Pokaż pełną wersje : Czy to padaczka
Taki powód mojego przestania grania w tibię
Mianowicie w sanatorium ponad rok temu dostałem drgawek które mnie trzęsły całym ciałem.Potem to mineło jedynie od czasu do czasu drga mnie albo noga albo ręka szczególnie przy komputerze.Ostanio robi mi się słabo.Pytam się czy to padaczka i czy poznam jakąś dziewczynę która będzie chciała epileptyka(o ile mam)
Narx
KrEmAs KAc
04-01-2008, 20:04
kolejny powód udowadniający ,że tibia to ZŁO
jeśli będziesz na fotce oglądał laseczki całymi dniami a nie chodził na impry to wątpię czy poznasz jakąś laseczkę B)
Na twoim miejscu poszedłbym do lekarza, gdyż 100% padaczkę może stwierdzić tylko on...
Co do laski, to myślę że jak się postarasz to znajdziesz;)
Jako że na tym forum aż roi się od lekarzy i studentów medycyny na pewno za chwilę dostaniesz odpowiedź. Oczywiście żadne badania nie będą potrzebne.
Btw jak dostaniesz ataku w łóżku to może się lasce spodobać :P.
Zrobiłem szybki wywiad środowiskowy wśród koleżanek. Znalazły się takie, które musiałyby się zastanowić, ale dla niektórych to bez różnicy. Nie martw się.
Te wasze propagandy to coraz mniej smieszne. Juz nawet Oxy robil lepsze wkrety =/
Doktor docent magister inżynier ksiądz habilitowany Tolek diagnozuje wściekliznę macicy, lub nieżyt pisiora. (zależnie od płci)
Do lekarza człowieku, a o dziewczyne sie nie martw, ta która naprawde kocha nie przejmie sie chorobą.
Podejrzewasz, że masz padaczkę i o dziewczynę się przejmujesz ? Nie bój, jeżeli poszukasz dziewczyny, która ma mniej w klacie, a więcej w głowie to napewno sobie znajdziesz.
Te wasze propagandy to coraz mniej smieszne. Juz nawet Oxy robil lepsze wkrety =/
Prowakacje stary, prowokacje.
Prowakacje stary, prowokacje.
To była prowokacja, żebyś to napisał.
Nie, nie, to była prohibicja.
Dr. Omader
05-01-2008, 01:53
Oż w mordę... Dopiero styczeń, a już mam faworyta do najgłupszego tematu/najgłupszej prowokacji roku 2008.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.