Kalan Ryon [24]: FREE ITENS IS FOR NOOB
;///////////
@up
Ale jest jeszcze coś takiego jak kręgosłup moralny (przynajmniej u niektórych) który nie pozwala ci prosić kogoś o itemki bo go do hańbi
hahaha przestań pierdolić, ty na pewno nie krzyczałbyś plx boh kiedy by ktos rozdawal... :D kregoslup moralny hahaha, nie o luz... kazdy moze sobie krzyczec :)
Za to kocham Carlin, z resztą, czasem wcale nie trzeba sie wydzierac, wystarczy postac sobie w tłumie i podłapac pare k :)
Sorka zapomniałem napisać, że przecież filmik nie jest mój ^^
Duch Niespokojny
04-01-2008, 14:25
hahaha przestań pierdolić, ty na pewno nie krzyczałbyś plx boh kiedy by ktos rozdawal... :D kregoslup moralny hahaha, nie o luz... kazdy moze sobie krzyczec :)
Nie widzę nic złego w zbieraniu przedmiotów, które ktoś rozrzuca po depo, ale błaganie o te bohy jak o zbawienie jest już trochę poniżające...
troche hamsko sie koles zachowal ja bym dal dla kumpli all a nie dla jakis noobkow gadajacych ''PLX BOH'' zal mi ludzi stojacych i wzeszczacych :P :D
Smerf.Secura
05-01-2008, 17:51
16:51 Egos Zulis [10]: nieboc taki
o lool xD sporo ich tam było ;] ale to w końcu carlin ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.