Pokaż pełną wersje : Zostałem shackowany - pomocy!!!
Wiem, że już podobny temat istnieje ale mój wydaje mi się szczególny.
A więc tak: mam PACCa i zostałem shackowany. Pies drapał tego hacka ale teraz nie mogę dostać się na konto. Wpisuję numer i hasło i komunikat: "Permission denied".
Próbuję "Account lost" i "I have forgotten my password" a następnie wpisuję email oraz numer i "Incorrect account number or email address"
???
Jakim cudem??? Dzisiaj zostałem shackowany i dzisiaj przegladalem moje konto na tibia.com. Nie bylo komunikatu o zmianie adresu email?
Przecież jest niemożliwa zmiana w kilka godzin adresu email a juz napewno nie jest mozliwa zmiana numeru konta???
Na dodatek nie moge znalezc Recovery Key.
Może mi ktoś coś doradzić?
Dziki Joe
03-11-2004, 19:49
Masz pecha, mnie też kiedyś shackowali i nie obchodzą mnie hacki innych. Myślisz może, że PACC'y nie chackują?? Ten hack to na pewno twoja wina i nikogo więcej, po prostu dałeś okazję hackerowi i kropka.
Twoja wina.
Sozemego
03-11-2004, 20:00
Pacce mają natychmiastową mozliwosc zmiany e-maila ale z recovery keyem,
Coz pewnie uzywales tibi gg, czy czegos takiego zeby sie z utevo luxem nie męczyc... coz szkoda hacka, ale najwyrazniej sam jestes winny :/, wiem ze chciales tu pociechy, ale niestety ...
A ja myslę że nie wszystko stracone ... jeżeli spersonalizowałeś konto. Przypomina mi się taka historia, kiedy gościu miał podobnie, chyba wysłał w mailu scana swojego dowodu osobistego, oni sprawdzili tożsamość i odzyskał konto. Ale nic nie gwarantuje
@p.l W tym przypadku zawsze na pewno odzyskasz kotno.
Jeden warunek konto musi być spersonalizowane no i musisz mieć dowód osobisty lub paszport (ew prawo jazdy), czyli jakiś dokument tożsamości.
1. nie napisalem tego posta po to zeby sie wyzalic tylko zeby dostac odpowiedz co mi sie stalo z kontem
2. juz wiem co stalo mi sie z kontem. A wiec jezeli nie masz spersonalizowanego konta to musisz poczekac 30 dni na zmiane adresu email, a jezeli masz spersonalizowane konto to mozna zmienic adres email natychmiast
3. Dziki Joe: jezeli nic madrego nie masz do powiedzenia to lepiej nic juz nie mow
4. Sozemego: rzeczywiscie uzywalem TibiiGG ale sadzilem ze jezeli uruchamiam programy w kolejnosci klient Tibii a potem TibiaGG to nic mi nie grozi. A jednak mylilem sie. I jak juz napisalem wczesniej pies drapal tego hacka i nie szukam pociech a jedynie szukalem odpowiedzi
Nie daje się i have fargoten blablabla tylko I HAVE HACKhed
Asthard_Paladyn
04-11-2004, 16:54
Jaużywam Tibie Aid do swaita i do expa i jakos nie mam hacka a uzywam jusz chyba przez 4 miechy i jakos nie mam hacka :D:D:D o wasnie i chce was ostrzec jesli macie konto na www.o2.pl to lepiej je zmienicie bo latwo sie wlamac na te skrzyki na www.o2.pl :D:D radze wam zmienicie poczte
Asthard_Paladyn: jezeli nic sensownego nie wnosisz do tematu to po co sie odzywasz?
Do Modka: proszę o zamkniecie tematu poniewaz widze ze nic sensownego juz wiecej sie nie dowiem.
A moze dorzucicie opcje umozliwiajaca zamykanie tematu osobom go zakladajacym?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.