zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zostałem shackowany - pomocy!!!

Grzybek
03-11-2004, 18:56
Wiem, że już podobny temat istnieje ale mój wydaje mi się szczególny.

A więc tak: mam PACCa i zostałem shackowany. Pies drapał tego hacka ale teraz nie mogę dostać się na konto. Wpisuję numer i hasło i komunikat: "Permission denied".
Próbuję "Account lost" i "I have forgotten my password" a następnie wpisuję email oraz numer i "Incorrect account number or email address"

???

Jakim cudem??? Dzisiaj zostałem shackowany i dzisiaj przegladalem moje konto na tibia.com. Nie bylo komunikatu o zmianie adresu email?

Przecież jest niemożliwa zmiana w kilka godzin adresu email a juz napewno nie jest mozliwa zmiana numeru konta???

Na dodatek nie moge znalezc Recovery Key.

Może mi ktoś coś doradzić?

Dziki Joe
03-11-2004, 19:49
Masz pecha, mnie też kiedyś shackowali i nie obchodzą mnie hacki innych. Myślisz może, że PACC'y nie chackują?? Ten hack to na pewno twoja wina i nikogo więcej, po prostu dałeś okazję hackerowi i kropka.
Twoja wina.

Sozemego
03-11-2004, 20:00
Pacce mają natychmiastową mozliwosc zmiany e-maila ale z recovery keyem,

Coz pewnie uzywales tibi gg, czy czegos takiego zeby sie z utevo luxem nie męczyc... coz szkoda hacka, ale najwyrazniej sam jestes winny :/, wiem ze chciales tu pociechy, ale niestety ...

p.l
04-11-2004, 06:22
A ja myslę że nie wszystko stracone ... jeżeli spersonalizowałeś konto. Przypomina mi się taka historia, kiedy gościu miał podobnie, chyba wysłał w mailu scana swojego dowodu osobistego, oni sprawdzili tożsamość i odzyskał konto. Ale nic nie gwarantuje

Matfiej
04-11-2004, 11:50
@p.l W tym przypadku zawsze na pewno odzyskasz kotno.

Jeden warunek konto musi być spersonalizowane no i musisz mieć dowód osobisty lub paszport (ew prawo jazdy), czyli jakiś dokument tożsamości.

Grzybek
04-11-2004, 13:49
1. nie napisalem tego posta po to zeby sie wyzalic tylko zeby dostac odpowiedz co mi sie stalo z kontem
2. juz wiem co stalo mi sie z kontem. A wiec jezeli nie masz spersonalizowanego konta to musisz poczekac 30 dni na zmiane adresu email, a jezeli masz spersonalizowane konto to mozna zmienic adres email natychmiast
3. Dziki Joe: jezeli nic madrego nie masz do powiedzenia to lepiej nic juz nie mow
4. Sozemego: rzeczywiscie uzywalem TibiiGG ale sadzilem ze jezeli uruchamiam programy w kolejnosci klient Tibii a potem TibiaGG to nic mi nie grozi. A jednak mylilem sie. I jak juz napisalem wczesniej pies drapal tego hacka i nie szukam pociech a jedynie szukalem odpowiedzi

Gromko
04-11-2004, 14:19
Nie daje się i have fargoten blablabla tylko I HAVE HACKhed

Asthard_Paladyn
04-11-2004, 16:54
Jaużywam Tibie Aid do swaita i do expa i jakos nie mam hacka a uzywam jusz chyba przez 4 miechy i jakos nie mam hacka :D:D:D o wasnie i chce was ostrzec jesli macie konto na www.o2.pl to lepiej je zmienicie bo latwo sie wlamac na te skrzyki na www.o2.pl :D:D radze wam zmienicie poczte

Grzybek
04-11-2004, 17:45
Asthard_Paladyn: jezeli nic sensownego nie wnosisz do tematu to po co sie odzywasz?

Do Modka: proszę o zamkniecie tematu poniewaz widze ze nic sensownego juz wiecej sie nie dowiem.
A moze dorzucicie opcje umozliwiajaca zamykanie tematu osobom go zakladajacym?