Pokaż pełną wersje : Dwie bronie Dreaded Cleaver i Butcher's Axe. Co o nich myslicie?
Ludziska tutaj wypowiadamy sie na temat Dreaded Cleaver i Butcher's Axe. Ja tez sie wypowiem sam mam Dreaded Cleavera i jest drogi okolo 60k na selenie ale jest 1-reczny i ma 40 atak ale defens tej broni to minus ma 19-3. :p
Z tego co wiem to ten -3 sie dotyczy ilosci defa w tarczy a nie bezposrednio broni.
Pozatym ten temat jest bezcelowy i bezsensu.
Z tego co wiem to ten -3 sie dotyczy ilosci defa w tarczy a nie bezposrednio broni.
A moze inni ludzie chca sie wypowiadac ty nie musisz B)
Depeszowiec92
05-01-2008, 14:49
@up
Ale on ma racje, bo po co gadać o dwóch broniach, o których wszystko masz na erigu albo na hunted.pl
@down
Szkoda że w regulaminie nie ma punktu o obowiązkowym posiadaniu słownika ort.
@up
Ale on ma racje, bo po co gadać o dwóch broniach, o których wszystko masz na erigu albo na hunted.pl
Mi chodzilo o to co wy o nich myslicie a nie erig.net lub hunted.pl troche myslenia to muj pierweszy temat na forum ;p
Myślimy, że to bezsensowne wydawanie kasy.
Są zbyt drogie, dobre na gnicie w domku, nic poza tym nic szczególnego, ponieważ mają ujemny defense.
Są zbyt drogie, dobre na gnicie w domku, nic poza tym nic szczególnego, ponieważ mają ujemny defense.
Ale Butcher's Axe nie ma takiego zlego defa ma 22 :] Czekam na dalsze wypowiedzi ;)
60 k i tylko 22 defa-w życiu bym tyle nie dał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anni teddy bear niby też się do niczego nie sprzydaje ale dużo więcej kosztuje. Szczególnie ładne to nie jest a kosztowne. Są itemy które tylko do domku np. Sentinel shield (k, drogi nie jest) do domku tylko. A toto takie tylko do zbierania i posiadanie rarów.
Myślę, że ten temat powinno się zamknąć bo jak ktoś będzie chciał czegoś się dowiedzieć o tej broni to sobie zobaczy jej opis na jakiejś stronce np. wiki.hunted ;]
łał ... to jednak są osoby myślace na tym forum o.O ... ja myślę że bronie są słabe :cup: i nie opłaca się je kupować :cup:
łał ... to jednak są osoby myślace na tym forum o.O ... ja myślę że bronie są słabe :cup: i nie opłaca się je kupować :cup:
No to najlepiej wogóle nie kupywać broni i bić ręką jeśli Ci nie sprawia kłopotu jak bijesz po ~7 no to proszę bardzo. Trening Fist Fightingu to według mnie bezsens :p
Ej Coach co Ty jeszcze w przedszkolu siedzisz? Pisze się chyba nie opłaca sie ich kupować, a nie "je". PzDr xD Aha jeszcze jedno wejdz sobie na tą stronę www.zal.pl
Mi chodzilo o to co wy o nich myslicie a nie erig.net lub hunted.pl troche myslenia to muj pierweszy temat na forum ;p
I Love Forum :] Analfabetyzm sie szerzy ;)
Moj* :]
Gizmq twój poziom mnie dobija ;]
A te bronie ani ładne ani tanie ani dobre :D wolałbym vile axe przynajmniej ma jakiś wygląd i położyć do domku :P
Ci co lotuja takie bronie albo wala swordem i clubem :D albo posiadają sca :P
a tak btw :D
Po co odswieżać 2 tegodniowy temat?
A moze noble axe :) ?
No to se ubij Dark Tortuera jak jesteś taki mądry..... Same dzieci na tym forum. :D
Gizmq twój poziom mnie dobija ;]
A te bronie ani ładne ani tanie ani dobre :D wolałbym vile axe przynajmniej ma jakiś wygląd i położyć do domku :P
Ci co lotuja takie bronie albo wala swordem i clubem :D albo posiadają sca :P
a tak btw :D
Po co odswieżać 2 tegodniowy temat?
Ej noobie skąd możesz wiedzieć ośle jaki mam lvl? Nicku Ci i tak nie podam, a jak siedzisz na rooku ojczyznie noobuw no to żal mi cie i polecam Ci poradnik pdt. Jak wyjść z rooka? :> PzDr
PanKracy
02-02-2008, 17:53
Gizmq jesteś tak żałosny, że po prostu szkoda słów!
pepsi_92
03-02-2008, 17:13
gimzq noob jesteś. Zal.pyly i huj. Noble axe leci z necro i stoi góra 15k ;P na moim servie ofc... Analfabeci _/ zróbcie między serwerową gildię "Narodowe stowarzyszenie analfabetów polskich" gratz!
gizmq. Czy ja napisałem że najlepiej walić z pięści ? ( rozmawiamy o Tibi :p ) Powiedziałem że są słabe bo są drogie i mają słabe staty .
Nie wiem czy wiesz , ale jest opcja edycji posta :) ahh.. no i nie chodzę do przedszkola już :cup:
....
Depeszowiec92
03-02-2008, 18:33
No to se ubij Dark Tortuera jak jesteś taki mądry..... Same dzieci na tym forum. :D
ŻAL. Nie opłaca się kupować też knight axe bo trza bk ubić -.-
Biovital
04-02-2008, 15:56
Na tej "wyspie noobÓw" są ludzie mądrzejsi od ciebie, a nawet jeśli nie, to rookuj postać, będziesz tam pasować :{ JEDNEGO MNIEJ!
Btw. Chyba zrobie temat co lepsze: Mace czy katana :P
(...) Same dzieci na tym forum.
Takie jak ty Gizmq...
PozdrO;
MasterDraghotan
05-02-2008, 16:23
@Biovital
Nie no z tym tematem "Co lepsze: Mace czy katana" to myślałem że zdechne z polewania :D:D:p [to nie było złośliwie]
@Gizmq
Widać że to Twój pierwszy temat :p też lubie czasami pisać o takich pierdołkach :cup:
Nie wiem co tu jeszcze pisać :king:
@Topic
Dreaded Cleaver fajnie wygląda :evul: jeśli wiesz co mam na myśli... :evul:
Butcher's Axe też fajnie wygląda :P ale wyglądem i tak wiekszość broni powala Headchopper :+D wygląda śuperowo
Na tej "wyspie noobÓw" są ludzie mądrzejsi od ciebie, a nawet jeśli nie, to rookuj postać, będziesz tam pasować :{ JEDNEGO MNIEJ!
Btw. Chyba zrobie temat co lepsze: Mace czy katana :P
Takie jak ty Gizmq...
PozdrO;
Wez debilu się zamknij mash ryj jak bombowiec noobie lolkowaty , chudy skunksie, zasrancu. Biedne dziecko nie wychowane :(
Wez debilu się zamknij mash ryj jak bombowiec noobie lolkowaty , chudy skunksie, zasrancu. Biedne dziecko nie wychowane :(
ee.. ty Gizmq chyba też wychowany nie jesteś :p
ee.. ty Gizmq chyba też wychowany nie jesteś :p
A ty jesteś pojebany niewychowany i zasrany
Popieram tego gościa.
Piastol93
04-03-2008, 19:23
Dreaded claver jest to taki mini rar natomiast Butcher's Axe jest to rare na moim swiecie niema chyba ani jednego egzemplarza prawdopodobnie sa 4 w tibi i wypada z Dark Torturera
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.