Pokaż pełną wersje : jester outfit
wozny1991
04-01-2008, 19:32
siemka wiecie moze akąd wziońsc po raz drógi magic watch z siódmej misji na jester outfita??bo jak szlem do imperatora to mi sie klikło na niego przypadkiem a mozna go uzyc tylko raz.jezeli wiecie skąd wziąsć następny taki lub co innego zrobic by zaliczyc siódmą misję to piszcie w temacie. z góry thx ;]
Olać ten przedmiot.. Złap za słownik ortograficzny bo tego się czytać nie da.!>.<
Zrób te misje noob charem. I przekaż zegarek na main chara, proste? :|
Mati_Paurel
04-01-2008, 22:32
@up
Chcialoby ci sie wbijać 40lvl od nowa?
@topic Spróbuj kupic lub poproś kumpla zeby ci go dal.
@up
Chcialoby ci sie wbijać 40lvl od nowa?
@topic Spróbuj kupic lub poproś kumpla zeby ci go dal.
dobre sobie :P na sam outfit nie jest potrzebny level... ograniczenie jest 40 lvl ze względu na przedostatnią misje na drugi addon ze względu na OF quest :>
spokojnie można zrobić.... (btw po użyciu raz zegarka jak jesteś we śnie to nie da się wyjść bez wzięcia brody przecież O.o )
Adow Adan
05-01-2008, 12:51
dobre sobie :P na sam outfit nie jest potrzebny level... ograniczenie jest 40 lvl ze względu na przedostatnią misje na drugi addon ze względu na OF quest :>
spokojnie można zrobić.... (btw po użyciu raz zegarka jak jesteś we śnie to nie da się wyjść bez wzięcia brody przecież O.o )
Moze jak kupil chara to 1 owner wyrzucil zegarek? Bo watpie w inna wersje , bez Imperator Beard nie da sie wyjsc (próbowalem :P) ;>
wozny1991
05-01-2008, 19:39
dobra po pierwsze to ja jestem pierwszym ownerem.i to było tak zdobyem magical watch i w drodze do kazo przypadkiem nadusiłem na zegarek no i gdzy juz doszlem do sypialni imperatora stanąłem obok poduszki i klikłem na zegarek a tu nic tylko pisało "You cannot use this obiect"i teraz nie wiem skąd wziąść nowy taki zegarek albo co zrobic zeby ta 7 misja byla zaliczona??
Donpeyot
05-01-2008, 21:33
musisz stanąć przy samej głowie imperatora, zegarek jest dobry. Za którymś razem zaskoczy.
@down: musisz go nakręcić
a tak poważnie to nie mam zielonego pojęcia co robisz nie tak, przecież to jest proste. Nie mogłeś go zepsuć bo też dałem use na niego i potem działał
wozny1991
17-01-2008, 22:30
stalem tam ze 15 minut i klikalem przy poduszce ale nic sie nie działo...
nock keciron
17-01-2008, 23:01
Czasowstrzymywacz...
A żeby zdjąć brodę z poczciwego Imperatora, z tego co wiem, potrzebujesz nóż...
Donpeyot
17-01-2008, 23:08
zegarek się włączy nawet jak nie masz noża i właściwie nie musisz go brać ze sobą, więcej nie powiem żeby nie robić spojlera,
@1991wozny: zajrzyj do tematu "Full jester outfit" w dziale update.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.