PDA

Pokaż pełną wersje : Immortal Shadow - Zaprasza Graczy do Guildi !

hrypa1
04-01-2008, 19:54
Witam, Chciałbym serdecznie zaprosić do naszej guildi - Guildia obecnie jest dosyć słynna na Calmerze z tego powodu, iż dużo osób wywodzi się z pod naszych skrzydeł ! Nie czekaj wstąp i ty teraz do nas i poszerz swoje horyzonty z nami, wspólne hunty, (nie bawem guild house będzie), Immortal jest z tradycją, jesteśmy szanowaną guildią.

Z pod naszych skrzydeł wyszły takie gwiazdy jak :Grubszyy Knight, Thea Tron, Ameez, Pron Akurus, Sudax Xira, Acheeus, Marcus Paulus, Czuczek, Prince Cornelia, Bubel Czarny, Caza Dragones, Moroteq, Grubszyy Sorcerer - Te Gwiazdy Wyszły Wszystkie z pod naszych skrzydeł !.

I ty teraz możesz dojść do nas, Nie czekaj , Nie zastanawiaj się. - Immortal Shadow Czeka na Ciebie !!*

*Rekrutacja od 50 lvl.

Są robione wyjątki wrazie czego proszę o invite zgłaszać się do Lidera, bądź też do Vice.

Pacz_knight
04-01-2008, 22:35
No fajnie ze jest otwarta rekrutacja. Ostatnio szukalem jakiejs fajnej gildii ale nie pozwolil mi na to moj lvl - 42... ;<
Moze byscie zrobili wyjatek dla mnie? :D
Jak nie to trudno ale fajnie by bylo byc u was ^^

@edit
Zdaje sie ze ty jestes liderem? xD
Jutro bede dlugo na kompie to zagadam ale jak co to moj nick: Ligs Iceghost

Grub88
05-01-2008, 01:09
Rzeczywiscie, bardzo fajna gildia. Chyba jedna z nielicznych.
Co prawda juz dawno mnie w niej nie ma, ale jest to nadal "zywa legenda" Calmery.

Pozdrawiam... :)

hrypa1
24-01-2008, 18:42
No fajnie ze jest otwarta rekrutacja. Ostatnio szukalem jakiejs fajnej gildii ale nie pozwolil mi na to moj lvl - 42... ;<
Moze byscie zrobili wyjatek dla mnie? :D
Jak nie to trudno ale fajnie by bylo byc u was ^^

@edit
Zdaje sie ze ty jestes liderem? xD
Jutro bede dlugo na kompie to zagadam ale jak co to moj nick: Ligs Iceghost

Ligs Iceghost has been invited.

Zapraszamy do guildi.

pijak_zul_menel
24-01-2008, 19:06
Ja chce do gildi mam 52 lefel i 76/74 skilsony gdy zaloze sobje death ring to mam staty 76/64 i jest jazda bo duzo krfi ubywa, mam dusze doswiadczenie w tibi moge?

hrypa1
25-01-2008, 21:15
Ja chce do gildi mam 52 lefel i 76/74 skilsony gdy zaloze sobje death ring to mam staty 76/64 i jest jazda bo duzo krfi ubywa, mam dusze doswiadczenie w tibi moge?

Hmm, Nick ?

Knight Wasek :>
09-03-2008, 17:44
Hmm, Nick ?

Analfabetów też przyjmujecie? ;s

Byłem też w tej gildii nawet kiedyś...

@gildia
Dziś twoi podopieczni wrąbali się w czterech na resp mojemu kumplowi z Valloso na czele >.>